Şimdi Ara

Samsung Star wi-fi Flash Player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün samsung star wifi modelini aldım.İnternete bağlanıyorum ama bir türlü video izleyemiyorum flash işareti çıkıyor kenarında 9 yazıyor ne yapmam gerek?Yardımcı olursanız sevinirim.Opera mini indirdim.Onu açamadım.Sanırım wifi üzerinden açılmıyor internet bağlantı hatası veriyor açılırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-gan -- 1 Kasım 2009; 15:26:54 >

• böyle şeyler oluyor...nedense flash player lı telefonlar ya 1 ya 2 siteyi açıyor
    o yuzden gerek yok flasha bence
  • www.youtubecep.com dan rahatlıkla video izleyebilirsin. Burdaki videolar cep telefonu için ayarlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

www.youtubecep.com dan rahatlıkla video izleyebilirsin. Burdaki videolar cep telefonu için ayarlanmış

bende de samsung star wifi var dediğin siteye girince medya oynatıcı bağlantı kuruluyor diyor ama sonra bağlantı hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedej

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

www.youtubecep.com dan rahatlıkla video izleyebilirsin. Burdaki videolar cep telefonu için ayarlanmış

bende de samsung star wifi var dediğin siteye girince medya oynatıcı bağlantı kuruluyor diyor ama sonra bağlantı hatası veriyor

Aynen bendede öyle bi iki video izleyebildim aynı şekilde cepizle.comda var ama yok olmuyo bağlantı hatası veriyo..

• s.a arkadaşlar bendede bu tel var fakat bende video seyredemiyorum anca youtube dan seyrediyorum yani face deki google daki videoları seyredemiyorum seyredebilen varsa nasıl olduğu açıklarsa çok büyük sevaba girecek.
    (sanırım flas player gerekliymiş ama tel olanı bulamadım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android tv box wifi sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.