Şimdi Ara

Samsung Story Station 2TB 7200Rpm 3.5'' USB 3.0 nasıl bir ürün?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeJa Vu

elimdeki samsung usb 2,0 çıkışlı 46c750 ve 40c6000 model tv lerde denedim 2 trb şak diye okuyo tecrübeyle sabittir.

sayın dreamblue35 hard diski sp f4 serisimi diye sormuşsunuz ama pek bişey anlayamadım, neresinden anlayabilceğemi söylersen bakar söylerim..

ben de aldım hocam ve baktım spinpoint f4 serisi hard disk (sp4) performanlı bir disk ama nedense bende mi yazılım güncellemesi gerekiyor anlamadım 47-50 mb/s hızla bir medya dosyasını aktardım normal şartlarda 80-85 mb/s hızla aktarım olması gerekmiyor mu? kullanan arakadaşlar ! sizden ne haber ?

Samsung Story Station 2TB 7200Rpm 3.5'' USB 3.0 nasıl bir ürün??

bu da hd tune testim :(

• ben bu işten bir şey anladıysam artık gerisini siz anlayın

bu da crystal diskmark testi sadece okuma ve yazma hard disk bomboş iken

bu da full crystal diskmark testi buyrun burdan yakın

hd tune de yazılım eksikliği olabilir diye düşünüyorum ama kullanıcı arkadaşlarada sormak gerek tabi

• parça parça mesaj yazıyorum ama sıcağı sıcağına olsun istiyorum testler
    bu da diğer veri aktarım testi

• bilmiyorum ama sürücüleri güncellemeyi denedim sonradan sonraya bu sonucu aldım

• arkadaşlar bu son ekran görüntüsü ekleyişim tamamen harici disk alacak arkadaşları bilgilendirme ve paylaşım amaçlı yapıyorum bu yorumları önceki yorumlarımda belirttiğim gibi herhalde yazılım güncellemesi yaptıktan sonra bir düzelme oldu ve diskin tam performansını yakaladım son ekran görüntüsünü veriyorum; bu verdiğim görüntüde harici diskimin içinden veri alırken (kes - yapıştır / kendi dahili diskime)

• 2 tn olanı su anda electro worlde 240 tl arkdaslar ben aldım bugün korea üretimi kalite çok iyi arkadaslar.
  • @dreamblue35 - Arkadaşım güncelledim dediğin sürücüler hangileri oluyor? Alete ait firmware falan mı var? Bir de sen bu sonuçları USB 3.0 ile mi aldın? Benim yazma hızı 25mb/s ile gerçekleşiyor genelde de merak ettim bence bu sonuçlar USB 2.0 ile alınmamıştır yaa!..

Daha öncede belirttiğim gibi ürün 5400RPM ama üç plakalı yapı sayesinde 7200RPM aygıtlar kadar hızlı aktarma yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe-cI

@dreamblue35 - Arkadaşım güncelledim dediğin sürücüler hangileri oluyor? Alete ait firmware falan mı var? Bir de sen bu sonuçları USB 3.0 ile mi aldın? Benim yazma hızı 25mb/s ile gerçekleşiyor genelde de merak ettim bence bu sonuçlar USB 2.0 ile alınmamıştır yaa!..

Daha öncede belirttiğim gibi ürün 5400RPM ama üç plakalı yapı sayesinde 7200RPM aygıtlar kadar hızlı aktarma yapabiliyor.

evet usb 3.0 hocam diske ait bir güncelleme yok anakartın güncellemelerine dikkat ettim yeni sürücüleri kurdum o yüzden ilk verdiğim ekran görüntüsünde ve son verdiğim ekran görüntüsünde baya fark var demi :)

• masaüstü bilgisayara sabit disk olarak takabilir miyiz bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.