Bildirim
Samsung Story Station 2TB 7200Rpm 3.5'' USB 3.0 nasıl bir ürün?? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
2 tn olanı su anda electro worlde 240 tl arkdaslar ben aldım bugün korea üretimi kalite çok iyi arkadaslar. -
@dreamblue35 - Arkadaşım güncelledim dediğin sürücüler hangileri oluyor? Alete ait firmware falan mı var? Bir de sen bu sonuçları USB 3.0 ile mi aldın? Benim yazma hızı 25mb/s ile gerçekleşiyor genelde de merak ettim bence bu sonuçlar USB 2.0 ile alınmamıştır yaa!..
Daha öncede belirttiğim gibi ürün 5400RPM ama üç plakalı yapı sayesinde 7200RPM aygıtlar kadar hızlı aktarma yapabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fe-cI
@dreamblue35 - Arkadaşım güncelledim dediğin sürücüler hangileri oluyor? Alete ait firmware falan mı var? Bir de sen bu sonuçları USB 3.0 ile mi aldın? Benim yazma hızı 25mb/s ile gerçekleşiyor genelde de merak ettim bence bu sonuçlar USB 2.0 ile alınmamıştır yaa!..
Daha öncede belirttiğim gibi ürün 5400RPM ama üç plakalı yapı sayesinde 7200RPM aygıtlar kadar hızlı aktarma yapabiliyor.
evet usb 3.0 hocam diske ait bir güncelleme yok anakartın güncellemelerine dikkat ettim yeni sürücüleri kurdum o yüzden ilk verdiğim ekran görüntüsünde ve son verdiğim ekran görüntüsünde baya fark var demi :)
-
masaüstü bilgisayara sabit disk olarak takabilir miyiz bunu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X