Şimdi Ara

Samsung Story Station 2TB 7200Rpm 3.5'' USB 3.0 nasıl bir ürün??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum genel anlamdaki yorumlar iyi gibi acaba kullanan arkadaşlar varsa bir fiyatına göre yorumlarsa sevinirim....sorun yaşanlar oldu mu acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: west07

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=bd85126&categoryId=100225&SKU=BD85126-2TB#Yorumlar
    kutu içeri nedir acaba saygıalrımla alırsanaız yada araştırdıysanız dönün buraya ayrıntılı ii günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizard0

kutu içeri nedir acaba saygıalrımla alırsanaız yada araştırdıysanız dönün buraya ayrıntılı ii günler

Alıntıları Göster
    benimde takip ettiğim bi cihazdı olumlu çok görüş aldım kullananlardan, bugün siparişi verdim hayırlısıyla bakalım kullandıkça fikir verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeJa Vu

benimde takip ettiğim bi cihazdı olumlu çok görüş aldım kullananlardan, bugün siparişi verdim hayırlısıyla bakalım kullandıkça fikir verebilirim

Alıntıları Göster
    Ürün nasıl ? Yorumları alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

Ürün nasıl ? Yorumları alalım

Alıntıları Göster
    ürün gayet stabil,hızlı, sessiz ve ısınma yapmıyo, alırkende çok emin olarak aldım çok şükür pişman olmadım fiyatıda hepsiburada'da gayet makul şuan, fiyatına göre ve muadillerine göre çok üstün bana göre, kesinlikle tavsiye ederim. tek üzüntüm aldığımda fiyatının yüksek olmasıydı aldım 2 gün sonra fiyat düştü buda benim şansızlığım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeJa Vu -- 15 Haziran 2011; 1:26:25 >

• quote:

ürün gayet stabil,hızlı, sessiz ve ısınma yapmıyo, alırkende çok emin olarak aldım çok şükür pişman olmadım fiyatıda hepsiburada'da gayet makul şuan, fiyatına göre ve muadillerine göre çok üstün bana göre, kesinlikle tavsiye ederim. tek üzüntüm aldığımda fiyatının yüksek olmasıydı aldım 2 gün sonra fiyat düştü buda benim şansızlığım oldu

Alıntıları Göster
    Bugün Sipariş Verdim Hepsiburada'dan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bugün Sipariş Verdim Hepsiburada'dan

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun, güzel tercih
  • quote:

hayırlısı olsun, güzel tercih

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende bu ürünü almak istiyorum kafamda tek soru isareti bu ürünü usb 2.0 de kullanabilirmiyim ben lcd ye takıp flim seyretmek istiyorum lcd usb 2.0 destekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateseko

arkadaslar bende bu ürünü almak istiyorum kafamda tek soru isareti bu ürünü usb 2.0 de kullanabilirmiyim ben lcd ye takıp flim seyretmek istiyorum lcd usb 2.0 destekli

Alıntıları Göster
    USB3.0 cihazlar USB 2.0 portta da çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende aldım bu ürünü HB' den yalnız ürün 5400RPM. Hiç kimse nasıl farketmez bunu anlamış değilim!.. Yalnız kullanılan teknoloji sebebiyle 7200RPM' lik HDD leri yakalayacak bir hıza sahip fakat genede genel kullanım performansı oldukça düşük çıkıyor incelediğim testlerde. Herkes dosya deposu olarak kullanılabilir dese de şuan HB den geri dönüş bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fe-cI

Arkadaşlar bende aldım bu ürünü HB' den yalnız ürün 5400RPM. Hiç kimse nasıl farketmez bunu anlamış değilim!.. Yalnız kullanılan teknoloji sebebiyle 7200RPM' lik HDD leri yakalayacak bir hıza sahip fakat genede genel kullanım performansı oldukça düşük çıkıyor incelediğim testlerde. Herkes dosya deposu olarak kullanılabilir dese de şuan HB den geri dönüş bekliyorum.

Alıntıları Göster
    benim de aynısından var çok iyi ama daha iyileride var

• quote:

Orijinalden alıntı: soukdmn

benim de aynısından var çok iyi ama daha iyileride var

Alıntıları Göster
    Cihazın içindeki yazılımı kurmalı mıyım sizce? Secretzone ve AutoBackup ? Bunlar ne işe yarar ?
  • quote:

Cihazın içindeki yazılımı kurmalı mıyım sizce? Secretzone ve AutoBackup ? Bunlar ne işe yarar ?

Alıntıları Göster
    Autobackup yedekleme yazılımıdır. Bilgisayarında seçtiğin klasörü ya da başka bir sürücüyü, belli aralıklarla veya eş zamanlı olarak bu diske yedekletebilirsin.

Secretzone ise haricide sadece senin belirleyeceğin bir şifreyle ve ayarlamış olduğun boyutlarda bir şifrelenmiş kısım oluşturur. Bu sayede sadece sen o kısma erişebilirsin.
  • quote:

Autobackup yedekleme yazılımıdır. Bilgisayarında seçtiğin klasörü ya da başka bir sürücüyü, belli aralıklarla veya eş zamanlı olarak bu diske yedekletebilirsin.

Secretzone ise haricide sadece senin belirleyeceğin bir şifreyle ve ayarlamış olduğun boyutlarda bir şifrelenmiş kısım oluşturur. Bu sayede sadece sen o kısma erişebilirsin.

Teşekkürler. Kurdum Programları Denedim De Biraz Gereksiz Gibi Geldi Kaldırdım. Ekstra Bi Yaraı Oluyor Mu Peki ?
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Kurdum Programları Denedim De Biraz Gereksiz Gibi Geldi Kaldırdım. Ekstra Bi Yaraı Oluyor Mu Peki ?

Alıntıları Göster
    Kullanım amacına bağlı. Senin dosyalarının yedeği olmayabilir ama bazıları yedeğin bile yedeğini alırlar. Şifrelenmiş özel bölge de çok gizli belgelerin varsa onları saklamak için güzel bir yöntem. Hatta o program ile bir den fazla şifreli kısım oluşturup farklı kullanıcılar atayabiliyorsun.

• quote:

içindeki hard disk sp f4 serisi mi acaba bilginiz var mı?
  • quote:

yeni teknoloji genelde eskiye dönük de çalışabiliyor ve zannedersem çalışıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

quote:

yeni teknoloji genelde eskiye dönük de çalışabiliyor ve zannedersem çalışıyordur

Alıntıları Göster
    elimdeki samsung usb 2,0 çıkışlı 46c750 ve 40c6000 model tv lerde denedim 2 trb şak diye okuyo tecrübeyle sabittir.

sayın dreamblue35 hard diski sp f4 serisimi diye sormuşsunuz ama pek bişey anlayamadım, neresinden anlayabilceğemi söylersen bakar söylerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

quote:

Zannetmene gerek yok. Ben öyle kullanıyorum zaten. USB 3.0 harici kullanıyorum ama sadece usb 2.0 portta. Umarım en kısa zamandada usb3.0 portu olan bir sisteme geçebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.