Şimdi Ara

Samsung Story Station taşınabilir disk konusunda yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi Samsung Story Station isimli taşınabilir disk konusunda yardım istiyorum. Yardım istediğim konu ise şu: Şimdi bu diskin çok çeşitli varyasyonları var, benim istediğim sürümü ise 1 TB, 7200 RPM, 32 MB önbellekli olanı. Ancak Samsung'un kendi sitesinde bu tarz detaylara yer verilmediği için düzgün fikir edinemedim. Diski depolama ve film izleme amaçlı kullanacağımdan 7200 RPM'li modeli istedim. Tüm araştırmalarıma rağmen böyle bir model bulamadım. Zira kriterlerime uygun olan tek disk 5400 RPM'li olan model ondada dönüş hızından feragat etmek gerekiyor Bazı sitelerde ''Eğer Full HD film izlemeyecekseniz alınabilecek bir ürün deniyor'' 5400 RPM'li modeli için. Bende bu konuda tereddütte kaldım. 5400 RPM Full HD filmler için yeterli gelmez mi?
    Ve bu önbellek hakkında yaptığım araştırmalar sonucunda önemli bir bileşen olduğu kanısına vardım. Ne kadar çok olursa o kadar iyi vs. Önbelleği yüksek istememin sebebi de bu. Önbellek diski çok etkiler mi?(genel olarak)
    Eğer bu diski kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum

Şimdi bu başlığı okuduktan sonra bana ''mükemmeliyetçi'' diyenler olabilir Ben mükemmeliyetçi değilim. Bu haftada 2 gün bakkaldan aldığımız beyaz peynir değil, bir kere alalım sağlamından alalım mantığıyla ilerliyorum :)

Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DataGate -- 2 Eylül 2011; 17:58:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.