Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
49.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce "hiremco 8k" yazan 2.1 olduğu söylenen hdmı kablo kullanıyordum. bugün

amazon
    Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 8K@60Hz, 4K@120Hz, 4K@60Hz, eARC, D-HDR, HDCP2.2, Dolby Vision, Dolby Atmos, 2 Metre (7NA8KPRO)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082ZMMGW5/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A18XM1G18FEGZV&psc=1

bu kablo geldi. arka operlörler de dahil. , Dolby Vision, Dolby Atmos filmlerde super bir değişiklik oldu.

paylaşmak istedim.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Evet; ben de 3mt"lik olandan almıştım. Faydalı olur diye alışveriş sitesinde yaptığım yorumu burada da paylaşayım:

"Soundbara (ilerde farklı yerlerde kullanmak üzere) 2mt'lik kablo kısa geldiği için aldım. Paugge markası en kaliteli HDMI kablosu üreticisidir. Sertifikalıdır. Akıllı telefon uygulaması ile hologramı okutup sertifikasına ulaşabilirsiniz; ekran fotoğrafını ekledim. Kutusu açılmamış, hologram güvenlik bantlı olarak geldi. Başka bir tercih sebebim ise soket başlığının kısa olması, başka kablo ile karşılaştırması paylaştığım fotoğraflarda mevcut. Soundbar gibi ürünlerde HDMI giriş çıkışları dar bir alana konulmuş, kullanırken takması çıkarması zor ve HDMI girişini zorluyor, lehimlere zarar verme ihtimali var. Diğer yandan kablosuda yeterli kalınlıkta esneklikte, yine fotoğraflarda karşılaştırabilirsiniz."

Samsung SWA-8500S Arıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu güzel desteğin için defalarca teşekkürler.

aslında bu memnuniyetim farklı bir durumdan geliyor. ben 66 yaşındayım. emekli cumhuriyet öğretmeniyim. yaklaşık 30 yıldır teknoloji ile amatörce oğraşıyorum.

donanımhaber gibi güzel,fedakarca paylaşımların yapıldığı( turkeyforum,dreamosat,ozmenaforum,funsat gibi.) forumlar vardı. herşeyi onlardan ve bilgili güzel insanlardan öğrendik.

şimdi yeni bencil,kıskanç faydasız bir zihniyet oluştu. whatsapp ve telegram grupları kurmuşlar, forumlarla ilgili notlarada ,kendilerine göre yasaklama getirmişler...doğrusu bunun neye hizmet ettiklerini anlamış değilim. bu durum beni üzüyor.

evet kapitalizmin yarattığı kişilik ancak, batı kapitalizmin kendine göre kurallar var. islami kapitalizm arabesk, kuralsız....

tüm forumdaşlara sağlıklı güzel ve umutlu günler diliyorum. ihtiyarın bazı sözleri amacını aştıysa kusuruma bakmayın. bu ülke için çook bedel ödedik.....

• Arka kitleri sonunda koltuktan daha yükseğe ayaklarına kurabildim. Sp200 modeli bu sanırsam sanourusun. Fotoğrafları bırakıyorum. Samsung SWA-8500S Arıyorum Samsung SWA-8500S Arıyorum Samsung SWA-8500S Arıyorum Samsung SWA-8500S Arıyorum

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

SP-200, SWA'lara uyumlu değil deniyordu. Çok uğraştırdı mı hocam?

• ydn06 kullanıcısına yanıt

4MM Civata çıkmadı içinden gidip civatacıdan 2 adet aldım. Kurulumu 10dk falan sürüyor. Çok aşırı bi uğraşı yok a dan z ye 10 20dk ya kuruluyor bütün sistem. Uyumlu hepsiyle ben yaptım oldu fotoğrafları da ekledim zaten inanmayanlar için.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Ben SWA-9500S alacağım. Sanırım onun da montaj olayı 8500 ile aynıdır.

9500S yi bilmiyorum hiç ben alırken 8500s ile 9000s vardı.

•  HW-Q800A ile  HW-Q800t arasın ne fark var?

SWA-9500S için HW-Q800A ile uyumlu diyor. fiyat olarak 8500 ün iki katından fazla.

• Merhabalar,

SWA-8500S'i, Q800A ile kullanan var mı? SWA-8500S ile Q800T ile uyumlu evet fakat Q800A ile uyumlu mu onu araştırıyorum.

SWA-8500S için ses seviyesi çok düşük şikayetleri var.

GeorgeIsJeffyoutube
    The Samsung SWA-8500S wireless surround sound speakers have a notoriously, and frustrating low volume. I found a way to augment the speakers to make them robust and as loud as needed for any room. An easy affordable way to make a great surround sound system wirelessly.
    https://www.youtube.com/watch?v=NEeoFVZw8JM
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

Hocam ses düzeyi ayarlanabiliyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayarlanabilse, linkini gönderdiğim videodaki çözüm uygulanmazdı diye düşünüyorum. Yapılan ayar ile bile yeterli olmuyordur belki, emin değilim. Siz yine de bir kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 24 Eylül 2021; 17:21:18 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Buradaki üstatlar daha iyi yorumlar evet fakat yanlış hatırlamıyorsam gizli bir ayarının olduğu yazılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu bu sayfada da geçti... sgkhn01 nickli arkadaş arka kitlerden özellikle Netflix ve Amazon Prime'da izlerken az ses geldiğini belirtmişti. Kendisi de sizin paylaştığı videoyu paylaşıp yurtdışından mini anfi alıp montajlamayı düşünüyordu. TV'yi değiştirdikten sonra arka kitlerin performasının değiştiğini belirtip anfilere ihtiyaç kalmadığını belirtmiş. Önceki ve sonraki mesajlarını bir okuyun isterseniz. Arkadaş ile aynı sete (Q70R+8500s) sahip olarak benim görüşümde iki mesaj arasında mevcuttur; o mesajları bir inceleyiniz isterseniz:

Önceki:
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-swa-8500s-ariyorum--133924462-24#150260112

Sonraki:
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-swa-8500s-ariyorum--133924462-25#150377102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Eylül 2021; 19:43:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Anladım hocam. Ben SWA-9500S alacağım. Sanırım onun da montaj olayı 8500 ile aynıdır.

9500s farklı. ara bağlantı cihazı yok.

her operlör kendi başına bağlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamoste1

9500s farklı. ara bağlantı cihazı yok.

her operlör kendi başına bağlanıyor.

Alıntıları Göster

Karar değiştirdim hocam. N11'den TR garantili SWA-8500S satın aldım. Pzt gelecek. Şimdi uygun bir soundbar bakıyorum. Q800T alacağım gibi ama biraz daha araştırmak istiyorum.

• smart thing ile bağlantı ayarlarında değişiklik olmuş ? veya gözümden mı kaçmış.

daha önce ekolayzır ayarlarında "tiz -bass" seçenekleri varken ,dün dikkatımı çekti 7 çeşit ayar çubuğu gelmiş. acaba yeni güncelleme mi verildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Karar değiştirdim hocam. N11'den TR garantili SWA-8500S satın aldım. Pzt gelecek. Şimdi uygun bir soundbar bakıyorum. Q800T alacağım gibi ama biraz daha araştırmak istiyorum.

Alıntıları Göster

hiç kaçırmayın, çok uygun fiyat. abd den getirdim 1800 tl. 110 volt elektrik girişli olduğu için 100 tl de adaptör

1900 tl.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt

Evet 1389 liraya aldım. Kupon vs. ile daha da uyguna almış oldum. Boss Bilişim bile yanılmıyorsam 1600 liraya yakın bir fiyat çekiyordu.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.