Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
49.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok eskiden de vardı o ayar... Yalnız o ayara girince soundbarın hazır ayarlarından çıkmış oluyorsun. Açıkcası Adaptive Sound ayarından o kadar memnunum ki değiştirmeye hiç ihtiyaç hissetmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T650 saounbara hepsiburadadan aldığım 8500s arka hoparlörlerim bugün geldi kurdum. İlk izlenimim netflixten 5.1 destekli film açtım efsane oldu. Ps5 te deneme fırsatım olmadı daha deneyip yazarım izlenimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba. Tek Soundbar'a birden fazla swa-8500s eklenebiliyor mu?

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

1 çift hoparlör (sağ ve sol) + ana ünite eklenebiliyor,

ama extra aynısından 1 set daha dersen hiç zannetmem. ben de merak ettim webde de sorun olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 4 Ekim 2021; 11:37:5 >

Eklenmez ama siz niye boyle bir seye ihtiyac duyuyorsunuz? Ikiinci bir seti odaya dagitsaniz da arkadan gelmesi gereken sesin yandan tekrar duyulmasi zaten sesi guzellestirmez bozar.

Düşündükçe Şöyle bir şey aklıma geldi,

İkinci bir swa 8500 s set alınsa yeni ana üniteyi işin içine karıştırmadan, sadece hoparlörleri eski kullandığımız ana üniteye paralel bağlasak,

yani 1 ana ünite, 2 sağ ve 2 sol hoparlör,

nasıl olur?

ve hatta sağ ve soldan birer tanesini yukarı bakıtıp; atmos up-firing olur mu ?  

muhtemelen ana ünitenin nefesi 4 tane ye yetmeyecek.

• bu durumda büyük para verıp ikinci 850 almaya gerek olmaz diye düşünüyorum. alın iki sade operlör,

850 nın operlörlerine paralel bağlamakla da olur. ancak ses tpnunu bozmaz mı?

• Arkadaşlar bende aşağıdaki soundbar var. Buna 8500s eklenebilir mi?

samsung tr
    HW-A450 2.1ch Soundbar (2021) | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/a450-black-hw-a450-tk/

• caglayan95 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada ürün sayfasında şöyle liste var :

Samsung arka hoparlör, pek çok Samsung soundbar ses sistemi modeli ile uyumludur. Uyumlu olduğu ses sistemi modelleri;

SWA-8500S: Samsung Soundbar (HW-N400, HW-N450, HW-M550, HW-N550, HW-N650, HW-M4500, HW-M4501, HW-M360 )

SWA-9000S: Samsung Sound+ Soundbar ( HW-NW700, HW-MS750, HW-MS751, HW-MS6501, HW-MS651, HW-MS650, HW-MS550) şeklindedir. 

• mamoste1 kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar, call center çalışanlarının bilgisi ne kadar sanıyorsunuz ki? O iş sürekli değil geçici bir iş. Ekranda ne görüyorlarsa onu okurlar.

Q800T soundbar ile, swa-8500/9000/9100 serileri uyumlu. 9000 beklemekten sıkılıp tam 9100 alacakken amazondan 3.300 liraya, son anda forumda 8500 in TR ye geldiğini gördüm, 1.300 liraya aldım hemen. Hangisini yakalarsaniz alabilirsiniz.

Çok güzel oldu. Arka hoparlör olmadan soundbar eksik kalır. Şu an mükemmel... Salon sinema gibi oldu...65q95t + q800t + swa-8500.

Şimdi duvara mi monte etmeli ayak mi almalı diye düşünmekteyim.

• güle güle dinle. gerçekten arka hoperlörler olmadan ,tek yönlü ses doyurucu olmuyor. arka operlörlerle çevresel ses farklı bir zenginlik katıyor.

ben ayak almadım,almayıda düşünmüyorum. sony 5.+1 var bende ayaklı. ayakları kullanmıyorum. yüklüğe kaldırdım. sw8500 hoperlörleri birer vida ile kulak hizasında duvara astım, daha estetik geldi.

• Merhaba Samsung q70 soundbarıma 8500 leri taktım sankı biraz zayıf gıbı soundlardan vs tavsıye edebılecegınız bır ayar var mı Netflix de üst paketteyim birkaç dızı actım ama tam tatmın olmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Her şeyden önce her içerik arka hoparlörleri farklı şekilde destekliyor.

Örneğin Squid games gayet güzel kullanıyordu.

ayar (üzerinde çark simgesi olan) tuşa basarak REAR'a gel, +6 maximum yap.

aynı yolla CENTER ve FRONT ön - arka denge için +4 veya +3 yapabilirsin.

+ bir forumda okumuştum;

VIRTUAL SPEAKERS "OFF" olmalı

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    Tmmdır tsk ederım:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

Samsung T450 soundbar için Samsung SWA-8500S/TK satın aldım ancak sonradan farkettim ki t450 stereo kanalmış . T650 almam ne derece fark eder ? Bununla birlikte 2. sorumda T650 ve A650 arasında nasıl bir fark olur SWA8500s ile birlikte ?

• wuzz W kullanıcısına yanıt
    T450 soundbar 2.1 kanal ve resmi olarak swa-8500s desteği var. Eşleştirdiğinizde 4.1 kanal ses sistemine sahip olmuş oluyorsunuz.
    Kurmak istediğiz sistem tam olarak nedir acaba? Çevresel 5.1 ses yeterli mi yoksa atmos özellikli ses almak mı istiyorsunuz? Ona göre tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır. Örneğin Samsung 4.1 ile 5.1 arasındaki merkez hoparlörler eksikliği diyalog seslerinde çok hissedilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Merhaba.Hayır atmos istemiyorum sadece çevresel bir 5.1 alsam yeterli bana.4.1 ses sistemine sahip oluyorsunuz demişsiniz ancak sanki bana izlediğim içeriklerde arkadan gelen seslerin 4.1 değilde birebir soundbar sesleri geliyor. Yani ben t650 veya a650 aldığımda tek kazancım ek orta hoparlörmü olacak yoksa 8500s ler gerçek olarak çalışmaya mı başlayacak ? Tam olarak belki anlatamadım derdimi ama bazı forumlarda mesela birisi a650den t650ye geçip arka hoparlörleri daha iyi duymaya başladım demiş . Bu bana çok garip geldi .

Bu arada televizyon modelim samsung TU8500 soundbara optik kablo ile bağlıyım (t650ye geçince hdmi ile bağlayacağım )

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.