Şimdi Ara

Samsung SyncMaster 997MB Monitör de sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Samsung SyncMaster 997MB Monitör satın aldım ve hayal kırıklığı içerisindeyim
    bi kere görüntü ayarlarını tam yapamadım sağı solu heryeri bulanıkmış yamuk yumukmış gibi geliyor bana (ayrıca flat bir monitör değil)
    esas sorun bu monitörün HighLight ZONE III özelliğini fulscreen de açtığım zaman ekran titremeye başlıyor ve yatay titreyen çizgiler meydana çıkıyor
    bu konuda bilgisi olan arkdaşlar cevap yazsın lütfen....

ayrıca bu monitörün ayarları nasıl yapılmalı bilen var mı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicopath -- 12 Temmuz 2005, 23:49:00 >

• benimki 793 mb bendede soldan kavuniçi çizgiler olusuyo.. ama bi türlü zaman bulup yollayamıyorum garantiye.. sizdede varmıydı böyle bir problem?
  • hayır soldan çizgiler çıkmıyor belki monitörün solunda manyatik alan yaratan bir şey var onu kaldırın ordan ( cep telefonu, hoparlör, TV, radyo gibi )
  • Bende 793 df vardı,aynı şekilde kahverengi çizgiler çıkıyordu sağdan.Yolladım garantiye,bir haftaya geldi düzelmiş olarak
  • sağ diceme sol dedim..
    Ya sinir bozucu cogu 793 moddellerde var bu sorun.. diyorum ki adamlara ben 10 gun monutörsüz durmam işim gücüm var bana gecici monutor veriin.. adamlar sallamıo tabii bi zaman bulup yollucam..
  • hayirli olsun.
    monitor ayarlarinda clear moire diye birsey var, onlari sifira alman gerekiyor ilkonce
    monitorun sag sol ayari ise, samsung monitorlerin bazilarinda boyle bir sorun var. monitor yaklasik 30dakika calisip isindiktan sonra sag sol goruntu ayarlarini yaparsan sorun olmaz. cunku monitoru ilk actiginda goruntu yamukmus gibi gozukse de, isindikce yerine oturuyor.
    yani ayari monitor sicakken yapmayi dene.
    moire ayari titremeyi biraz azaltsa da, eger kullandigin prizde iyi topraklama yoksa yine titreme olabilir.
  • teşekkürler

o ayarları yaptım fakat Highlight ZONE III açtığım zaman hala aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicopath -- 13 Temmuz 2005, 16:40:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu monitörün renk, parlaklık, kontrast ve geometri ayarlarını yapabilen biri bana yardım edebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.