Şimdi Ara

Ev Temizliği Philips 107S6 17 İNCH FLAT EKRAN CRT MONİTÖR ATİ RADEON x550 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev Temizliği Philips 107S6 17 İNCH FLAT EKRAN CRT MONİTÖR ATİ RADEON x550 EKRAN KARTI
    Ev Temizliği Philips 107S6 17 İNCH FLAT EKRAN CRT MONİTÖR ATİ RADEON x550 EKRAN KARTI

Ekran kartı: Ati radeon x300/x550/x1050 series ekran kartıdır.Eski bilgisayarımda xp kullanırken uzun süre oyun oynayınca bazı oyunlarda vpu recovery hatası verirdi video izlerken yada masaüstünde öle bi hata verdiğine rastlamadım soranlar oluo maximum 720p video açabiliyor ek güç girişi yok 64 bit kendi serisine göre az tüketen bi karttır ekran kartına fazla para vermek istemeyen ve onboard olmayan anakartında böle arkadaşların işine yarayabilir.

Monitör 107S6 Philips 17'' FLAT CRT dir.Monitör resimde görüldüğü gibi çalışmaktadır arada bazen beyaz giriodu eskiden onla oynarken ama genelinde bi sıkıntı yok görüntü bozukluğu falan ön panel tuşları bazen basmıyor bazen basıyor ayarlama yaparken uraştırabilir tamamen bozuk değil yani ön tuşları.

Arkadaşlar keyfi satıyorum evimde fazlalık yapıyolar bide ani bi monitörümde yada ekran kartım bozulursa die bi kenarda saklıyorum çalışan ürünlerdir fiyat saten uygun alıcak olan arkadaşlara satabilirim yoksa kenarda kalsın lasım olduğunda kullanırım.

Philips 107S6 Flat ekran 17'' Crt Monitör SATILDI
    Ati Radeon x300/x550/x1050 Ekran kartı SATILDI

İstanbul içi elden satılıktır kargo kesinlikle yapılmayacaktır alacaklar PM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Ocak 2017; 14:36:28 >

• ankara olsan alırdım
  • meteank M kullanıcısına yanıt
    Kısmet:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.