Şimdi Ara

Philips 170c LCD Nasıl bir monitor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17" LCD Monitor alacagım ve max. 700 milyon sınırım var.
    Philipsin 170c si gorunus olarak cok hosuma gitti.Sizce teknik acıdan da iyi bir monitor mu?Cok yuksek bir goruntu kalitesi istemiyorum.Şu anki monitorum tüplü 105e,bundan iyi olsun yeter.Bu monitor beni tatmin eder mi?Bir de bir-iki sorum daha olacak:

Teknosa'ya gitmistik ve bir tuplu monitor ve bir lcd monitor yan yana duruyordu ve ikisi de kapalıydı.Tüplü monitor magazadaki tüm ışıkları yansıtıyordu ayna gibi.Oysa lcd monitorde boyle bişey yoktu.Bu her lcd monitorde boyle midir?Lcd monitorlerin ışıgı goze yansıtmadıgı icin goz bozmadıgı dogru mudur?

Aşagıda 170cnin teknikj ozellikleri var:

Ürün Marka Model 17 PHILIPS 170C5BS TFT LCD

Garanti Süresi 36 ay
    Crt 17", 0.264 Pixel
    Video girişi 15pin D-Sub
    Yatay tarama frekansı 30 - 82 KHz
    Dikey tarama frekansı 56 - 76 Hz
    Çözünürlük 1280 x 1024 @ 75 Hz
    Aktif görülebilir alan 337,9 x 270,3 mm
    Renk 16 M
    Güç gereksinimi 220-240V AC, 50-60Hz
    Standartlar E2000, EMC, FCC-B, UL, CSA, MPR-II, NUTEK, Energy Star, SEMKO, TCO '99, TCO '03, TUV/GS, TUV Ergo

• Bi de şöyle bişey 389 usd+kdv

Ürün Marka Model 17 PHILIPS 170X4FS TFT LCD M.MEDYA

Garanti Süresi 36 ay
    Crt 17", 0.264 Pixel
    Video girişi 15pin D-Sub
    Yatay tarama frekansı 30 - 82 KHz
    Dikey tarama frekansı 56 - 76 Hz
    Çözünürlük 1280 x 1024 @ 75 Hz (Max)
    Renk 16.7M
    Kullanıcı kontrolü OSD
    Çoklu ortam 2x1W RMS Stereo
    Standartlar TCO '03, MPR-III/II, Energy Star
  • Ama Benim paran warsa sana tavsiyem tabii ki 381 euro +kdv olan

Ürün Marka Model 17 SONY X73H TFT LCD M.MEDYA

Garanti Süresi 36 ay
    Crt 17", 0.264Pixel
    Video girişi 2x 15pin D-Sub, 1x 24pin Digital DVI
    Yatay tarama frekansı 28-80KHz
    Dikey tarama frekansı 48-75Hz
    Çözünürlük 1280 x 1024 1,3Megapixel
    Aktif görülebilir alan 338mm x 270mm
    Renk GÜMÜŞ
    Uyumluluk IBM PC, Macintosh
    Çoklu ortam Opsiyonel: Stereo Speakers + Headphone Jack
    Standartlar TCO’03 NUTEK, International Energy Star, TÜV Rheinland GS, EMKOs, ISO 13406-2, GEA, GS
  • Gördüğün gibi dersime çalışmışım

Ben de LCD monitör almayı düşünüyorum.Hatta sana ikinci yazdığıma karar verdim ama tek bi eksiğim var o da

PARA

• Eheh.İlk yazdıgının ozellikleri aynı.bayagı fiyat farkı var arasında.Görünüşü de guzelse ikinciyi alırım.Sony'yi alamam,700 max.
  • Bu ilk yazdığımı biraz araştır.Galiba dvi çıkışı da olması gerekiyo ama ben yine de biraz daha para biriktirip
    (o para için banka soymak falan lazım) SONY almanı şiddetle öneririm. Sonuçta bugün kıçını biraz daha sıkarsın ama yarın gözün gönlün bayram eder.Monitör de baya bi içine siner.

Hadi sana kolay gelsin
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.Bu DVI özelliği sanırım 20-30 dolar farkediyor.Sizce değer mi?Artık ciddi ciddi LCD düşünmeye başladım göz ağrısından dolayı.Bütçeyi de düşünmek lazım.Örnek olarak Hyundai'nin Analog bağlantılı 12 ms gecikme süreli 17 inc monitörü var.Ayrıca Philips'ten çok daha ucuz hem de analog Philips'lere göre daha iyi bir seçenek gibi duruyor.Neden Philips ya da bir başka model?Beni aydınlatırsanız sevinirim.
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1015
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hs.com.tr/urun_listesi.asp?altgrup_id=24
    buraya da bir bak fiyat konusunda fikrin olur Philips LCD ürünlerin serisi var
  • phılıps monütörü görüntüsü dehşet bişey bana kalırsa sony den abartı bi farkta yok
  • arkadaşlar bugün x73 aldım baya girdi ama ne yapalım aldık bir kere makina çok güzel görüntüsü ergonomisi benim merak ettiğim DVI çıkışla görüntü çok farkedermi?
  • walla yaa şu DVI olayını açıklığa kavuştursak....
  • bende hs73 var tavsiye ederim dizayn süper
  • HS74P serisi çıktı yeni x-bright özellikli falan o daha süper sony
  • yanlız aklıma geldi bu sony ölü piksel garantisinde ne vaad ediyor kesin bilen biri söyleyebilirmi?
  • ben philips 170b5cs monitör kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu son derece memnunum 16 ms gecikme süresi ve 450:1 kontrast oranı mevcut ve dvi-dsub girişleri de var, Bu haft asonu dvi kablo alabilirsen deneyeceğim. İşin güzel tarafı philips 170b5 serisi monitörlerde sıfır parlak nokta hatası garantisi veriyor, bizzat teknik servis aranarak bu bilgi doğrulanmıştır. Ben bonus karta 6 taksit olarak 395$+kdv ye aldım. 660 milyon gibi bişeydi galiba.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 7 Ocak 2005, 14:45:59 >
  • slm...
    >bendede philips 170b5cs monitor var ,yaklaşık 5 aydır kullanıyorum,sadece şunu söylebilirim eğer bütçeniz sony'nin üst versiyonlarına yetiyorsa kesinlikle sony al,ama bütçen kısıtlı ise kullandığım philips tavsiye ederim her türlü uygulamda hiç bir sorun yok.(oyun film....hl2,doom3 :))
    >saygılar....
  • sony kac ölü piksele garanti veriyor bilen biri yokmuuu
  • X Black olmayan LCD ye para verilmemesi tavsiye olunur...
  • Walla philips bana biraz pahalı geliyor.Ben Hyundai'nin L70S+ modelini beğendim.Yabancı sitelerde hakkında iyi yorumlar yapılmış ve DVI'si olmaması bir dezavantaj olarak kabul edilmemiş.12 ms gecikmesi olması da güzel.Tabii daha alıcı gözüyle bakmadım sadece araştırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leony -- 7 Ocak 2005, 23:46:20 >
  • HS74P ben de sony nin bu model 17 inç lcdsi var isterseniz. 2 aylık sıfır gibi fiyat için pm atabiilrsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.