Bildirim
Samsung T260HD ya da LGM2794D?
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda ikisininde incelemesi var.
Samsung ta garanti ile ilgili bir takım sorunlar çıkıyormuş (Benim yok ama. Forumda yazılanlar bu yönde).
Lg markası da güzeldir. Vatanbilgisayarda 800tl olması lazımdı. Fiyat olarak uygun sayılır. Bende büyük ihtimal bu ürünü alıcam. Ama imkanın var ise ikisinide yerinde gör.
Tv özelliği için istiyorson samsungu bilmiyorum ama lg de tn panel olması lazım. O yüzden renk kayıpları meydana gelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celduin -- 1 Ekim 2009; 10:21:16 > -
İkisini de git gör. Büyük ihtimalle Lg alırsın. Samsung yanında yavan kalıyor. Özellik olarakda.quote:
Orijinalden alıntı: Celduin
Forumda ikisininde incelemesi var.
Samsung ta garanti ile ilgili bir takım sorunlar çıkıyormuş (Benim yok ama. Forumda yazılanlar bu yönde).
Lg markası da güzeldir. Vatanbilgisayarda 800tl olması lazımdı. Fiyat olarak uygun sayılır. Bende büyük ihtimal bu ürünü alıcam. Ama imkanın var ise ikisinide yerinde gör.
Tv özelliği için istiyorson samsungu bilmiyorum ama lg de tn panel olması lazım. O yüzden renk kayıpları meydana gelebiliyor.
5 ms tepki süresi Samsung 26" - 2 ms Lg 27"
10000:1 kontrast Samsung - 20000:1 Lg
İkisi de full hd. Lg görünümü monitörden ziyade tv gibi. çok şık. Fiyat olrak da avantajlıydı.
-
LG 'yi Vatan'dan satin aldim.800 TL world e ozel 5 taksit yaptilar.Cok memnun kaldim dogrusu bu kadar begenecegimi tahmin etmiyordum.Satin alma amacim sadece pc ve oyun oynama amacli oldugundan daha TV ozelligini denemedim bile.19 inch eski monitorumden sonra dev gibi geldi :) dusunenlere tavsiye edilir.quote:
Orijinalden alıntı: bugsymaloone
İkisini de git gör. Büyük ihtimalle Lg alırsın. Samsung yanında yavan kalıyor. Özellik olarakda.
5 ms tepki süresi Samsung 26" - 2 ms Lg 27"
10000:1 kontrast Samsung - 20000:1 Lg
İkisi de full hd. Lg görünümü monitörden ziyade tv gibi. çok şık. Fiyat olrak da avantajlıydı.
Alıntıları Göster
Cevaplar icin tesekkur ederim.
-
2 vs 5 ms olması ve d.c nin fazla olması pratikte ise yaramıyor bayadır bakmıyorum monitorlere samsunga ciddi rakiplerin gelmesi iyi tabiquote:
Orijinalden alıntı: Jatha
LG 'yi Vatan'dan satin aldim.800 TL world e ozel 5 taksit yaptilar.Cok memnun kaldim dogrusu bu kadar begenecegimi tahmin etmiyordum.Satin alma amacim sadece pc ve oyun oynama amacli oldugundan daha TV ozelligini denemedim bile.19 inch eski monitorumden sonra dev gibi geldi :) dusunenlere tavsiye edilir.
Cevaplar icin tesekkur ederim.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun ,foto makinesi varsa bir kac görüntü atabilir misin ?
-
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2794D-LCD-TV,10695.html bu vequote:
Orijinalden alıntı: fod
2 vs 5 ms olması ve d.c nin fazla olması pratikte ise yaramıyor bayadır bakmıyorum monitorlere samsunga ciddi rakiplerin gelmesi iyi tabi
hayırlı olsun ,foto makinesi varsa bir kac görüntü atabilir misin ?
Alıntıları Göster
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2794D-LCD-TV,9601.html bu
arasında ne fark var neden diğeri daha ucuz aynı monitörler...........
Birde bu LG'yi istanbulbilişim diye bir yer satıyor ama başka satan yer yok gibi.Vatanın sitesine de baktım yok.Başka satan yer neresi bilen varsa söylesin lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sky27
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2794D-LCD-TV,10695.html bu ve
Birde bu LG'yi istanbulbilişim diye bir yer satıyor ama başka satan yer yok gibi.Vatanın sitesine de baktım yok.Başka satan yer neresi bilen varsa söylesin lütfen.
Urunlerden ucuz olani outlet yani 2.el ariza yapmis tamir edilmis belki de teshir urunu.Fiyat farki bundan kaynaklaniyor.Ben Elmadag Vatan'dan aldim stokta sadece orada gozukuyordu.Hatta 2 tane daha oldugunu soyledi oradaki calisan.Internet sitesinde urun gozukmuyor.
-
demek ki mecbur samsung t260 hd siparişi vereceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: Jathaquote:
Orijinalden alıntı: sky27
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2794D-LCD-TV,10695.html bu ve
Urunlerden ucuz olani outlet yani 2.el ariza yapmis tamir edilmis belki de teshir urunu.Fiyat farki bundan kaynaklaniyor.Ben Elmadag Vatan'dan aldim stokta sadece orada gozukuyordu.Hatta 2 tane daha oldugunu soyledi oradaki calisan.Internet sitesinde urun gozukmuyor.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 3 Ekim 2009; 1:44:37 >
-
t260hd nin siparişini nereden we ne kadara wericeksin ??..quote:
Orijinalden alıntı: skynet
demek ki mecbur samsung t260 hd siparişi vereceğiz.
Alıntıları Göster -
hzlıal'da 901 lira ama forumda samsungla ilgili şikayetleri görünce vazgeçtim.quote:
Orijinalden alıntı: ROONEY324
t260hd nin siparişini nereden we ne kadara wericeksin ??..
Alıntıları Göster -
hizl.ialda da ... diger büyük sitelerde oldugu gbi gecici olarak temin edilememektedir yazısı var ...quote:
hzlıal'da 901 lira ama forumda samsungla ilgili şikayetleri görünce vazgeçtim.
Alıntıları Göster -
hayır stoklarda diyor.Sen T260 HD'ye baktığına eminmisin.quote:
Orijinalden alıntı: ROONEY324
hizl.ialda da ... diger büyük sitelerde oldugu gbi gecici olarak temin edilememektedir yazısı var ...
Alıntıları Göster
ayrıcahttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=13611275115 burda da var biraz daha ucuz hemde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 4 Ekim 2009; 15:30:28 >
-
Lg M2794D ile Samsung T260HD biribirinin rakibi değil aslında. T260HD 1. olarak monitor 2. olarak TV özelliği taşıyor.quote:
hayır stoklarda diyor.Sen T260 HD'ye baktığına eminmisin.
ayrıcahttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=13611275115 burda da var biraz daha ucuz hemde.
Alıntıları Göster
LG 2794D ise öncelikle 1. olarak TV 2. olarak monitor özelliği taşıyor. Ben olsam LG yerine gider 32" TV lerden alırım. Zaten LG de bir TV olarka üretilmiş. PC monitor standında bile değil satış yeri. Direk TV kısmında satılıyor. Samsun T260HD pc monitorleri kısmında satılıyor.
Sonuç olarak monitor istiyorsanız T260HD almalısınız.
En azından ürünü satan temsilci böyle söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 8 Ekim 2009; 17:35:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Lg M2794D ile Samsung T260HD biribirinin rakibi değil aslında. T260HD 1. olarak monitor 2. olarak TV özelliği taşıyor.
LG 2794D ise öncelikle 1. olarak TV 2. olarak monitor özelliği taşıyor. Ben olsam LG yerine gider 32" TV lerden alırım. Zaten LG de bir TV olarka üretilmiş. PC monitor standında bile değil satış yeri. Direk TV kısmında satılıyor. Samsun T260HD pc monitorleri kısmında satılıyor.
cevabınız biraz önyargılı olmuş.Doğrusu bu monitörü aldığımda bende aynı şeyleri düşünmüştüm.Fakat elimdeki 22" monitöre göre daha net ve büyük görüntü alınca çok iyi bir ürün aldığımı anladım.En iyi tarafı birçok girişi olmasının dışında 16:9 olması.Yani gerek oyun konsollarında gerekse hd ve dvd filmlerde üstten ve alttan boşluk olmuyor.Tam ekran.Ayrıca yeni çıkan laptoplarda bile artık 16:9 a yönelme var.
-
Peki masa üstü kullanımda LG nasıl? Memnunmusunuz? Word exel gibi ofis programlarında, internette gezmek ne kadar rahat ve pratik? Tecrubelerinizi yazaranız memnun olurum.quote:
Orijinalden alıntı: boylumquote:
Lg M2794D ile Samsung T260HD biribirinin rakibi değil aslında. T260HD 1. olarak monitor 2. olarak TV özelliği taşıyor.
cevabınız biraz önyargılı olmuş.Doğrusu bu monitörü aldığımda bende aynı şeyleri düşünmüştüm.Fakat elimdeki 22" monitöre göre daha net ve büyük görüntü alınca çok iyi bir ürün aldığımı anladım.En iyi tarafı birçok girişi olmasının dışında 16:9 olması.Yani gerek oyun konsollarında gerekse hd ve dvd filmlerde üstten ve alttan boşluk olmuyor.Tam ekran.Ayrıca yeni çıkan laptoplarda bile artık 16:9 a yönelme var.
Alıntıları Göster
-
quote:
Peki masa üstü kullanımda LG nasıl? Memnunmusunuz? Word exel gibi ofis programlarında, internette gezmek ne kadar rahat ve pratik? Tecrubelerinizi yazaranız memnun olurum.
Gayet rahat arkadaşım.Ben üç gündür kullanıyorum nette geziyorum vs. işler hiçbir sıkıntı olmadı daha. -
Ben samsungun modelino cok begeniyordum ama yazilanlardan lg'nin daha iyi oldugu gorunuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Ben samsungun modelino cok begeniyordum ama yazilanlardan lg'nin daha iyi oldugu gorunuyorquote:
Ben samsungun modelino cok begeniyordum ama yazilanlardan lg'nin daha iyi oldugu gorunuyor
Bende başlarda hatta son birkaç aydır Samsung T260 HD modelini kafama koymuştum alacaktım.Tam sipariş vercekken foruma girdim ve bu LG M2794D'yi gördüm 5-6 aylık samsung takıntım 5 dakikada değişti ve lg siparişi verdim. -
Ya arkadaşlar garanti mevzusu nasıl oluyor LG'lerde, çünkü bu ürün hiç bir yerde yok denecek kadar az, bu da bana acaba az ithal edildiğinimi düşündürüyor?quote:
Orijinalden alıntı: skynetquote:
Ben samsungun modelino cok begeniyordum ama yazilanlardan lg'nin daha iyi oldugu gorunuyor
Bende başlarda hatta son birkaç aydır Samsung T260 HD modelini kafama koymuştum alacaktım.Tam sipariş vercekken foruma girdim ve bu LG M2794D'yi gördüm 5-6 aylık samsung takıntım 5 dakikada değişti ve lg siparişi verdim.
Alıntıları Göster
Diyelim 1 sene sonra bozuldu garanti nasıl olur sizce vatandan alsak?
Sizce Samsung T260HD'ye bu kadar ilgi olup bu ürüne çok az ilgi olmasının sebebi hiç bir yerde bulunmamasından mıdır?
%100 LG'mi diyoruz simdi?
-
@datoxquote:
Orijinalden alıntı: datox
Ya arkadaşlar garanti mevzusu nasıl oluyor LG'lerde, çünkü bu ürün hiç bir yerde yok denecek kadar az, bu da bana acaba az ithal edildiğinimi düşündürüyor?
Diyelim 1 sene sonra bozuldu garanti nasıl olur sizce vatandan alsak?
Sizce Samsung T260HD'ye bu kadar ilgi olup bu ürüne çok az ilgi olmasının sebebi hiç bir yerde bulunmamasından mıdır?
%100 LG'mi diyoruz simdi?
Alıntıları Göster
bende lg'yi inceliyorum lg turkiyeye telefonda açtım forumda ürünü kullanan arkadaşlar üründe usb'den foto görüntüleme ve müzük dinleme olayı var diyorlar. Vatanda ürünü incelediğimde usb'nin servis için olduğu yazıyordu hem bunu sormak hemde garanti şartlarını sormak için. Aldığım cevap usb desteğinin (DMP) olmadığı vatanda satılan malların garanti dahilinde olduğundan bahsettiler. Hatta bugün ararsam daha ayrıntılı bir bilgi alıcağımı söylediler. Ben cumartesi aradım promatörler çalışmıyordu detaylı bilgi alamadım..
Benzer içerikler
- 240 hz monitör önerisi
- tek hdmi 2 monitör
- 2k monitör önerisi
- ps5 için monitör
- display port sinyal yok
- hdr ne işe yarar
- en iyi monitör
- oled yanma sorunu
- 1000 hz monitör
- va panel nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X