Bildirim
SAMSUNG T310 GALAXY TAB 3 appa & games nereye atıcam ?
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
android->dataya at sonra appinstaller indir gir kur -
quote:
Orijinalden alıntı: Endoplazmikbirredikulum
android->dataya at sonra appinstaller indir gir kur
appinstaller nasıl kurcam biraz açıkalarmısın :D -
Belli alakasız olacak ama tabletten memnun musunuz oyun oynama fırsatınız oldumu olduysa donma kasılma takılma veya ısınma oldu mu önerir misiniz bu tableti :) -
quote:
Orijinalden alıntı: harunbaba101
Belli alakasız olacak ama tabletten memnun musunuz oyun oynama fırsatınız oldumu olduysa donma kasılma takılma veya ısınma oldu mu önerir misiniz bu tableti :)
valla krdeşim alalı3 gün oldu görünümü kulanımı çok şık.
3 günlük kullanımdan sonra sana önersem olmaz.
1 oyun denedım araba yarışı gayet iyidi. -
apk yı dataya attıktan sonra bağlantıyı kes. tabletten gir android datanın içine. apk orda görünüyo olması lazım tıklayınca yükler -
quote:
Orijinalden alıntı: liquidsky
apk yı dataya attıktan sonra bağlantıyı kes. tabletten gir android datanın içine. apk orda görünüyo olması lazım tıklayınca yükler
saolasın krdeş apkinstalı kurdum datayı gördü real boxing diye bir oyunu kurdum güncelemede yaptı tam açarken oyunun resmi çıkıyor oyun açmıyor :D artık başka oyunları denicem :D saolasın yardımların için -
arkadaşlar bu tablette gps varmı araçta kullanabilirmiyiz -
-
bende ikilemde kaldım bi sitede özelliklerinde var diye yazmış bi sitede ise yok o yüzden yazmak istedim inceledikten sonra bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X