Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG T5 250GB USB 3.1 GEN2 TAŞINABİLİR SSD Satın Al 19 Temmuz 2019 11:31 1 1 SAMSUNG T5 250GB USB 3.1 GEN2 TAŞINABİLİR SSD Ürün budur arkadaşlar;https://www.samsung.com/tr/memory-storage/tasinabilir-ssd-t5/MU-PA250BWW/540 MB/sn'ye kadar transfer hızına sahip.Garantisinin devam edip etmediğini bilmiyorum. Kutusu ve faturası yoktur. Macbook'umla birlikte kullanıyorum. Macbook'umu satışa çıkarttığım için, SSD'yi de satıyorum. Herhangi bir problemi yoktur.İstanbul içi elden, istanbul dışı önce ödeme sonra kargo şeklinde teslim edilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [5000 TL] MSI MAG Z390 Tomahawk + i5 9600K + 16 GB RAM Fractal Design Meshify C [SATILDI] Xbox series S - 512 GB [SATILDI] [ALINIK] Evga 3080/3080TI