Şimdi Ara

samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
11
Favori
63.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu linkte verdiğin odin3 linkten kaldırılmış olarak gözüküyor yardımcı olabilir misin?
  • arkadaşlar t232 tableti downloada alamadan önce yapmamız gereken işlem varmı? odinle yükleme işlemi yapmaya çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim
  • t232 sıkıntısız yaptım. Allah zeval vermesin telefon oldu +1000 lira değer kazandı yukarıdaki arkadaşı tab da büyük ihtimal anakart ağzızası var ekran karıncalanması buna delalet eder. rot rom felan bunda da hiç etkili ddeğildir. 2 defa başıma geldi. herkese güzel kullanımlarrrr
  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar . Cihazı nasıl telefon özelliği kazandırdınız detaylı anlatabilirmsiniz ?
  • bu sayfadaki arkadaşın yaptığı anlattığı gibi 2. sayfada var. ustam. odin programı ile twm rikoveriyi yükledim. yedek aldım. sonra gene odin ile arkadaşın yaptıgı 231. romunu yükledim. oldu bitti gitti. 10 dk sürmedi. 30 dk felan konuştum. maşallah 3 -4 mesaj da geldi bu esnada hiç sıkıntı yaşamadım
  • ekranındaki donanımsal sorun nedeniyle servisle uğraşmak istemediğimden cihaza orjinal rom geri yükleyip iade ettim. macera bitti.
  • muttixp Kardeşim tab3 sm-t111nq içinde rom için araştırman var mı
  • muttixp M kullanıcısına yanıt
    muttixp Kardeşim tab3 sm-t111nq içinde rom araştırman var mı ilgilenirsen sevinirim.
  • tabletleri telefon olarak kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

tableti telefona çevirmek viber vs yüklemek anlamına gelmiyor değil mi? yani sabit telefonlar, müşteri numaralar vs) ve diğer cep telefonları da aranabiliyor mu?

-özellikle büyük ekranlı tabletleri her gittiğiniz yere taşımak (örneğin sinema veya havuz, deniz vs) sorun oluyor mu?

-3g devamlı açık mı mesela

-pil-şarj olayı nasıl gidiyor?

-3g çekmeyen yerlerde telefonla arama yapılamıyor mu? Edge bağlantı olmuyor mu?

-ses kalitesi nasıl?

-karşı taraf aramalarında sorun oluyor mu, özellikle internet bağlantısı yoksa?
  • muttixp M kullanıcısına yanıt
    ARKADASLAR BENDEDE WAR T-332 BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN BENDE TELEFON ÖZELLİĞİ OLMASINI İSTİYORUM TABLETİMİN
  • Arkadaşlar SM-T232 tablette Uygulama yöneticisi bölümünde "Telefon 4.4.2-T232JVU0ANE3 Sürümü" yazan ve devre dışı bırakılmış bir uygulama gördüm. 3,42 mb. uygulama+80 kb veri olarak kayıtlı. Sorum ise şu acaba bu program rom yüklemeden süpeuser yetkisi ile aktif hale getirilebilirmi?, yada başka bir yolla, ve böyle olursa telefon özelliği çalışırmı ? Anlayan ve inceleyen arkadaşlar varsa cevabı merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttixp

6. tar.md5 e çeviriyoruz ( bilmeyenler için ayrıca anlatabilirim )

Rica etsem tar.md5 işlemini anlatabilirmisiniz. 4 dosyayı T231 e ekledim ama .md5 aşamasında kaldım. Bu işlem nasıl yapılır? Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar selam bugün teknosadan tab4 cihazı aldım SM-t230 yazıyor. Bu cihazda telefon özelliği oluyor mu?
    Sim kart girişi yok peki nasıl oluyor telefon kafam pek almadı.

Umarım bu aldığım cihaza da oluyordur.

Bilgiler şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Arkadaşlar selam bugün teknosadan tab4 cihazı aldım SM-t230 yazıyor. Bu cihazda telefon özelliği oluyor mu?

Sayın bonder telefon özelliği sadece 3g olan tabletlere olabilir.

Sende diyorsun sim kart girişi yok diye, yoksa nasıl telefon özelliği katılabilir değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

tableti telefona çevirmek viber vs yüklemek anlamına gelmiyor değil mi? yani sabit telefonlar, müşteri numaralar vs) ve diğer cep telefonları da aranabiliyor mu?

Viber, Whatsapp kurmak için zaten sim kartlı modelde olması gerekmiyor. Onlar 3G olmasada her tablete kurulabiliyor. Burada anlatılan Sim Kart girişli tabletin normal telefon görüşmesi için kullanılması, aynı cep telefonları gibi. Esasında Sim Kart girişi olan her tablet aslında bir telefondur ama tablette telefon özelliği yazılımsal olarak kapatılmış olabiliyor.

quote:

-3g devamlı açık mı mesela

Telefon etmek için 3G`nin açık olmasına gerek yok. Aynı cep telefonunda olduğu gibi

quote:

-pil-şarj olayı nasıl gidiyor?

7 inch`lik bir tablette 4-5 inch olan bir cep telefonun iki katı yüksek kapasitede pil vardır çünkü alet daha büyük olduğu için pilinide büyük yapabiliyorlar. Tabiiki ekranın büyüklüğünden dolayı telefondan daha fazla pil harcar ama yinede 7 inch`lik bir tabletin pili 4 inch`lik bir telefondan iki kat fazla dayanır diyebilirim.

quote:

-3g çekmeyen yerlerde telefonla arama yapılamıyor mu? Edge bağlantı olmuyor mu?

Tekrar yazayım. Telefon araması yapmakla 3G`nin bir alakası yok. 3G bir tablet eski EDGE ve GPRS bağlantıları tabiiki destekler. Aynı 4G/LTE bir tabletin 3G`yi desteklemesi gibi.

quote:

-karşı taraf aramalarında sorun oluyor mu, özellikle internet bağlantısı yoksa?

3. defa; GSM telefon aramasının 3G yada herhangi başka bir internet bağlantısı ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 29 Nisan 2015; 19:57:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omarza

quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Arkadaşlar selam bugün teknosadan tab4 cihazı aldım SM-t230 yazıyor. Bu cihazda telefon özelliği oluyor mu?

Sayın bonder telefon özelliği sadece 3g olan tabletlere olabilir.

Sende diyorsun sim kart girişi yok diye, yoksa nasıl telefon özelliği katılabilir değilmi.

Doğru söylüyorsun :) ilgilenip cevap verdiğin için teşekkürler.
  • MULTİ XP:
    ricaediyorum tekrar medde made
    de yazarmısın t232 modeli için
    daha önce tabletim olmadı hiç uğraşmadım bilmiyorum ben sadece telefon özelliğini açmak istiyorum bunun için hem root hemde diğer işlemlerimi yapmam gerekiyor,yoksa telefon özelliği için root etmem gerekmezmi forumu okudum ama inan karmakarışık oldu inan kaçıncı kez okudum ben anlamadım yapmak istediğim yedeğini alıcam bunu nası hangi programnla yapıcam sonrada tel özelliğini açıcam bunu nasıl neyle yapıcam üşenmez yazarsan çok memnun olurum
  • telefon özelliği yükleyenler telefon ile görüntülü görüşme yapabiliyorlarmı acaba
    skype gibi internet üzerinden değil. hat üzerinden.

Asus Fonepad 7 ME372CG de kendinden telefon özelliği var ancak hat üzerinden görüntülü görüşme yok.
  • telefona hat özelliğini yükleyen kaçıyor her halde bu forumdan
  • omarza O kullanıcısına yanıt
    Tabletimi alalı 3 gün oldu. Henüz görüntülü denemedim ama telefon ayarları kısmında hat üzerinden görüntülü görüşme için bir takım ayarlar mevcut.

Fakat görüntülü görüşme için niye hattı kullanıp ekstra para veresiniz ki? Whatsapp, Skype, Messenger, Viber vs. ne güne duruyor. Onlar hem bedava hemde daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 7 Mayıs 2015; 12:26:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.