Şimdi Ara

samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
11
Favori
63.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhangi bir kasma donma problemiyle karşılaşmadım.sıradan tabletlerin aynı anda çalıştıramayacağı uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilmektedir.Ayrıca şarzın dayanma süresi de gayet iyi 2gün civarı idare eder.bence piyasadaki çoğu akıllı aletlerden iyi.navigasyon özelliği oldukça hızlı,bence sıkıntı oluşturabilecek tek yanı büyük durması ona da alıştım ceketimin ceketine rahat sığıyor. ayrıca bu tablet(telefon)mikrofonlu kulaklık( kablolu olanlarından bahsediyorum) desteklemekte. sözün özü buradaki arkadaşların yorumlarından yola çıkarak bu ürünü aldım tavsiye ederim
  • şarjdan çıkarıyorum anında %97ye düşüyor batarya. böyle bir şey yaşayan var mı? cihaz benim sıkıntılı sanırım.
    12 saati full ekrsn parlaklığıyla wifi mobil veri dönüşümlü açma kapamayla falan zor görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • romu indiriyorum Arşiv hatası veriyor farklı tarayıcı ve pclerde denedim sonuç aynı yandex disk veya google driveye yükleyebilirmisiniz..
  • yaman915 Y kullanıcısına yanıt
    rar sürümünü yükselt

• mortingen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler......
  • Arkadaşlar ;

Linkteki silikon kılıfa (şeffaf) tableti iade ettiğim için ihtiyacım kalmamıştır.

Kargo alıcıya ait olmak üzere 15 tl ye satıyorum.

İlgilenenler mesaj atsın. (içinden ekran koruyucu çıkmadı sadece silikon kılıf var)

Samsung smt 230-232 silikon kılıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: cripo

Arkadaşlar ;

Linkteki silikon kılıfa (şeffaf) tableti iade ettiğim için ihtiyacım kalmamıştır.

İlgilenenler mesaj atsın. (içinden ekran koruyucu çıkmadı sadece silikon kılıf var)

fiyat uygun tableti neden iade ettiniz kullanamadınızmı sorunmu yaşadınız?

• ben arabıstandan tab 4 t231 aldım telefon 3g mesaajlasma normal telefon gıbı msallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman915

quote:

Orijinalden alıntı: cripo

Arkadaşlar ;

fiyat uygun tableti neden iade ettiniz kullanamadınızmı sorunmu yaşadınız?

pil kaynaklı bi sorun oldu bende. o da aslında normalmiş. ama ben geri gönderdim.

• telefon özelliğini kullanan arkadaşlar yorumlarınızı alalım birde video ekleyebilirseniz memnun oluruz..
  • Arkadaşlar biraz konunun dışına çıkacağım.

Tablette bulunan bazı oyunları joystick ile oynamak mümkün müdür? Tablet OTG desteklemiyor diye biliyorum. Bu konuda herhangi bir araştırma yapan var mıdır?
  • emeği geçenlerden Allah razı olsun çokta güzel çalışıyor
  • muttixp M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle emeğin ve paylaşımın için tşkrklr, bu gün cihazı kurcalarken birşey dikkatimi çekti ve işin ehli olarak sana sormak istedim. Uygulama yöneticisi bölümünde "Telefon 4.4.2-T232JVU0ANE3 Sürümü" yazan ve devre dışı bırakılmış bir uygulama gördüm. 3,42 mb. uygulama+80 kb veri olarak kayıtlı. Sorum ise şu acaba bu program rom yüklemeden süpeuser yetkisi ile aktif hale getirilebilirmi?, yada başka bir yolla, ve böyle olursa telefon özelliği çalışırmı ? cevabı merakla bekliyorum
     samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: q-_-p

ben arabıstandan tab 4 t231 aldım telefon 3g mesaajlasma normal telefon gıbı msallah

Hocam arabistanda fiyatı ne kadardır belki ben de ordan alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muttixp Allah razı olsun senden bizleri güzel bi telefon tablet sahibi yaptın 3 haftadır kullanıyorum problem yok.
    Ben yedeğini telefon hafızasına kaydettim. Şu an kullanılabilir alan miktarı (tüm uygulamalar kartta) 1.92 GB donma takılma yok. İleride ne olur bilmem eksik bişey yaptıysam cevaplarsan sevinirim. Birşey daha ekran koruyucu bulamayan arkadaşlar var galiba çinden 5 li paket sipariş etmiştim. Bir haftaya gelir. 3 tanesi bana gerekli 2 sini isteyen arkadaş olursa tanesi 5 tl den gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmgurkan -- 25 Mart 2015; 16:27:53 >
  • ya şunu sırasıyla tekrar yazzarsanız memnun olucam ya bana root admin işi gerekli değil ben sadece telefon oalrak kullanmak istiyorum
    multixp yada yapan arkadaşlar sırasıyla buraya ayzarsanız memnun olurum pc yazılımından anlar yaparım ama hic tablet kullanmadım;
    sim kartı taktıktan sonra hangi yazılım indiricem ne yazpıcam sırasıyla yazarsanız memnun olurum
    ya multi yardımcı olsana şu tableti hediye aldımda basıma iş gelcek diye bişi yapamıyorum yedegiini nasıl alıcam bunun telefon ozellıgını nasıl accam yazıyosunuzda receoery root bilmemee ne anlamıyorum
  • bu rom t230 içinde oluyor mu ?
  • Arkadaslar bilen biri lütfen cevaplasin.biz bu islemleri yaptiktan sonra knox sayaci (tabletin romunda oynama yapildiginda bunu kayit altina alan sistem) artiyor mu yani yaptigimiz islemler garantiye verildiginde anlasilir mi? Bu cok onemli bir soru eger bu islemler knox sayaci nda belli oluyorsa knox sayaci ni sifirlamak zaten imkansiz cihaz buyuk ihtimal garanti disidir.
    pm
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.