Şimdi Ara

samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
11
Favori
63.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: codemaster34

Tabletin kendi internet browser'ından towelroot arat çıkan ilk linke tıkla.

Açılan sayfanın ortasındaki kırmızı simgeye tıkladığında tr.apk dosyası yüklenecek kurup çalıştır.

Çıkan ekranda ortadaki butona tıkla. Sucess..... vs. yazacak.

Marketten su arat ilk seçenektekini yükle ve çalıştır. SU Update yapacak. Daha sonra cwm değil normal yöntemi seç Su açıkken knox uyarısı gelince iptal veya newer seçeneğini
    seç. Knoxa zarar vermeden ve cwm kurmadan root etmiş olursun.

Bu şekilde root edince orijinal rom güncellemelerini alabiliyorsun.

Hocam benim size 2 sorum olacakti.

1 root yontemi ile ilgili olarak muttixp daha onceden tabllete odinden twp recovery atin ve su denilen bir appyi twp uzerinden kabul edin root olur demisti. Sizin yonteminizde twp de super su du sanirim onu yukleyip root etmenin farki nedir?

2 bu sorum cihazla ilgili. Herkes fikrini soyleyebilir.
    kulaklik takiliyken androidin video oynatici ses kisiklik sorunu var.bir videoyu fotograflar uygulamasi ile acinca bile kulskliktan daha cok ses geliyor.

Ancak samsung tabletle gelen android video oynatici alt yaziyi destekledigi icin kullandim ancak kulaklik sesi cokcok kisik

Sizde test edin goreceksiniz.
    Tavsiye edeceginiz ucretli ucretsiz bir bideo player varmi?
    birde video oynatici kulaklikla bu ses kisikliginin sizce sebebi nedir?

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mecraxp M kullanıcısına yanıt

1- Her iki yöntemde tableti root etmektedir. Twrp yüklemeden towelroot ve su ile root ederseniz, tabletin online rom updatelerini alabilirsiniz.

2- Cihazın kendi video oynatıcısında (en azından elimdeki model olan sm-t331 için söyleyebilirim 232 modelde de aynı olduğunu düşünüyorum) equaliser desteği var.
    Oradan ayarlama yapıp ses yüksekliği ile ilgili sorununuzu çözebilirsiniz. Tabletin kendi video oynatıcısı equaliser ayarları nedeni ile sesi kısık veriyor olabilir.
    Ayrıca android tablet ve telefon cihazların pek çoğu kulaklık takınca (bluetooth kulaklıklar da dahil) ses yüksekliğini otomatik olarak belirli bir seviyenin altına indirmektedir.
    Kulaklığı taktıktan sonra cihazın ses açma düğmesini kullanarak kulaklık modu için otomatik azaltılan ses seviyesini tekrar yükseltebilirsiniz.

3- Tavsiye edebileceğim ücretsiz video player elbetteki mx player ( ayrıca marketten uygun mx player codec paketini yüklemeyi unutmayın).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster34 -- 1 Ocak 2015; 19:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: codemaster34

1- Her iki yöntemde tableti root etmektedir. Twrp yüklemeden towelroot ve su ile root ederseniz, tabletin online rom updatelerini alabilirsiniz.

2- Cihazın kendi video oynatıcısında (en azından elimdeki model olan sm-t331 için söyleyebilirim 232 modelde de aynı olduğunu düşünüyorum) equaliser desteği var.
    Oradan ayarlama yapıp ses yüksekliği ile ilgili sorununuzu çözebilirsiniz. Tabletin kendi video oynatıcısı equaliser ayarları nedeni ile sesi kısık veriyor olabilir.
    Ayrıca android tablet ve telefon cihazların pek çoğu kulaklık takınca (bluetooth kulaklıklar da dahil) ses yüksekliğini otomatik olarak belirli bir seviyenin altına indirmektedir.
    Kulaklığı taktıktan sonra cihazın ses açma düğmesini kullanarak kulaklık modu için otomatik azaltılan ses seviyesini tekrar yükseltebilirsiniz.

3- Tavsiye edebileceğim ücretsiz video player elbetteki mx player ( ayrıca marketten uygun mx player codec paketini yüklemeyi unutmayın).

T232 video oynaticida ekolayzir destegi yok hocam eminim

• T332 modelini telefon olarak kullanamayacak mıyız? @muttixp @muttixp

• [code]arkadaşlar bir kaç sorum olacak t232- t332 birbirine karışmış konu içinde. net bilgiye ihityacım var.
    t232 telefon olarak kullanılabiliyormu kesin mi
    imei kaydına ihtiyaç varmı.
    varsa eski bir telefonu buna kayıt edebilirmiyiz.
    eğer gerçekten kırıldı ise telefonda ulaşılamama gibi bir sorun varmı.
    gene kırıldı ise telefon aktif şarj kaç gün gidiyor standart kullanımda
  • Arkadaşım keşke formu iyi okusaydın topu topu 5 sayfa
    1. evet kesin istersen yeminde edelim
    2.imei zaten kayıtlı telefon olarak vergini veriyosun ama bdk tabletlerde telefon özelliğini kapattırıyor
    3.Normal telefonda neler varsa bundada daha fazlası var
    4.normal telin bataryası kaç bunda 400ma var hesapla sadece tel olarak kulandığında tellden daha uzun süre kulanım sağlar
    buda kesin sonuç
    gerekli açıklamalar orda
    http://forum.donanimhaber.com/m_100432094/f_//tm.htm#100432094
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttixp

Arkadaşım keşke formu iyi okusaydın topu topu 5 sayfa
    1. evet kesin istersen yeminde edelim
    2.imei zaten kayıtlı telefon olarak vergini veriyosun ama bdk tabletlerde telefon özelliğini kapattırıyor
    3.Normal telefonda neler varsa bundada daha fazlası var
    4.normal telin bataryası kaç bunda 400ma var hesapla sadece tel olarak kulandığında tellden daha uzun süre kulanım sağlar
    buda kesin sonuç
    gerekli açıklamalar orda
    http://forum.donanimhaber.com/m_100432094/f_//tm.htm#100432094

aslında tamamını okudum. ilk sayfalarda sıkıntı yok. ama t332 işin içine girince kafa karışıklığına yol açtı.ama açıklamaların gayet tatminkar. peki şunu soruyum bende yok henüz araştırıyorum da 7" cepte felan kullanımı nasıl iri ya biraz ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkural -- 10 Ocak 2015; 22:09:53 >

• muttixp M kullanıcısına yanıt
    Evet t332 telefon özelliği açıldı.

Yurtdışına çıktığım ve gündemim yoğun olduğu için uzun zamandır yazamıyordum.

İngiltere'de bir arkadaşımın yönetici olarak çalıştığı samsung servisinde cihazı özel bir jtag yükleyiciye bağlayıp rusya romunu kurdular. Kahvemi içerken toplam 4 dakika sürdü.

Cihaz açılışta SM-T331 oldu imei cihazın kendi imei numarası (efs yedeklediler rom kurduktan sonra geri yüklediler.)

Elemana zorla 10 £ verdim (aslında veremedim almadı parayı gizlice ceketinin cebine sıkıştırdım çıkarken) hepsi bu.

Hatta cihazı değiştirme ihtimallerine karşı arka kapağı ile yan çerçevesini büyüteç ile görülebilecek şekilde jiletle çizmiştim. Cihaz kendi cihazım.

Ancak ne yapıp ne ettiysek benim cihazıma kurulan içerikten aldığımız rom dosyalarını başka 332 cihazlara kopyalasak, kursak bile telefon özelliğini aktif hale getiremedik.

Kullandıkları jtag daha önce görmediğim çok farklı bir donanım. Üzerinde Samsung logosu vardı.

Vodafone hattımı 4 gün boyunca kullandım.

Hatta bir defasında konuşma işini abarttım sanrım %93 şarjda iken toplam 3 saat 27 dakika konuşmuşum. Şarj % 67 oldu. Tam şarja sanırım aralıksız 8 - 10 saat konuşulabilir.

Bir değişiklikte 3g bağlantı hızımda oldu. Yurda döndükten sonra daha önce turkcell hat ile 4 - 5 Mbps olan indirme hızı bir anda 14 - 22 Mbps hızına yükseldi. Arkadaşın bugün teknosadan aldığı 332 cihazı aynı hatla aynı yerde 4 -5 Mbps indiriyor hala.

Büyük dosyaları ( 2 -3 GB) indirirken yüksek hızdan sanırım cihaz birazcık daha fazla ısınıyor ama indirme bittikten 5 - 10 dakika sonra ısınma eskisi gibi düşük oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster34 -- 13 Ocak 2015; 0:26:39 >

• Arkadaslar benim tablette cpu-z ile bakınca pil 2100 mAh görünüyor. 4000 mAh olması gerekmiyor mu? Tablet kutusunda 4000 mAh yazıyordu.
     samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cripo -- 13 Ocak 2015; 22:22:46 >
  • merhaba,

cihazı bugün viaport teknosa'dan aldım.iş yerinden dosyaları çekemiyorum 3g den indirmrktr kotamı bitirebilir.o yüzden bu işi akşam halledicem

aklıma takılan bir konu var.

paylaştığınız romu yüklediğimde imei numarsı değişmiyormu.eğer değişiyorsa hepimiz aynı imei numarasını kullanmış oluyoruz

eğer değişiyorsa hex editor kullanarak değiştiricem

bu paylaşımı yapıp tabletlerimizi telefona dönüştürmemize yardım ettiğiniz için çoookkk teşekkür ederim
  • Hayır değişmez
    sadece rom yükleme konusunu iyi araştırıp formda yazılanları uygulamanız yeterli
    http://forum.donanimhab...94/f_//tm.htm#101495773
  • eca2424 kullanıcısına yanıt
    dosyaları mega dışında biryere yukleyemezmisiniz indiremedim bir türlü
  • eca2424 kullanıcısına yanıt
    saat kaç olmuş ben dosyalara yeni ulaştım

neyse masaüstü pc hard disk arızası verdi onu kullanamıyorum
    iş yerinden verdikleri dandik bir laptop vardı köşede xp sp2 yüklü

buda tableti görmüyor

odin çalışırmı bilmiyorum bi denicem bakalım

olmadı yarın işyerinden halledicez
  • team win kurdum telefona yedeğimi aldım root oldu bu arada

ama custom rom rardan çıkarırken hata verdi

dün evde sorun yoktu md5 dosyasını çıkarmıştım

aynı rar dosyasını telefobna attım burda hata verdi

off can sıkmaya başladı
  • Winrar 5.20 yükle versiyondan o hata
  • tamamdır bunuda aştık

son bir sorum kaldı sonra yüklemeye geçiyorum

nette izlediğim videolarda bootloader pda falan gibi bölümler var ama senin paylaştığın odin sürümünde bu menüler yok

md5 dosyasını nereye eklemem gerekiyor ???
  • yabancı bir forumda bl gördüm ama emin olamadım
  • tamadır tablet telefon mzelliğine kavuştu

bikaç görüşöe yaptım sorun yok

tekrar tekrar teşekkürler
  • codemaster34 C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın darısı başımıza... o romu bizimde kyrabilme ihtimalimiz yok mu_::))
  • SAMSUNG SM-T232 GALAXY TAB 4 7 0 Wifi+3G Kullanan arkadaşlar acilen yardımcı olursanız sevinirim..

Telefon özelliği kazandıktan sonra cep telefonu gibi kulağa dayanarak konuşuluyormu yoksa dış hoparlör sesi ilemi konuşuluyor.
    Birde blutoot kulaklık bağlanabiliyormu.

Yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.