Şimdi Ara

samsung tab3 sm-t210 yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde samsung tab3 sm-t210 tablet var ancak hafızası 8gb ve yetmiyor sd kart aldım fakat googleplay den indirdiklerim sd karta kaydedilmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilen varsa yardım edim bulamadım bitürlü :)

• duydunmu bilmiyorum ama cihazı rootlaman gerekiyor ve yeni bir rom kurman gerekiyor bu konuda forumda konusu var araştırırsan yaparsın bende de aynı cihaz var ama ben henüz root a gerek duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

duydunmu bilmiyorum ama cihazı rootlaman gerekiyor ve yeni bir rom kurman gerekiyor bu konuda forumda konusu var araştırırsan yaparsın bende de aynı cihaz var ama ben henüz root a gerek duymadım

ne alaka kardeşim rootlamak falan hafıza kartına nasıl program yüklenmez böyle saçmalıkmı olur Allah aşkına

her bişeyine root atmakmı gerekiyor bu tabletlerde arkadaş ???

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

duydunmu bilmiyorum ama cihazı rootlaman gerekiyor ve yeni bir rom kurman gerekiyor bu konuda forumda konusu var araştırırsan yaparsın bende de aynı cihaz var ama ben henüz root a gerek duymadım

ne alaka kardeşim rootlamak falan hafıza kartına nasıl program yüklenmez böyle saçmalıkmı olur Allah aşkına

her bişeyine root atmakmı gerekiyor bu tabletlerde arkadaş ???

BİRİNCİSİ BİRAZ KİBAR OL SANA TABLETİ BEN SATMADIM BİR ŞEY SORDUN YANITLADIM İKİNCİSİ HAFIZA KARTINA PROGRAM OYUN YÜKLEMEK İSTİYORSAN ROOTLAMAN GEREKİYOR ALAKASINI SEN KURARSIN ARTIK

• ben de rootladım ama programları karta atmıyorum. resim video vs. karta atıyorum. programları dahili hafızaya kuruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.