Şimdi Ara

Samsung telefon almak hata mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung un arayüzünde ağırlaşma olduğu için uzak duruyordum denemek için Galaxy S5 aldım çok memnunum.

Asıl S6 yı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben anlamıyorum sizin telefondan beklentileriniz nedir bende S4 var ilk çıktığı zamanlar almıştım 2 sene civarı oldu işte hala gayet stabil ve hızlı 1 kere bile format atmadım telefona gözle görülür hiç bir sıkıntısı da olmadı şimdiye kadar bir tek artık bataryası çabuk bitiyor oda olsun.Herkes bir tutturmuş ağırlaşıyor,kasıyor falan kullanmayı bilmek lazım bence.
  • 2000 liraya s3 almıştım, şimdi de s6 edge alırım geldiği gibi
  • Al kullan hocam bu kadar takılma 2 sene sonra kendin sıkılırsın zaten.

• Yıl olmuş kaç hala samsung..

• Apple alın değeri kaybettiği an zaten satıştan kalkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

Note serisi haricinde Samsung almam.

Edit: Note 4 kullanıyorum.

katılıyorum ben de note 4 kullanıyorum şu an. diğer samsung telefonlar gibi değil. ayrıca verilen resimde de yanlışlıklar var. örneğin note 4 vatanda şu an 2300 lira.
  • samsung telefon memur telefonu gibi birde metroda candy crash oynama itemi.
  • 2 yıldır S4 kullanıyorum hiç bir sorunu yok kullanmayı bilmeyenler toplanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

2000 liraya s3 almıştım, şimdi de s6 edge alırım geldiği gibi

Samsung telefon almak hata mı ?

• 15 gün sonra Apple telefonlar indirime giriyor. Bir bak istersen ;D

• Lg g2-3, htc one m8 gibi telefonlar dururken kıytırık tasarımlı, kenarları soyulan samsung serisini almak mantıklı gelmiyor. Güncelleme konusunda da lg bir adım önde. Tabi eğer paran varsa iphone 6 da alınabilir.

• Piyasada gördüğüm en hızlı telefon Note 4.Kesinlikle değer kaybı umrumda değil.Zaten bi telefonu en fazla 2 sene kullanıyoruz.
  • S3 note 2 ve note 4 o fiyatlardan girmedi ayrıca tabloyu hazırlayan liseli ilkokul matematiği çalışsın 2200-1450=850?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 27 Mart 2015; 22:51:14 >
  • Parasını hakediyor.Note serisi üstüne tanımam hatta.
    S4'e,S5'e kasıyor diyenler de telefona ne yapıyor,ne bekliyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 27 Mart 2015; 22:57:04 >
  • S3 ü 2000 e aldım.Note 4 ilk çıktığı gün almayı düşündüm 2499 du Turkcell ve teknosada.1 hafta geçmeden 2399 a düştü.Bilmeden yorum yapıyorsunuz.
  • Benim için Sony-HTC den başka üretici yok.Yazdıklarımın tablo ile ilgisi yok genel olarak konuştum birazcık kaliteden anlayan insan bu iki markayı tercih ediyor genelde.
  • Samsungun tek ürünü Note serisidir, digerlerini kendisinin de onemsedigini pek dusunmuyorum. Zaten su saatten sonra arastiran birisi Samsung alacaksa Note harici cigazlara yonelmez buyuk ihtimalle.

• Samsung telefonlar bence tatmin edici olabiliyor Note serisi gibi. Fiyati cabuk dusmesi beni pek ilgilendirmez pek performansa bakarim. Paran cope gitmez yani

• Ben memnunum. Önemli olan bu. Ha sadece samsung kullanıyorsun diyecek kişiler için bütün amiralleri kullandım (bir onceki nesillerden) note3 içlerinden en eksiksiz olanıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.