|
Samsung telefonlar için büyük güncelleme geliyor: İşte One UI 6.1.1 alacak cihazlar
-
-
S21 Yok!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var knk bu donanım haber yaptığı haberleri umursamıyor s21 oneui 7.1.1 e kadar alacak yani seneyenin güncellemesini bile
Donanım haber neden eski kaliteyi veremiyor s21 ailesi alacak yapay zeka bir kaç tane belki almaz diye güncellemenin hiçbirini almayacağı anlamına gelmiyor a52 serisine kadar alacak yeter artık şu haberleri düzgün yapın millet sonra markadan uzaklaşıyor ne zaman alacağı takvimi Samsung yayinlamadiysa haber yapmayın yaparsaniz yayınlanmadan haber işini bırakın!
-
bu forumun ve editörlerin samsung düşmanlığı nedir ben de anlamadım:d bunlara kalsa samsung ölüyor bitiyor iflas ediyor satışlar düşüşte. insanların kafasında samsung kötü algısı yaratmaya çalışıyorlar apple kötü bir hamle yapsa olabildiğince üstünü kapatmaya çalışıyorlar. son yayınlanan haberde samsung küresel satışlarda birinci bu durum bu forumun editörlerini baya bi üzmüştür bence. illa haber yokluğu çekiyorlarsa apple'ın 2 ay önce yayınladığı güncellemede yıllar önce sildiğimiz fotoğrafları nasıl oluyorsa geri getirdiğini ve apple'ın bu konunun nasıl üstünü kapattığını haber yapsınlar. ama yemez tabi yıllarca apple televizyonda ve sinemalarda üstü kapalı reklamlarını yaptırdı algı yaratmak için bi reklam ayağı da burası bana kalırsa.
Önemli olan ne zaman alacağı?
Çok haklısınız hocam genelde popüler siteler hep haksız oluyor böyle bak dün Apple Samsung'u geçti demişler 2023 yılını geçtik bitti aynı haberi tekrar paylaşıyorlar 2024 haberi sanki yav valla kötü algı yaratmaya çalışıyorlar inşallah bunların saçma sapan haberleri yüzünden markadan sogumamistir kimse Apple samsungu sadece satışlarda bir kere geçti o haberede yazdım 2024 də apple ciddi düşüş yaşadı;) Samsung liderliği geri aldi
Hocam dünkü 2023 teki aynı sürekli aynı haberi paylaştıklarını düzeltmiş silmisler o haberi o kadar tepki aldılar tabi 2023 haberini 2024 TE surekli paylaşıyordu ya apple samsungu geçti diye Samsung'un güncel 2024te Apple geçtiği haberi yayınlamislar onun yerine
a73 gibi bir cihaz nasıl almaz bunu 😑
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç biri dişe dokunur, kullanıcının hayatını iyileştirir özelliğe sahip değil. Saçma sapan güncelleme içerikleri. Olsa da olur olmasa da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acilen telefondan bulaşık yikamasi seviye beklentilerden vazgecilmeli, özellikler belki gün içinde hiç kullanılmayacak ama bir gün hayat kurtarabilecek değerde özellikler mesela canlı çeviri durumu , zaten telefonun olayı belli, güncelleme ile gelebilecek şeyler de ortada, asıl mesele güncelleme ile batarya eskitme performans düşürme durumunun yapılmaması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X