Şimdi Ara

Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
994
Cevap
236
Favori
78.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdir o zaman elinize, emeginize saglik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU] Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU]

Buna bir çözümünüz var mı? Diğerleri normal ama yapı kredi anormal derecede çok hatta sürekli çöküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Daha önceden böyle bir şey var mıydı? Ben İşCep kullanıyorum henüz çökme yaşamadım hiç.

Aklıma bankacılık uygulamalarını bozacak bir şey gelmiyor. Listeyi bir daha inceleyeyim.

Yapı Kredi hangi izinleri istiyor? Biyometrik giriş mi kullanıyorsunuz (varsa tabi ben bilmiyorum)?

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU]

Biyometrik giriş yok. Daha önceden yoktu. Uygulamayı sorunsuz kullanmaya devam edebiliyorum ama sürekli çökme raporu veriyor

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam pil icin bu islemleri yapmadim ama ykb nin uygulamasında genel bir sorun var gibi bende de aynı şekilde çökme uyarisi verip kapaniyor. Yani yaptigin degisikliklerle alakali degil diye düşünüyorum.

• Tamam o zaman çözüldü. Ykb güncellemeyle kendini bozmuş demek ki

• Gereksiz ve tehlikeli sayılabilecek bir rehber
    ADB komutlarına uygulama silmelerine falan hiç gerek yok, daha basit bir şekilde fazladan 3 saat kadar ekran süresi aldığımı bilirim ben
    Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU]
    Düzenleme bilgisi:fotoğraf eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobraokuyucu -- 1 Ekim 2022; 13:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dobraokuyucu D kullanıcısına yanıt
    Adb komutlarının cihaza herhangi bir tehlikesi olmaz. En kötü bir şeyler çalışmaz ya da yanlış çalışır. Bu durumda da en kötü ihtimalle Odin ile temiz kurulum yapılır. Bitti gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem uygulamasını ya da kritik bir uygulamayı silmek fena halde baş ağrıtabilir

Hocam kullanmadığımız uygulamaları siliyoruz mesela cihazımı bul kullanmıyorum kapalı olduğu halde pil tüketimi oluyor bunu siliyorum, dex kullandığım için silmiyorum. Yanlışlıkla sildiniz diyelim geri yükleyebiliyorsunuz ayrıca bazı uygulamalar gos gibi silinmiyor. Bu işlemler root olmadan yapıldığı için düşündüğünüz gibi bir sıkıntı olmaz.
    Ayrıca @sonklavyebükücü hocamız rehberde çoğu uygulamanın ne işe yaradığını belirtmiş durumda ve bu yayınlanmadan kendisi de dahil bir çok arkadaşımız denedi ve geri dönüşlere göre de gerekli düzenlemeleri yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbüs -- 1 Ekim 2022; 15:11:56 >
    Fotoğraf da ekliyorsunuz ya... Kullanım bilgisi vermeden, cihaz bilgisi vermeden, cihaz şarj edildi mi söylemeden. Çok komik oluyor.

Ben zaten uygulama silmenin tehlikeli olabileceğini söylüyorum, ona göre de insanları uyarıyorum. Note serisi kullanan şunu silmesin, şunu kesin olarak silmeyin vesaire diye. Rehberin ilk sayfasına bakıp yorum yapıyorsunuz.

Anlatın biz de dinleyelim daha basit yöntemi. Çok merak ettim gerçekten.

Hocam rehbere yani birey ekleyecek misiniz? Ona göre yarın yapacağım ve bu yapılacak olan şeyler garanti ve imei gibi sorunlar çıkarır mı?

• dogan.aslan0 D kullanıcısına yanıt
    Başta da belirttiğim gibi, hiçbir sorun çıkartmaz. Şu an ekleyebileceğim tek şey görseller açıkçası.

Dediğin faulire hatasıydı galiba o hatayı aldım. Cihazı 5 saat şarjda tuttuktan sonra tekrar mı kodu yazayım yoksa kendi otomatik mi olacak? Ve şuan bu işlem depolamayı doldurdu bu azalacak mı?

Depolamayı doldurmasını beklemiyoruz ama ortalama 10 GB kadar artış olabilir. Yeniden başlatınca, kullanılan alanda 1 GB kadar düşüş olması (105 kullanıyorsa 104'e düşmesi) beklenen durumdur genelde. Onun dışında başka bir düşüş olmayacak.

Failure hatasını aldıktan sonra şarjda tutun, kendisi yapar o işlemi. Sizin de yapmanıza gerek yok.

O işlemi yaptıktan sonra uygulama ayarlarını mi yapayım yoksa şimdi yapsam sorun olur mu ve bunlar bittikten sonra ki format atayım? 7gb bir artış oldu bende 93gb boş alan vardı şuan 86gb alan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan.aslan0 -- 3 Ekim 2022; 19:25:31 >
    Uygulama ayarlarını şimdi yapabilirsiniz tabi ki, sorun olmaz.

Yalnız format kısmını tam anlamadım. Wipe Cache ve Repair Apps kısmından mı bahsediyoruz?

Onları yaptım. Cihazı sıfırlamaktan bahsediyorum

• Merhabalar benim telefonun kapatma şekli neden böyle Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU]

Cihazı sıfırlama ilk iş olacak hocam. Önce temiz kurulmuş cihaz olacak elde. Sonra arkasından rehberi iilk sayfadan itibaren uygulamaya başlayacaksınız.

Sıfırlamak zorunlu değil, öneri sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 3 Ekim 2022; 19:38:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.