< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG telefonlarda ROOTSUZ 5g 4g 3g 2g band seçme resimli anlatım .. (3. sayfa)
-
-
şunu belirteyim, bu program s10e android 9 ve s9 android 9'da çalışmıyor, burada yapılan seçim işlemiyor.
android 9 daysanız yukarıdaki taktiği deneyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Bu olay özellikle işyerinde çok işime yarayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam birde evde band 8 iptal ettim mesela, tekrar onu nasıl aktif edeceğim? Şuan band20 iş görüyor da, dışarıda falan band 8'e ihtiyacım olabilir.
-
4G LTE-A Vodafone 900 MHz bandı mevcut eviin heryerinde hep sabit 900'de. Bu band nasıldır?
Konuşmada iyi mi, maximum kaç mbps hız verir?
-
istemediğin bir durum oluşunca en baştaki resete tıkla, sonra yeniden iptal etmek istediğin bantları seç
Tamamdır hocam eyvallah.
önemli değil, şans eseri buldum, benim de çok işime yaradı.
evimde iken telefon sürekli band 3 ve band 20 arası zıplıyordu, şimdi band 20 ye sabitledim.
şarj testi yapıyorum, sanırım daha iyi ama daha tam ölçmedim.
bir de sıkıntı şu ki band 3 daha az çekiyor ona rağmen gidip ona bağlanıyordu.
Valla Allah razı olsun hocam çok iyi oldu. Benimde işyerinde band 38 belası var ondan kurtuldum da, cihaz band 7 1 ve 3 ü birleştirmesine rağmen hız epey düşük kalıyordu. Tek tek deneyip en hızlı bandda kalacağım. İnşallah şarj problemide olmaz, zira 3 senelik cihazda 5 saat ekran süresi almak yetiyor.
Bu bandı 2G ile paylaşıyor. Paylaştığı için de bant genişliği düşük. 3G hızları alırsınız o bantta.
-
-
bu arayüz android 10 ve üstünde çalışıyor.
android 9'da işe yaramıyor.
Turkcell'de bölgemde 900 MHz bandını seçiyorum ama şebeke geliyor 3 diş ama mobil internet çalışmıyor. Diğer bandlarda 4.5G çıkıyor ama 900'de çıkmıyor ve internete girmiyor mobil internet açık olmasına rağmen.
-
Vodafone'da 1800 sabitledim. 15 Mbps çıkıyor.
-
Samsung j7 pro
Android 9 dayim
Netmonster ve
Samsung network mode ile band seçimi sorunsuz çalışıyor bende
‐----------------
Kullandığınız hat ile Sinyal olupda telefonda internete giremiyor ve konuşamıyorsanız , kullandığınız hat bulunduğunuz yerde çekmiyor demektir ..
Gördüğünüz sinyal ise bulunduğunuz yerde çeken diğer operatorlerin sinyalidir , daha çok türk telekom hatlarında olur ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 15 Nisan 2021; 8:41:1 >
Bende bugün google den baktım .
Hiç bi yerde Samsung dışında hiç bi modelde band seçme modu bulamadım rootlu rootsuz ...
Hocam sanırım uygulama pert. *#*#2263#*#* yapıyorum ama menü gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X