|
Samsung telefonlarda yeşil çizgi sorunu geri döndü
-
-
Genelde panelin bağlantılarından olur bu sorun da güncelleme ne alaka? Biri yazılım biri donanım.
-
Samsung ve müşteri memnuniyeti hemi...
Tek güzel yaptığı 3 büyük güncelleme sözü.
-
Garantii dolmadan cikan yesil cizgi sorunumu, wkran değisimi yaparak cozmuslerdi. (S7 edge)
Keske hic olmasa telefonun içi acilmasa tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav bu fiziksel bi problem değilmi. Adam dusurmuş telefonu yazılım guncellemesine itiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Donanımsal değil mi bu hata?
-
Yanlış değilsem güncellemeler aşırı ısınmaya yol açıyor panelde, Oneplus'ta da görülmüştü bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var ya tam dün gece 1 gibi güncellemeleri kontrol ettim ama dedim ki bi hata mata vardır, bekleyeyim, ilerde toplu güncellerim diye... iyi ki güncellememişim
-
Benzer sorun OnePlus'ta da var. Güncelleme yapmıyorum. OnePlus değişim yapıyor gerçi ama bizimki y.dışı cihazı :)
-
Benim s7 edge çizgi çıkmıştı, o zamanlar çizgiler kronik hataydı, benim ekran kavisli bi kösesinde çok önemsiz hafif bi kırık var diye ekrani garantiden değiştiremeyiz dediler , çok kızmıştım o zaman
Değil eskiden bende s7 vardı onlardada böyle problem çıkmıştı , internete s7 pembe çizgi yazın çıkar
Xiaomi haberlerinin altına Samsung yazılımı daha iyi yhaanyazmaya gidiyorum :)
-
En son S7 Edge’lerde vardı bu bela bi şeydi
OneUI 6.0 ile samsung sıvadı, ne güzel 5.0 da stabil stabil takılıyorduk. markadan yine soğudum.
OneUI 6.0 ile ekran koruma mekanizmalarını yazılımdan çıkarttıklarını unutmayalım.
Telefonu 6.0'a güncelledikten sonra fontlar berbat, ikonlar anormal büyük yazı tipi küçücük çirkin birşey oldu cihaz. Pil istatistiklerini bile göstermiyor cihaz. Androidin kendisinde olan bir sistemi neden söker ki bir firma zaten kodlanmış bak orada. 5 para etmez zamsung.
6.0 dan sonra biri görüşme ortasında olmak üzere kulağıma çat diye sağır edici bir ses vererek iki kez cihaz kilitlenip tekrar başlattı kendini. Bu kadar olmaz. bootloader açsan kNoCk İşLiyo al başına belayı.
AB'nin şu markaların taciz eden güncelleme uyarıları ve eski sürüme geri dönüşün mümkün olmaması gibi şeylere çözüm bulması lazım. Bunlar kafasına göre özellik siliyor cihazdan.
-
Xperia 5 II kullanıyorum, bu seri Samsung E4 OLED panel kullanıyor onda da bu sorun maalesef mevcut. Samsung panelli cihaz alırken artık iki defa düşünmek iyi olacak sanırım.
-
Epılcıların klasik karalama haberleri.
-
İnsanlar apple fiyatlarına laf atıyor ama Android almak gerçekten zenginlik.
ya sorma 14 pro da ki yeşil çizgi sorunu olmasa çok haklısın
-
Azıcık araştırsanız bunun Apple'da da olduğunu bilirdiniz, Apple da Samsung'tan alıyor OLED panellerini.
Aynı sorun oledli iphone 13 proda da var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Genelde panelin bağlantılarından olur bu sorun da güncelleme ne alaka? Biri yazılım biri donanım.
|
Yanlış değilsem güncellemeler aşırı ısınmaya yol açıyor panelde, Oneplus'ta da görülmüştü bu. |
Xperia 5 II kullanıyorum, bu seri Samsung E4 OLED panel kullanıyor onda da bu sorun maalesef mevcut. Samsung panelli cihaz alırken artık iki defa düşünmek iyi olacak sanırım. |
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- spotify ne kadar internet yer
- instagram dondurma
- instagram keşfete düşme
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X