Kendi telefonumda root erişimi sağlamak istediğim de fark ettim ki root erişiminin nasıl sağlanacağını, ardından erişimin nasıl kaldırılacağını tek bir kaynaktan basit bir şekilde açıklayan bir kılavuz bulunmuyor. Ayrıca Samsung telefonlarda Knox sayacının nasıl sıfırlanıp Samsung Health gibi uygulamalara erişim sağlanacağı da çok az sayıda internet sitesinde açıklanıyordu.
Bu videoda, root işleminin üstadı olmuş kişilerden ziyade telefonunda ilk kez root erişimi sağlayacak kişilere root erişiminin nasıl yapılacağını, knox sayacının nasıl sıfırlanabileceğini, root erişiminin yeniden nasıl kaldırılabileceğini göstermek istedim. Video sırasında tüm işlemler kolaylıklar sorunsuz bir şekilde yapılıyormuş gibi görünse de ilk kez yapacak kişiler bazı sorunlar yaşayabilirler. Bu nedenle root erişimi sağlamadan önce bilen bir kişiden yardım almanızı tavsiye ederim.
Yeni bir kanal olduğum için yorumlarınız benim için fazlasıyla değerli. Videoların daha yüksek bir kaliteye ulaşması için değerli yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca yeni videolarla ilgili içerik önerileriniz için Instagram DM'den benimle iletişime geçebilirsiniz.