Şimdi Ara

SAMSUNG TÜRKİYE FIRSATLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
10
Favori
29.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Bütün gün aşağı yukarı aynı şeylere bakmıştık, aynı alışverişi yapmış olduk Hayırlı olsun hocam. Amazon'da 64 GB olanıydı, burada en azından 128 GB aldık.

Alıntıları Göster
    Sabreden derviş muradına ermiş hocam. Sizede hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

Bu mesaj silindi.
    Gerçekten indirim uyguluyor kapatmasaydın kesin alacaksan.
  • note 9 ve saat kaça iner tahmini 5500 olsa alınabilir gibi ? bir de hem özel indirim hem de çek aynı anda kullanılabiliyor mu bilen varmı arkadaşlar ? edit: 7500 tl yazıyor linke tıklayınca kafa buluyolar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeys -- 23 Kasım 2018; 22:21:59 >
  • kuzeys kullanıcısına yanıt
    bakıp görücez onu bende 5000 e gelirse saat ve telefon elimdeki iphone u verip note 9 a geçicem birleşirse kampanyalar
  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    az önce konuştuk a7 2018 için 300 indirim yapabilirim dedi o şekilde bile 2399 u yakalayamadı hb de şuan 2399tl 64gb
  • Kuponla beraber 649 a j4 alan olduysa cok iyi, vestel bu fiyata. Birde tab 3 fiyatlari ne o oyle 500 ustu olmus kiytirik tabletin fiyatina bak. En son baktigimda 200 un bir tik fazlasiydi. Ssdler 2016 da 1 tl 1 gb seklindeydi simdi de ayni tablet ucmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 500 tllik kuponu olan ve kullanmayan arkadas olursa yazarsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doer kullanıcısına yanıt
    Kampanya dışı ürünleri almanın pek bir cazibesi yok. Kupon ile diğer sitelerdeki fiyatlara denk veya üstünde fiyatlara geliyor.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bir bilgim yok hocam, maalesef

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Telefon fiyatına göre değişiyor ama en avantajlısı kendi indirimi+kupon. Piyasa fiyatının en aşağısına geliyor. s8 2700 aldık mesela zaten 19 dk içinde bitti ve benim gördüğüm 500 stok getirdiler.
  • Mh 444’lü numaradan arıyor, çek yoksa bile indirim tanımlıyor. Bana 500tl indirim yaptı. Düşüneceğim dedim. S9+ tablet çiftini alacağım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Bütün gün aşağı yukarı aynı şeylere bakmıştık, aynı alışverişi yapmış olduk Hayırlı olsun hocam. Amazon'da 64 GB olanıydı, burada en azından 128 GB aldık.

Alıntıları Göster
    Tablet çöp beyler. 350 ye zor okutursunuz. Bakmayın netteki 450 Tl lere android tabletlerin yüzüne bakan yok. Bence tablet yerine saat daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Mh 444’lü numaradan arıyor, çek yoksa bile indirim tanımlıyor. Bana 500tl indirim yaptı. Düşüneceğim dedim. S9+ tablet çiftini alacağım sanırım.
    Yaw tablete kanmayin çöp o tablet. Bence saat kapin 23 teki note9 arti saat daha iyi.

• Ben tek saat arıyorum indirimli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23.00 kampanyası da fos çıktı. En sağlamı 860 Evo oldu bugün.

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    Hocam tanımlıyor derken MH ile konuşurken almak zorundasınız. Hesaba tanımlama yok, sizi yönlendircem ordan kart bilgilerini girin diyor.
  • Samsung Galaxy Note9 128GB - 6299,00 TL
    1000 TL kupon ile 5300 TL ye gelir ama değmez. 5250 TL'ye epttavm de var samsung garantili.
  • 7299 gösteriyor ama girince 7499 oluyor. 1000 tl'lik kupon ile 6499 tl oluyor.

Edit: Boşa bekledik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan441907 -- 23 Kasım 2018; 23:3:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.