Şimdi Ara

Samsung TV AVR ile Kullanımda Dolby Digital 5.1 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce The Frame TV 2021 55 inç satın aldım ve 2 gün önce kurdurdum. Önceki televizyonum da Samsung 50MU7000 modeliydi. Fakat 2 gündür çözemediğim bir problem var. Evimde ayrıca kullandığım harman/kardon AVR161S cihazım var. Önceki televizyonumda herhangi bir sıkıntı yaşamadan Dolby Digital kodeği üzerinden televizyonun dahili uygulamalarından (Netflix, Amazon Prime, USB üzerinden açılan DTS ve Dolby destekli filmler) ses alabiliyorken bu televizyonda bunu yapamıyorum. Ses sadece 2.0 olarak AVR'ye gönderiliyor ve bir çözümünü de bulamadım. Samsung Türkiye ile görüştüm ve televizyonda bu özelliğin olmadığını söylediler. Samsung Amerika teknik desteği ile görüştüm, bu özelliğin olduğunu ancak sadece Samsung Türkiye'nin bu özelliği açabileceğini söylediler. Tekrar Samsung Türkiye'yi aradığımda da bu özelliğin donanım kaynaklı olarak bu televizyonda olmadığını hatta 2020-2021 model tüm Samsung TR serisi ürünlerinde dahili uygulamalarda 5.1 desteği olmadığını belirttiler. Herhangi bir AVR kullanan ve bu problemle karşılaşan var mı? Varsa nasıl bir çözüm bulabildi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.