Şimdi Ara

Samsung TV Güncellemeleri neyi güncelliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Samsung 46ES7000 Samsung modeli TV var. Arasıra TV için güncellemeler geliyor.
    Örneğin biraz önce baktım 002003 nolu güncellemenin geldiğini söylüyor.
    Bu güncellemelerin hangi yeni özellikleri getirdiğini ya da hataları giderdiğini nereden görebiliriz?

Fikri olan var mı?

• Samsung un sitesinde destek kısmında tv yazılımı kısmında bahsediyor olabilir.Google a tv modeli gelen güncelleme no su yazıp ardına changelog diye eklersen çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BManTR

Arkadaşlar,

Bende Samsung 46ES7000 Samsung modeli TV var. Arasıra TV için güncellemeler geliyor.
    Örneğin biraz önce baktım 002003 nolu güncellemenin geldiğini söylüyor.
    Bu güncellemelerin hangi yeni özellikleri getirdiğini ya da hataları giderdiğini nereden görebiliriz?

Fikri olan var mı?

Neyi guncelledigiyle ilgili bi bilgi yok. Ben 40es5500 tv mi guncelledim gecen gun. Ekolayzır gibı secenekler geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yabancı forumlara baktım. Anladığım kadarıyla, Samsung güncellemelerin amacına yönelik herhangi bir bilgi (changelog, vs.) vermiyor.
    Neden böyle bir bilgi vermediğine yönelik de bir bilgi yok maalesef.
  • Güncelleme yapanlar için söylüyorum. Acaba medya formatlarını geliştiriyorlar mı mesela bende usb den bazı film dosyalarını desteklemiyor. Hortlama için özür
  • 2012 yılından beridir düzenli güncelleme yaparım.. daha çok ufak tefek görsel değişiklikler haricinde bir farklılık görmedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.