Arkadaşlar ses sistemleri konusunda pek bir bilgim yok. Televizyon Samsung 46c650. Baya okudum ama okudukça başka bir şey çıkıyor. Çok zaman harcamak istemiyorum. Çünkü ne alırsam benim için çok büyük fark olacak. Hdmi ve optik çıkış var tvde. Sanırım dts destekliyormuş. Benim istediğim tvye bağladığım harici ile izlediğim filmlerin sesini ve tv yayın sesini alsın yeter. Yani dvd veya blueray playerlı olmasın. Normalde bu fiyatlara setler var ama ona vereceğim parayla daha iyi hoparlör olsun istiyorum.
Konular hep eski. z5500 tavsiye ediliyor ama piyasada yok. 2. elleri de fahiş fiyatlar istiyorlar. Bazı yerlerde hi-fi falan demişler ama bütçe yetmez sanırım. Edifier beğenmiştim ama hep analog girişli. Bu durumda optik girişli bir 5+1 set bakıyorum. Var mıdır 300-400 civarı?
Yoksa Philips HTS3538 veya Samsung HTE350 bunlardan birini al geç mi dersiniz?
Cevap gelmediğine göre yok herhalde. Bir de bende linkteki neredeyse 15 senelik sony mhc-801 mini hi-fi seti var. Hoparlörlerinin özelliğini hiç bilmiyorum ama iyi bass vuruyor. Acaba Playvision ve 2 adet surround hoparlör alsam bu sinema setleri kadar iyi ses alabilir miyim? Olmazsa LG HT-1000TK setini alıcam. İyi kötü yorum yapabilirseniz çok makbule geçer. Yanlış bir şey yapmaktan kurtarırsınız beni. Teşekkürler.
bütçeni biraz arttırıp linkdeki ürünün ikinci elini alman daha mantıklı lg vs paket sistem alıp paranı boşuna çöpe atma derim hem ileride hop takımınıda zevkine göre degişirsin.
Siz öyle diyorsanız doğrudur. Yalnız 2. elini bulamadım nette. Sadece bimeks outlet 699tl teşhir ürünü var 2 tane. Onlardan da almak ne kadar mantıklı olur bilemedim. En iyisi para durumu uygun olunca pioneer seti almak. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.