Şimdi Ara

Samsung TV'lere üretken yapay zeka özellikleri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung TV'lere üretken yapay zeka özellikleri geliyor
    Samsung, dün gerçekleştirdiği Samsung Geliştirici Konferansı'nda akıllı TV'lerini yapay zeka özellikleriyle güçlendireceğini açıkladı. Şirket, sanal asistanı Bixby'de yaptığı iyileştirmelerin yanında Samsung AI Cast'i de duyurdu.

Mobil cihazlardan TV'ye yapay zeka sonuçları gönderilebilecek

Samsung AI Cast ile, üretken yapay zeka Samsung'un Tizen TV'lerine geliyor. Kullanıcılar, Galaxy mobil cihazlarından akıllı TV'lerine yapay zeka tarafından oluşturulan sonuçları gönderebilecek. Samsung böylece, Galaxy AI ve Generative AI arasındaki boşluğu, mobil telefonları/tabletleri ile büyük ekranlar arasında kapatıyor.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Video’da reklam sayısı artacak

Samsung daha önce akıllı televizyonlar için yapay zeka kullanmış olsa da, bunu yalnızca görüntü ve ses kalitesini iyileştirmek için arka planda bir makine öğrenimi modeli olarak gerçekleştiriyordu. Ancak, konferansta açıklanan bu yeni gelişmeler sayesinde, gerçek üretken yapay zeka özellikleri Samsung TV'lere geliyor. Samsung ayrıca, Tizen TV'lerinin ChatGPT ile entegre olacağını açıkladı.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-tvs-generative-ai-features-ai-cast-chatgpt/

• Samsung fold 5'te bu üretken yapay zekayı gördüm öyle çok matrah birşey değil.

• Paneli yanmayan tv yapsın önce... :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önce bixy, samsung tv+ gibi uygulamalarına Türkçe desteği versin. Tv platformunda maalesef ülkemize pek değer vermiyor... akıllı tv diye alıp yanına tv box alma gereği duyuyoruz.

• joven kullanıcısına yanıt

+ üstüne televizyonda yapay zeka telefondaki kadar verimli olmayabilir. Telefondaki yapay zeka ile metinlerin resimlerini çekip işleyebilmek, görsellerdeki gereksiz objelerden kurtulmak, çekilen fotoğrafların kalitesini arttırmak vs mümkün. Telefon yapay zekasının aslında kullanıma göre azımsanmayacak bir işlevselliği var. Televizyonlar yapay zekalı genel bir eğlence - hatta ev yönetim - sistemine evrilmediği sürece telefonlardaki veya bilgisayarlardaki yapay zeka işlevselliğiyle bence aşık atamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle anlık olarak oyunlardaki ing. alt yazıları turkceye cevirse, direk satın alma sebebi olur benim için. Sırf tr yama yok diye bilgisayarda oyun oynuyorum.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Bekleyip görmek gerekecek Samsung bu konuda reklam yapıyor işlevsellik zayıf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.