< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung TV, TRT Avrupa Şampiyonası Sorunu (2. sayfa)
-
-
Muhtemelen bazı serilerinde bu sorun var ama farkında da değiller çözüm de sunmuyorlar. Şampiyonlar ligi maçlarında da aynısı olacak muhtemelen farklı frekansla izleyeceğiz. Garantisi bitmemiş olsa belki çözerlerdi ama garantimiz yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim merkezi sistem olduğu için komşularda da çekmiyor şu an lg toshiba vs. Anlayamadım yani
Benim tv uygulamalarında tabii de çıkmıyor :)
TRT 1 Sinyal sorunu yaşayanlar,
11054 - 3000
Frekansı ile arama yapsın,
Aramanın akabinde kanal listesinin en sonuna bakınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Tv (ÇÖZÜLDÜ)
TRT 1 Sinyal sorunu yaşayanlar,
11054 - 3000
Frekansı ile arama yapın,
Aramanın akabinde kanal listesinin en sonuna bakınız.
Burada trt1 hd ve trtspor hd göreceksiniz
11054/3000 yatay, 11054/3000 dikey, 11054/30000 yatay, 11054/30000 dikey bunları denedim sadece sonuncusunda TRT müzikle bir iki kanal ekledi. TRT1 ve TRT spor eklenmedi.
frekans da yine sorun var, zar zor çekiyor
-
Maç saatini geçtim şuan bile 11794 v 30000 de sinyal yok, akşam maçı nasıl izleyeceğiz?
Öğlen Güncelleme : 11054 v 30000 de trt1 geldi ordan bakabiliriz sanırım
Akşam güncelleme: yine şifreli iki frekansdaki trt 1ler, bi maçı izleyemiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 26 Haziran 2024; 19:0:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah da belanızı versin ya. Ulan başkasının maçını hadi geçtim kendi milli takımımızın maçını izleyemiyoruz resmen haram zıkkım olsun ya. Delirirsin var ya sabahtan beri denemediğim şey kalmadı artık nasıl olacak bilmiyorum yok mudur şunun çözümünü bilen bir yiğit?
-
bunun çözümü şu, çanaktaki LNB ye ince ayar yapmak zorunda bırakıldık..
ben zar zor ucundan kıyısından frekansı yakaladım ama özellikle Türkiye'nin batısında çok büyük bi çoğunluk şu an bu zayıf sinyal sorunu ile boğuşuyor
-
Hocam nasıl ince ayar yapacağız peki? Ben batı değil doğuya daha yakınım ama hiç sinyal yok, delireceğim sabahtan beri ne yapacağımı bilmiyorum elle oynayayım mı lnb ile ne yapayım?
-
şu anda frekansı full güçte veriyorlar, düzeltmişer, istersn bi daha tara
-
Sorunu ben de yaşıyorum bir sorum olacak sizlere benim tv'de Türksat 42e'den başka uydu seçeneği yok. Türksat 4a yok mesela. Bunu nasıl çözebilirim sizce
Ben tek çare olarak telefondan trt1 canlı izle açıp telefonu tv'ye yansıttım başka türlü olmuyor çözüm yolu bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X