Şimdi Ara

SAMSUNG UE-40B6000 ile LE-40B750 ARASINDA SECİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 10 GÜN ÖNCE GOLD TAN SAMSUNG LE-40B650 ALMAYA GİTTİM ..
    FAKAT 650 MODELİ KALMADIGI İÇİN VE KASASI DAHA GÜZEL OLDUGU İÇİN SAMSUNG LE-40B750 MODELİNİ ALDIM..

TV Yİ 10 GÜN KULLANDIKTAN SONRA EKRANDA KIRMIZI SERİT OLUSTU... VE GERİ İADE VERDİM....

BU ARADA YENİSİ OLMADIGI İÇİN 15 GÜN BEKLEMEMİ SÖYLEDİLER VE SAMSUNG LE-40B550 MODELİNİ 15 GÜN
    TV SİZ KALMAMAM İÇİN GELİP EVİMDE KURDULAR...

VE ARDINDAN GOLD UN MÜDÜRÜ ARAYIP .. İSTERSEM 1 HAFTA SONRA GELECEK OLAN SAMSUNG UE-40B6000 LED TV
    350 TL FARK İLE SAHİBi OLABİLECEGİMİ DİLERSEM SAMSUNG LE-40B750 MODELİME 15 GÜN SONRA KAVUŞABİLECEGİMİ
    SÖYLEDİ....

ARAŞTIRMALARIM SONUCU:

SAMSUNG LE-40B750 SAMSUNG UE-40B6000
    -------------------------- --------------------------
    FULL HD --- FULL HD
    200 HZ --- 100 HZ
    Ultra Contrast --- Mega Contrast
    220W enerji --- 140W enerji
    USB DEN FİM İZLEME --- YOK
    LCD --- LED

SİZCE 350 TL YE LED ALINIR MI?

Karşılaştırma ist.bilisim sitesinden yapılmıştır.......

SAMSUNG LE-40B750 (102cm) 200HZ. FULL

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40B750-LCD-TV,8210.html

SAMSUNG UE-40B6000 (102cm) LED TV.100HZ

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40B6000-LCD-TV,8231.html#urun_detay_div

LÜTFEN TEKNİK BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR YORUMLARSA MEMNUN OLURUM....

SAMSUNG UE-40B6000 ile  LE-40B750 ARASINDA SECİM

SAMSUNG UE-40B6000 ile  LE-40B750 ARASINDA SECİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmoli -- 1 Eylül 2009; 18:28:36 >

• 70 arkadaşım girip okumuş ama yorum yapan bir usta yok....

Sadece soru su:

SAMSUNG LE-40B750 LCD modelimi yoksa üzerine 350 tl fark verilerek

SAMSUNG UE-40B6000 LED tv mi alınır.......

hangisi?
  • ben almam 40b750 tercihim olur yine ama istanbul bilişimde ki fiyat daha farklı -- sanırım neden dersen - birçok kişinin bildiği gibi samsung b6000 serileri led tv değil ve çok yeni bir teknolojiye sahipler ben geçen merak edip samsung servisini aradım cihazda teleteks varmı diye ama hiç kimse bana cevap veremedi aldığım cevap cihazlar çok yeni daha tam olrak bilgimi yok. pekala bu cihazlar arza yaparsa ne olucak? bence lcd teknolojisi otumuş vazityette ve aldığın cihaz çok daha başarılı 200 hz yanı sıra multi media bir tv alıyorsun. bence 40b750
  • Mailini cevapladım!

B75x içinde Modül durumunu bildirdim>> ya 52" yada 55" dedim!!

40" te ayrıca çok ufak bir ebat artık!!!
    46" al OK++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Mailini cevapladım!

B75x içinde Modül durumunu bildirdim>> ya 52" yada 55" dedim!!

40" te ayrıca çok ufak bir ebat artık!!!
    46" al OK++

Degerli bilgilerin icin öncelikle teşekkür ederim...

öncelikle şunu belirtmek isterim ki, tv yi koyacagım tv sehpasında yer olarak 46,52,55 inç için MÜSAİT DEGİL..

gönderdiğin e-mail de..... B75x serinde 40"/46" Modüller(Panel)Samsung değildir!! diye ibare yazmıssın.
    ve led tv lerin erken oldugunuda araya sıkıştırmıssın.... cıkan sonuç mu?

aşagıya tükürsem sakal, yukarıya tükürsem bıyık....deyimi tam bana göre...

bu arada goldun müdürünün verdiği bilgiye göre, led tv ler arasında SAMSUNG UE-B7020
    modeli de gelecekmiş.ama 8 serisi malesef yok..

şimdi secme şansım 3 tv arasında

1.SAMSUNG LE-40B750
    2.SAMSUNG UE-40B6000
    3.SAMSUNG UE-40B7020

oturmuş lcd teknolojisi ile yeni olan led teknolojisi arasında secim ne zor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fatih

ben almam 40b750 tercihim olur yine ama istanbul bilişimde ki fiyat daha farklı -- sanırım neden dersen - birçok kişinin bildiği gibi samsung b6000 serileri led tv değil ve çok yeni bir teknolojiye sahipler ben geçen merak edip samsung servisini aradım cihazda teleteks varmı diye ama hiç kimse bana cevap veremedi aldığım cevap cihazlar çok yeni daha tam olrak bilgimi yok. pekala bu cihazlar arza yaparsa ne olucak? bence lcd teknolojisi otumuş vazityette ve aldığın cihaz çok daha başarılı 200 hz yanı sıra multi media bir tv alıyorsun. bence 40b750

arkadasım bemimde ilk tercihim samsung le-40b750 modeliydi ve severek, isteyerek aldım ayrıca 12 gün kullandım.
    beyaz eşya tamamen şans işi herhalde ...ikinciye alıp bir daha bozulursa diye aklımdan gecmiyor degil. o zaman vur kafanı duvara..

bu arada yeni gelecek olan SAMSUNG UE-40B7020 modelide multi media bir tv oldugunu sitesinde yazıyor.

• led tv ler daha çok yeni piyasaya çıktılar. artı ve eksileri çok fazla bilinmiyor. benc acil tv almaksa niyetiniz ki öyle, lcd tv de karar vermelisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.