Şimdi Ara

Samsung es7000 ve es8000 arasında ki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
22.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki modelin arasında ki fark nedir arkadaşlar. Ve bu modelleri kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Işık süzmesi vs gibi birkaç sorun yazanlar olmuştu. Yorumlarınız için tşk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ES7000 ve ES8000 arasındaki fark Dizayn ve Micro Dimming Ultimate'dir.

Micro Dimming Ultimate : Lokal olarak kontrast-renk ve derinlik ayarları yapan yazılımsal algoritmadır.

Umarım yardımcı olabildim.
  • İkisinin arasında 500tl'lik fark var değermi es8000 almak için peki? Birde siz kullanıyorsanız memnun olduğunuz/olmadığınız yönleri nelerdir.
  • yokmu kullanan.. :S
  • Dizayn farkı kesinlikle doğrudur fakat her iki cihazda da Micro Dimming Ultimate özelliği var. Ben İstanbul bilişim sitesinde her ikisini karşılaştırma yaptırdım. Sonuçya dizayn farkı ne kadar etkili bilemem ama tüm özellikleri birebir aynı iki modelin.
  • Arkadaşlar ,

Cihaz karşılaştırmalarında hangi marka olursa olsun üreticilerin sayfalarına bakın. Kopyala yapıştır veya sağdan soldan toplama bilgilerle ürün özellikleri hazırlayan alışveriş sitelerine boş yere bakmayın.

Aşağıdaki linkten ES8000 - ES7000 - ES6710 - ES5500 modellerinin kıyaslamasını bulabilirsiniz.

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/productcompare?prda=UE40ES8000UXXU&prdb=UE40ES7000UXXU&prdc=UE40ES6710UXXU&prdd=UE40ES5500KXXU

En çok merak edilen özellikler:

Model No :..........................ES800..............................ES7000....................ES6710....................ES5500
    =======================================================================

Ultra Clear Panel:................Yes..................................Yes..........................No...........................No

Clear Motion Rate:...............800..................................800.........................400..........................100

Micro Dimming:...................Micro Dimming Ultimate..........Micro Dimming.........Yes...........................No

•  Samsung es7000 ve es8000 arasında ki fark?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da Türkçe bilgiler olan karşılaştırma linki :

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/productcompare?prda=UE40ES8000SXTK&prdb=UE40ES7000SXTK&prdc=UE40ES6710SXTK&prdd=UE40ES5500WXTK

Türkçe tvlerin ana linki :

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv

Bu arada ES8000 yaz küsmüş ya da tvler kendi aralarında saklanbaç oynuyorlar ve ES8000 ebe olmuş.
    70 kadar tv arasında arka kapağın fotoğrafı olan tek tv , ES8000.

==============================================================

• bu iki modelin kıtudan çıkan aksesuarları aynı mı? yani ikisinden de 2 kumanda ve şu garip siyah şey mi çıkıyor?
  • Çıplak gözle bir izleyin görüntüleri bir yerde..7000ile8000 arasındaki farkı o zaman anlarsınız ancak.. 8 serisi bu alemin kralı
  • 8000 daha iyi ben tam onu alcakken panasonic 50vt 50 aldim :) 1. Neden 55 cok buyuk 50 inc daha kullanisli ve 2. Neden plasma

• Peki es8000 serisinin usb desteklediği formatlarla ilgili bilgi bulamadım, bilen var mı? ya da bi kaynak gösterebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Çıplak gözle bir izleyin görüntüleri bir yerde..7000ile8000 arasındaki farkı o zaman anlarsınız ancak.. 8 serisi bu alemin kralı

izledim! ve 7000 daha iyi diyebilirim...

• Yabancı kaynaklı sitede 7000 serisinde ışık efekti yok ama Türkiye sitesinde 7000 serisi için ışık efekti var denmiş hangisi doğrudur bilen varmı arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezervolkan

Yabancı kaynaklı sitede 7000 serisinde ışık efekti yok ama Türkiye sitesinde 7000 serisi için ışık efekti var denmiş hangisi doğrudur bilen varmı arkadaşlar...

ışık efekiinden kastınız alt taraftaki ışıklı samsung yazısı ise, es 7000 de var.ışıktan rahatsız olanlar varsa iptal de edilebiliyor
  • Aslında ışık efektinden benim anladığım,özellikle 3d modunda tv izlerken görüntünün daha etkili olması için phlipste kullanılan ambilight benzeri bir teknoloji,katalog verilerinde bu farklı gösterilmiş bunu merak etmiştim,cevap içinde teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekale

quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Çıplak gözle bir izleyin görüntüleri bir yerde..7000ile8000 arasındaki farkı o zaman anlarsınız ancak.. 8 serisi bu alemin kralı

izledim! ve 7000 daha iyi diyebilirim...

Bu dediğine inandın mı ? Sence mümkün mü ?
  • Peki arkadaşlar ES8000 de Işık sızması ,bulutlanma sorunu fazla diyorlar yani panelin renk kontrans ayarı yüksek olduğu için kenarlardan ışık sızması var diyorlar özellikle bu sorun panelin kendi çerçevesi yüzünden olduğu sanılıyor,Bu konuda fikri olan varmı acaba /teşekkürler..
  • Arkadaşlar es7000 ile es8000 arasında çerçeve farkı ve kontrast oranı farkı vardır.

Es7000 15milyonabir kontrast oranı varken es8000de bu rakam 25milyonabirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Arkadaşlar es7000 ile es8000 arasında çerçeve farkı ve kontrast oranı farkı vardır.

Es7000 15milyonabir kontrast oranı varken es8000de bu rakam 25milyonabirdir.

15 milyon ve 25 milyon kontrast hakkinda kaynak lutfen...

Kaynak yoksa kafadan atmasyom olarak degerlendirebilir miyiz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.