Şimdi Ara

Samsung UE-55HU6900 55' SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV+ Akıllı Kumanda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Ultra HD bu fiyata iyi

Biraz daha bekleyin HOLOGRAM tv leri bu fiyata alabiliceksiniz

millet geberip gidecek bırak alsınlar olm bu ne biçim mantık. ışınlanma çıkacak yakında araba almayın der gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Ben 3d ozelligini goremedim. Cok onemsemiyorum da yokmu acaba 3d.
    Forumda Cek varsa satilik daha iyi fiyatlar olabilir.

3d yok
    panel 50 hz.

Onun yerine 55ub850v düşünebilirsin 3499 artı çek vardı teknosada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    2600 tl civarini gecmeyecegim hocam. Cek+puanla da uyguna getirmeyi planliyorum. Biraz daha beklemeye karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta once bu tv yi 2299 a aldim delimisiniz bu fiyata sakin haa

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

1 hafta once bu tv yi 2299 a aldim delimisiniz bu fiyata sakin haa

55" oyle mi? Nereden aldiniz hala satiliyor mu fiyata ben alirim :) bu arada memnun musunuz?

• Çoğu kişi gercekten kullanmayacagi veya en fazla 3-4 kere kullanacagi ozelliklere bile bile arastira arastira ilerisini de düşünüyorum diyerek ve kendini kandirarak şimdiden pahalı, teknolojisi geri kalacak, tam isteneni vermeyen veya beklentileri karşılamayan teknolojik ürünler alıyor diye düşünüyorum. Teknoloji marketlerde az satilan tvlerin ayarlarıyla biraz oynayip insanları kanalize edenler mi dersin, Flasha yabanci kanallardan gerçek full hd 1920x1080p veya 4k video kopyalayıp hdmi dağıtıcı ile tüm tvlere verip kanalları böyle seyredecegini söyleyenler mi dersin... Uzar gider... Sitelerde uydu alıcıların çoğu full hd mini olanlar dahil 3-4 sene önce siteye eklenmiş hala satılıyor... Ahim sahim bi gelisme yok. Bence beklemektense boyutu istedigimiz gibi ve sadece görüntüsü iyi olan bir tv alıp ileride bekledigimiz ve istedigimiz teknoloji standartlasinca kafamiza göre alıp geçmek daha mantıklı.

• quote:

quote:

55" oyle mi? Nereden aldiniz hala satiliyor mu fiyata ben alirim :) bu arada memnun musunuz?

50 inçtir. 55inç 4k o fiyata kimse bulamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

evet memnunum ama yakladik 1 bucuk gunde stoklari tukendi ben aldim 2 tanede arkadasima aldirdim

• 3200 lerde suan bu tv , napsam bekkesemmi acaba 200 hz 4k icin yeterli olurmu acaba ? Kullanan arkadslar daha cok yorum yaparsa iyi olur

• 4k sina bakmayip dun itibariyle samsung 55h6270 almis bulunuyorum. Cok dusundum uhd mi fhd mi diye sonra fhd aldim gitti.

• ogormek O kullanıcısına yanıt
    ben de LG UHD ile samsung FHD arasında gidip geldim, en sonunda n11 den 48H6870 aldım, 2180 tl tuttu, hayırlısı olsun...
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    O fiyata nasıl malettiniz hocam Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

O fiyata nasıl malettiniz hocam Hayırlı olsun

ürün n11.com'da 2400 tl idi, 111 tl tık hızında indirim ve 111 tl world puan ile beraber 2180 tl tuttu hocam, şuan stok yok, sonuncuyu aldım

http://www.n11.com/samsung-ue-48h6870-ledsamsung-turkiye-garantilidir-P34039039
  • 4k yayin nedir ya..turkiyede full hd cozunurlugunde yayin veren kanal varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

4k yayin nedir ya..turkiyede full hd cozunurlugunde yayin veren kanal varmi?

Yok tabi ki. Yayin kalitemiz 50 hz :)

• tv yi 1 metreden seyreden, ya da 3-4 m den fhd ile 4k görüntü farkını algılayabilecek göze sahip kişiler için iyi fırsat
  • Bende n11den 55h6270 i 2225 e getirdim. Bugun gidip teknosada baktim. Gayet guzel, uhd yayin trye gelene kadar zengin olur daha buyuk uhd alirim

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    55HU6900 N11 de 2900 tl. 111 cek 111 world puan ile 2700un altina dusuyor. Ben aslinda bu tvyi alacaktim fakat sirf uhd oldugu icin 500 tl fazla vermek istemedim. Yorumlara baya calistim cok oneren var. Smartta, tv gecislerinde yavaslik yok. Cogu video formatini da destekliyor.

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    sen bize hala kızgın misin geçenki teknosa-paramıyönetiyorum konusundan ötürü? biri başlattı onu, sonra peşine kapıldık...
    hayırlı olsun bu arada

• Şuan bu tv de maç izliyorum (lig tv hd) hareketli görüntülerde çok bariz bir netlik kaybı var, görüntü çok kötü.. Lg 50 pm 6900 tv min kıymetini daha iyi anlıyorum şimdi.. 55hu6900 aldığıma pişmanım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.