Şimdi Ara

SAMSUNG UE32F6510SSXTK 32 inç 82 cm Ekran 3D SMART LED TV Tavsiye????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşlar ailem televizyonunu değiştirmeye karar verdi ve beni araştırmalar bölümüne tayin ettiler :) Bütçemiz 1300tl civarı, 32'' tv bakıyoruz.
    Konudaki tv ilgimi çekti fiyat/performans kağıt üzerinde iyi gözüktü bana. İnternette biraz araştırdım ama bu tv'den kullanan pek bulamadım. Youtube'da bir alman videosu buldum ama dil olmayınca o da işe yaramadı :D Kısacası kullanan, daha önce bu tv'yi araştıran varsa yardım ederse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim...

Not: Lg 660s serisine de baktım ama fiyat bütçeyi geçiyor.

32F6510 Özellikleri
    EKRAN

32 İnç
    1 920 x 1 080 Çözünürlük
    VİDEO

CMR 400 Hz
    Resim Motoru: 3D HyperReal Engine
    Dinamik Kontrast Oranı: Mega Kontrast
    Wide Color Enhancer (Plus) mevcut
    Auto Motion Plus 120 / 240 Hz 120 Hz
    Film Modu mevcut
    Doğal Mod Desteği
    SES

3D Ses mevcut
    10 Watts x 2 Ses Çıkışı (RMS)
    Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
    DTS Studio Sound
    DTS Premium Audio 5.1
    Aşağıdan Ses Veren + Tam Aralıklı Hoparlör Tipi
    GÜÇ

AC220 - 240V 50 / 60 Hz Güç Kaynağı
    Güç Tüketimi (Maks.): 92 Watts
    Güç Tüketimi (Beklerken): 0,1 Watts
    ÖZELLİKLER

3D Dönüştürücü mevcut
    ConnectShare™ (USB 2.0) Film
    Samsung 3D mevcut
    Geçmiş mevcut
    Yerleşik Kablosuz LAN mevcut
    Ekran Dili: 26 Avrupa Dili
    EPG mevcut
    HDMI 1.4 3D Otomatik Ayarlama mevcut
    HDMI 1.4 A / Return Ch. Support desteği
    Zaman Atlama mevcut
    Teleteks (TTXT) mevcut
    Kullanıcı Arayüzü: Golden Bridge
    AllShare (İçerik Paylaşımı, Ekran Yansıtma) mevcut
    Anynet+ (HDMI-CEC) mevcut
    Otomatik Kanal Arama mevcut
    Otomatik Kapanma mevcut
    Oto. Ses Düzeyi Ayarlayıcı mevcut
    Altyazı mevcut
    Saat ve Açma / Kapama Zamanlayıcısı mevcut
    Oyun Modu mevcut
    Resim İçinde Resim (PIP) mevcut
    Uyku Zamanlayıcısı mevcut
    Gelişmiş Spor Modu
    ISP Bound Service mevcut
    BT HID Dahili mevcut
    USB HID Desteği
    Ses Paylaşımı mevcut
    Digital Clean View mevcut
    BD Wise Plus mevcut
    Dahili POP mevcut
    Genişletilmiş PVR mevcut
    Smart Phone Remote desteği
    WiFi Direct mevcut

link:
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F6510SSXTK-32-in%C3%A7-82-cm-Ekran-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,857510.html?langId=-14#infoTabNav

Edit: 32'' lg 660s 'de 1299tl'ye düşmüş Kliksa'da
    http://www.kliksa.com/urun/lg-32la660s-dvb-s-3d-full-hd-smart-led-lcd-tv/901784341

Sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbug -- 14 Ekim 2013; 14:02:09 >

• Konu takip. Ek olarak bilgili arkadaş varsa bu TV ile ilgili oyun performansı hakkında da yorum almak isterim. İnput lag vs.
    Kendi bildiklerime gelince panel hızı 100 hz. Bu konuda La 660s'den üstün. Aktif 3d kullanıyor. Bu da 1080p 3d demek. Baş ağrıtma gibi sorunları olabileceği söyleniyor. Lg pasif 3d kullanıyor. Baş ağrıtma olayının minimum olduğu söyleniyor ama bunda görüntü 540p oluyormuş. Onun dışında ben gittim gördüm TV'yi. Ayak üstü baktım ama gerçekten çok iyi görüntüsü var ve çok şık bir tasarıma sahip. Sonuç olarak bende 32 inch bir TV almayı planlıyorum ve 32 inch TV'ler arasında da en iyi model F6510 gibi gözüküyor.
  • Bizim içinde 3d aktif, pasif olması önemli değil çünkü çok uzun süreler kullanılcağını sanmıyorum. Ayrıca Lg'lerde ışık sızması olayı, bulutlanma gibi çok şikayet gördüm. Açıkçası bu tv çok içime sindi. Benim inceleme olanağım yok, sizin televizyonu reelde görüp beğenmenizde benim için olumlu bir yön oldu. Kağıt üzerinde güzel tv, bir de kullanıcı yorumları gelirse çok güzel olacak.
  • Sanıyorum yeni olduğu için pek fazla yorum yok. Ama 32" için 1300TL fazla gibi geldi bana. Belki 1000 civarına gelirse tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv Uzmanı diye bir sitede uzman yorumu hoşuma gitti. Ayrıca resimde ki akıllı kumanda da varmış kutu içeriğinde. İyice ilgimi çekmeye başladı TV
    Kumanda
     SAMSUNG UE32F6510SSXTK 32 inç 82 cm Ekran 3D SMART LED TV Tavsiye????
    Yorum
    http://www.tvuzmani.com/samsung/ue32f6510/uzman-yorumu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbug -- 15 Ekim 2013; 1:09:37 >

• Fİyat 1599tl olmuş :( tv'nin tüm çekiciliği bir anda puf oldu uçtu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbug

Fİyat 1599tl olmuş :( tv'nin tüm çekiciliği bir anda puf oldu uçtu

Fiyatlar h.sonu gibi indirimlere giriyo sonra eski fiyatını alıyor. TV'nin normal fiyatı 1599. Bir daha girer indirime. Millet boşuna '' pusuya yatıp indirim bekleyenler grubu '' diye grup açmıyor Takipte kal ve acele etme.
  • Aynen öle yapıcaz yattık pusuya bekliyoruz :)

• Teşekkürler, fiyatlara sürekli bakıyorum ama 1299'a MM'de satılmıştı. O fiyata düşse bir daha almayı düşünüyorum. Beklemedeyim kısaca :)
  • bende bu tv yi almayı düşünüyorum. 6 gün önce asus 27" VE278H led monitör aldım ve yüksek boyutlu yüksek bitrate li filmler indirmeme rağmen performansından memnun değilim. görüntü tv lerdeki kadar canlı değil. bu tv yi monitör olarak kullanmak istiyorum . yani film haricinde pc ve ps3 oyunlarında input lag vs gibi yavaşlama sorunları yaşarmıyım. filmleri harici diskimi tv nin usb girişine takarak izlemeyi düşünüyorum.
    bi de ekran kartımdaki mini hdmi girişinden direk tv hdmi girişine bağlıycam . ses gelmeme gibi sorun yaşarmıyım ve görüntü kalitesinde ne gibi değişiklik olur. ya da pc yi monitöre nasıl bağlamam daha iyi olur. ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezequel

bende bu tv yi almayı düşünüyorum. 6 gün önce asus 27" VE278H led monitör aldım ve yüksek boyutlu yüksek bitrate li filmler indirmeme rağmen performansından memnun değilim. görüntü tv lerdeki kadar canlı değil. bu tv yi monitör olarak kullanmak istiyorum . yani film haricinde pc ve ps3 oyunlarında input lag vs gibi yavaşlama sorunları yaşarmıyım. filmleri harici diskimi tv nin usb girişine takarak izlemeyi düşünüyorum.
    bi de ekran kartımdaki mini hdmi girişinden direk tv hdmi girişine bağlıycam . ses gelmeme gibi sorun yaşarmıyım ve görüntü kalitesinde ne gibi değişiklik olur. ya da pc yi monitöre nasıl bağlamam daha iyi olur. ilginiz için teşekkür ederim.

Game Mode'a alınca lagi hissetmiyorsun. Ekranda kararma veya grafikte kötüleşme de görmedim ben. PS3'te kullanıyorum ve çok memnunum. Yakında PS4'te de kullanacağım. Tavsiye ederim.

• Ben de artık ciddi bir şekilde LED tv almayı düşünmeye başladım. Yaptığım araştırmalar da beni bu tv'ye getirdi. Salonum küçük olduğu için daha büyük ekran görgüsüzlük gibi olacak :))

Bu tv acaba Note 3 ile bilgi alışverişi yapıyor mu (telefondaki görüntüyü tv'ye aktarma gibi)? Bu olmazsa 3B özellikli bu boyutta önerilebilecek tv ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.