Şimdi Ara

Samsung UE40C6000 HDMİ TANIMAMA SORUNU ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HDMİ kaynagını arada tanımama sıkıntısı elektrikler kesilmesi yada elektrik kaynagını kesince oluşuyor, diyelim evde siz herşeyi taktınız bu arada tv açık tv izliyorsunuz yani uydu kaynaklı tv izliyorsunuz ama diger kaynaklarıda takacak elektrik fişiniz yeterli değil onu sök bunu tak yapıyorsunuz,

canınız sıkıldı dvd değilde MKV izleyeceksiniz, elektrik fişi yeterli degil ama bu aradada uyduda açık siz uydunun fişini değilde dvd fişini çekip media oynatıcıyı takınca tanımıyor burada sıkıntı şimdi başlıyor,

ilk önce bütün kaynakları kapatınız tv ye ne takılı ise hepsini, tv açın, media oynatıcıyı açın o zaman tanıyor yada elektrik kaynagını kesmediginiz sürecede sorun yok, ama onu sök bunu tak yaparsanız HDMİ kaynagını tanımada sorun oluyor onun için herşeyi kapayıp yeniden açacaksınız,

herşey takılı ise elektrikler kesilmiyorsa asla sorun yok,

yada siz zaten herşey kapalı film izleyecekseniz direk tv vede media kaynagınızı açıyorsanız gene sorun yok,

ben bu şekilde çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hulya17 -- 5 Nisan 2011; 11:15:01 >

• şöyle 10 lu priz alsanız, hiç sıkıntınız kalmasa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

şöyle 10 lu priz alsanız, hiç sıkıntınız kalmasa??

Evet bugün alacağımda,

ya elektrikler kesilirse
  • elektrikler kesildiğinde tüm cihazlardaki elektrik gideceğinden dolayı zaten resetlenmiş olmuyor mu bir nevi?
  • quote:

elektrikler kesildiğinde tüm cihazlardaki elektrik gideceğinden dolayı zaten resetlenmiş olmuyor mu bir nevi?

Bravo, bildiniz
  • o zaman elektrik kesintisi sorun değil :)
  • quote:

o zaman elektrik kesintisi sorun değil :)

Bu ay evden çıkarsam 5 li priz alıp bu işi çözeceğim.

Ama bu arada benim gibi sinir olacaklara kısada olsa bir çözüm buldum, buda büyük bir başarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hulya17 -- 5 Nisan 2011; 12:46:57 >
  • bu ay derken
  • quote:

bu ay derken

Konu gümbürtüye gidecek, bir buluş yaptım yöneticinin gazabına uğramayalım amaç halka hizmet

aşırı tez canlı oldugum için herşey saniyede olsun istiyorum oda olamayacagı için, sokaga çıkınca eve girmiyorum, eve girince sokaga çıkmıyorum,

olurda bu ay içinde işim çıkarda sokağa çıkarsam 5 li priz alacagım.

• ok dir. benzer sıkıntı yaşana forumdaşlara duyurulur :)
  • Yazınız acaip işime yaradı... Sabah yaşanan 6 saatlik elektrik kesintisi arkasından bi 6 saattir de televizyonla uğraşıyordum. Servis de yazdırmıştım ama inat ettim, yazılım güncelledim, tek tek cihazları kapattım, fişleri çektim filan ama olmadı. Sonunda bu yazıyı bulup okudum.

Tüm cihazları kapattım ve prizin anahtarını kapattım. Sonra önce prizi, ardından cihazları açtım. En son da tv'yi açtım ve bummm: sabahtan beri benim saçlarımı yolduran hdmi girişlerinin hepsi çalışıyordu...

Elinize sağlık valla... bin yıl uğraşsam akıl edemezdim...
  • Aynı marka tv ve aynı olay benimde başında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.