Şimdi Ara

samsung ue40es6340

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu televizyonu kullanıyorum ama kanalları istediğim yere taşıyamıyorum kanal listesine gelerel a ya basıp sonrasında d ye basarak kanlları istediğimiz yere taşıyabiliyormuşuz fakat menüde kanal listesi çıkmıyor kanallara sapır saçma yerde yardımcı olur musunuz.

• maryo51 M kullanıcısına yanıt
    Smart menüden kanal adında bir uygulama var ordan yapıcaksın o işlemi.
  • teşekkür ediyorum ilk fırsatta deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Smart menüden kanal adında bir uygulama var ordan yapıcaksın o işlemi.

son olarak şunu sormak istiyorum otomatik olarak kanalları güncelliyorum ama yeni kanalları bulmuyor örneğin tv8 in hd yayınını bulmuyor onu nasıl yapacağım biliyor musun.
  • maryo51 M kullanıcısına yanıt
    tv8 hd'yi bulmuyorsa o kanalın frekans bilgileri kayıtlı değildir. Onu ekleyip taratman lazım. Nerden yapacagını bilmiyorsan yardımcı olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

tv8 hd'yi bulmuyorsa o kanalın frekans bilgileri kayıtlı değildir. Onu ekleyip taratman lazım. Nerden yapacagını bilmiyorsan yardımcı olurum.

frekansa geliyorum yeni deyip frekans bilgilerini giriyorum sonrada otomatik tarat diyorum ama yinede bulmuyor. istersen birde sen yardımcı ol belki atladığım bir ayrıntı vardır.
  • Doğru yerden yapıyorsunuz ama sonradan yararlananlar falan olur tamamını yazayım ben o yüzden;

Menü>kanal>manuel ayarlama>turksat 42e (tara) seçiyorsunuz.

Sonra transponder kısmında iken "ok" yapıp en sona gelip "yeni" diyorsunuz.

Gireceğiniz değerler;
    frekans: 12356
    simge hızı: 7100
    polarite: yatay/sol

Kaydettikten sonra kayıt ettiğiniz transponder seçiliyken aşağıdaki sinyal kalitesinde kesinlikle yeşil çubuk olması lazım. Ve bir altta da ağ adı olarak TV8 HD yazması lazım. Bunlar varsa ara tuşuna basıyorsunuz zaten biliyorsunuz. Kanal, kanal listesinin en sonuna eklenecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 42LV375S
    14 yıl önce açıldı
    LG 42LB580N Netflix
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.