Merhaba arkadaşlar Samsung UE55ES8000 televizyonum var ve yaklaşık 6-7 aylık. Bugün film izlemek için DVD'ye bağlayacaktım fakat DVD'nin ses sistemine USB ile bağlı olduğunu farketmedim ve HDMI ile tekrar bağladım. Bağladıktan sonra televizyon kendini resetlemeye başladı ve yanık kokusu geldi. Koku geldiği anda HDMI USB ne bağlıysa televizyona çektim fakat resetlemeye devam ediyordu ve çıt çıt diye ses çıkartıyordu. Televizyonu fişten çektim ve kokunun USB girişinden geldiğini fark ettim. Bir süre bekledikten sonra kısa devre olduğunu ses sistemini televizyona 2 kere bağladığım için bu sorun olduğunu düşünerek sadece anten bağlı olarak televizyonu açayım dedim fakat fişi takıp açma düğmesine basmamla resetlemeye başlaması bir oldu. Koku gelmiyordu fakat durmadan resetliyordu. Kapattım servisi aradım 444'lü numarayı. Oradan bana servis yönlendirildiğini söylediler. Aranızda bilen vardır diye buraya yazayım dedim. Sizce televizyonda ne gibi hasarlar oluşmuştur? Anakart gibi bir şey mi yanmıştır acaba?
Güncell
Andy hocanın harici takılan cihazlarla anlattığı senaryo geldi aklıma ve sanırım sizinde başınıza bu gelmiş :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme