Şimdi Ara

Samsung UE55HU7100 4K UHD TV Pro Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.epey.com/televizyon/samsung-ue55hu7100.html

Bu linkini verdiğim tv var elimde,kendisi samsung 2014 yılında çıkardığı bir model ve anladığım kadarıyla HDMİ 2.0 desteği ve HDR desteği yok.Samsung 2015 model televizyonlara güncelleme getirerek bu sorunu çözmüş..

Benim sıkıntım,Ps4 pro ayarlarından çözünürlüğü 2160 rgb seçtiğim zaman görüntü ve yazılar bulanıklaşıyor..Televizyonun kullanma kılavuzunda hdmi 2.0 ile ilgili bir bilgi yok ancak hdcp 2.2 sadece hdmi 3 portunda olduğunu belirtiyor..4 HDMİ girişinden sadece hdmi 3 kısmında UHD color kısmı pasif durumda değiştiremiyorum ve ne yaparsam yapayim görüntü 2160 rgb moduna aldığımda felaket bulanık hale geliyor o yüzden mecbur 1080p seçmek durumunda kalıyorum..

Var mı samsung televizyonda böyle bir sıkıntı yaşayan yardımcı olursanız sevinirim..

Samsung UE55HU7100 4K UHD TV Pro Sorunu

Edit:Kullanım kılavuzunda resmini koyduğum bölümü tam olarak anlayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBzone -- 14 Aralık 2016; 15:17:0 >

• Merhaba

Bende de Hu8200 var, hdcp2.2 için aynı şekilde hdmi3 portuna bağlıyorum. Görüntüyü 4k YUV420 de kullanınca herhangi bir problem yaşamıyorum. Diğer hdmi portlarını da kullanabilirsiniz. Hdcp 1.4 olmasının bir zararı yok bildiğim kadarıyla.
    Diğer portlar için uhd color açarsanız 4k rgb de seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XeNoMoRpH kullanıcısına yanıt
    HDCP 2.2 sadece HDMİ 3 portunda var diye orada denedim,ama UHD color pasif halde olduğu için sadece YUV 420 seçiliyor sizde olduğu gibi fakat bende olan sıkıntı YUV veya RGB olması değil zaten diğer portlarda şuan UHD COLOR açık RGB seçebiliyorum ama görüntü felaket şekilde bulanıklaşıyor ve bir cisim hareket halinde ise arkasında iz bırakıyor,yazılar okunamayacak şekilde bulanık hale geliyor..

Ayrıca sizin televizyonun özelliklerinde HDMİ 2.0 diye belirtilmiş ondan sıkıntı yaşamıyor olabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBzone -- 14 Aralık 2016; 16:7:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.