Şimdi Ara

Samsung, ülke dışından alınan cihazlara güncelleme vermemeyi planlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acmtncy

samsung 4-5 yıl onceki halini hatırlasın lg ile aynı ayarda bir marka değeri vardı. kullanıcılar samsungu şu anki konumuna çıkardığı gibi indirmesini de bilir. piyasada başka marka mı kalmadı.

Samsung'un Lg ile aynı marka değeri mi vardı ?Bu kadar kin kusmayın arkadaş.Samsung LG seviyesine düşmesi hiçbir zaman.Samsung'un sürgülü java telefonlarının ne kadar sattığını az araştır.Samsung öyle kolay kolay düşecek firma değil bu da aklında bulunsun.Adamların sattığı E-250,U600,D900 misali sürgülü java telefonlar rekor kırdı satışlarda.D900 doluca ödül aldı.Samsung'un D900 modeli sürgülü telefonlarda çığır açtıçSaçma sapan konuşmayın,realist olun biraz.

Al sana 2006 tarihli Samsung haberinin başlığı :

''Samsung’un, dünyanın en ince kaydırma kapaklı cep telefonu unvanlı yenilikçi modeli SGH-D900, Dünya GSM Birliği’nden Dünyanın En İyi Cep Telefonu Ödülü’nü aldı.''7

''Sadece 12.9 milimetre kalınlığıyla dünyanın en ince kaydırma kapaklı cep telefonu olan Samsung SGH-D900, özellikle iş yaşamındaki profesyoneller için üstün multimedya özellikleri sunuyor. D900’ün 3 megapiksel kamerası da, Avrupa pazarında 3 megapiksel kameralı cep telefonları için başlangıç oldu''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 5 Şubat 2013; 4:15:26 >

• Odin her şeyi çözer
  • Hiç zannetmiyorum öyle bir şey yapacaklarını. Kendi iplerini çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

samsung 4-5 yıl onceki halini hatırlasın lg ile aynı ayarda bir marka değeri vardı. kullanıcılar samsungu şu anki konumuna çıkardığı gibi indirmesini de bilir. piyasada başka marka mı kalmadı.

Samsung'un Lg ile aynı marka değeri mi vardı ?Bu kadar kin kusmayın arkadaş.Samsung LG seviyesine düşmesi hiçbir zaman.Samsung'un sürgülü java telefonlarının ne kadar sattığını az araştır.Samsung öyle kolay kolay düşecek firma değil bu da aklında bulunsun.Adamların sattığı E-250,U600,D900 misali sürgülü java telefonlar rekor kırdı satışlarda.D900 doluca ödül aldı.Samsung'un D900 modeli sürgülü telefonlarda çığır açtıçSaçma sapan konuşmayın,realist olun biraz.

Al sana 2006 tarihli Samsung haberinin başlığı :

''Samsung’un, dünyanın en ince kaydırma kapaklı cep telefonu unvanlı yenilikçi modeli SGH-D900, Dünya GSM Birliği’nden Dünyanın En İyi Cep Telefonu Ödülü’nü aldı.''7

''Sadece 12.9 milimetre kalınlığıyla dünyanın en ince kaydırma kapaklı cep telefonu olan Samsung SGH-D900, özellikle iş yaşamındaki profesyoneller için üstün multimedya özellikleri sunuyor. D900’ün 3 megapiksel kamerası da, Avrupa pazarında 3 megapiksel kameralı cep telefonları için başlangıç oldu''

smartphonelar için konuşuyorum ilk galaxy s çıkmadan önce yani apple meydanda istediği gibi at koştururken buralarda mıydınız bilmem ama ben o zamanki yorumları falan anımsıyorum. samsung ve lg "koreli üreticiler" olarak android piyasaya ilk çıktığı zamanlar aynı ayardaydılar. android olmayan samsung'ın jet ve star modelleri vardı lg'nin de cookie vs. lg de reklam yapıyordu. samsung şimdiki halininin yakınına bile yaklaşamazdı. sonra androidler bir bir çıkmaya başladı. galaxy s çıktı. amolediydi, apple taklidiydi vs derken insanların aklında yer edindi. lg yerinde saydı.
    ayrıca samsung'a da neden kin kusayım beni de kendiniz gibi fanboy sandınız heralde.

• Samsung sen güncellemeleri zamanında vermek için bu kadar çaba sarf etsen, müşterilerini biraz daha memnun etsen olmaz mı samsung ? daha düne kadar ürünü çıkarıp arkasında durmayan, en geç güncelleme yapan bir firmaydın samsung, galaxy serisi sana hayat verdi şimdi şu uğraştığın işlere bak!

• Hi Nexus ! En azından saf android.LG'yi tehtid ettiğin gibi keşke samsunguda etsen be google.Verme şunlara android.Zaten sömürüyorlar.
  • Yav he he
  • Beyler biraz hort olacak biliyorum da yurtdisindan Lumia 820 alsak guncelleme geliyor dimi yasal imei kaydiyla ? Sadece Samsung a gelmiyor guncelleme yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he
  • Millet dunyanin en pahali telefonunu almak istememek.e suclu da bu utanilasi ortami saglayanlar mi sucsuz?siz kimi cezalandirdiginizi ayirt edin once !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bak.

• Zaten bundan sonra Samsunga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük hata yapar

• Sony, LG gibi firmalar karşı devrim yaparsa ayvayı yer Samsung. Ama birbirlerinin kuyruklarına ne kadar basarlar orası da ayrı bir konu.
  • Piyasada tek samsung var zannediyor heralde garibim

• Yurtdisindan Samsung getiren pek görmedim bugüne kadar. Genelde Apple getiriliyor. O nedenle pek anlamli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.