Şimdi Ara

Samsung Ultrabook NP530U3B 1.399 TL Alsam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cinematic

hocam firmayı bilmiyorum ama açıklamalar yetersiz ürünle ilgili belkide bizimkiyle aynı ürün. 16 ssd hepsinde var hocam emin olmasam bunda da olduğuna eminim. çünkü ultrabook standardında ssd mecburiyeti mevcut. bunsuz koyamazlar diye düşünüyorum. bana soracak olursan bir dakika bile düşünme vatandakini al. ben dün aldım bugün kargoya vermişler yarın elime geçer sanırım.

pazar landdaki için sanırım bir 12-13 gün beklemem gerekecek. bakalım onu iptal ettirebilirsem bundan bir tane daha alacağım.

pazar land bir aydır siparişimi göndermedi. her aradığımda yarın göndereceğiz diyorlardı. bugün 3 gün daha ertelediler. sipariş eğer yollanmadıysa yollamazlar boşuna beklemeyin.
  • vatanbilgisayardan gidip aldım bugün öğleyin. Çok memnunum şu dakikaya kadar. Kesinlikle tavsiye ederim bulabilirseniz.
  • ben 3 tane iphone almıştım hepsi geldi bu da gelir inşallah.
  • Vatan bu modelin arkasından 14"lik versiyonda da indirime gitmiş; 1.740 TL...
  • UPS KARGO'dan nefret ediyorum ! Fethiye'ye 2 günde taşıma yapan tek kargo şirketi. Muğlaya kadar gelmiş yarınki arabayı beklicekmiş 2 saatlik yol için diyolarki yarın akşam 4-5 gibi gelicek. Arabayla ben gidip alsam muğladaki şubeden daha iyiydi. Vatan niye ups'le çalışıyosa
  • Perşembe aldım hala kargo hazırlanıyor olarak görünüyor ve hergün başka bir mağazadan kargoya veriliyormuş gibi görünüyor mesaj attım ama bir cevap yok
  • vatan bilgisayar ürünü hala yollamadı.
    geçen perşembe almıştım hergün mesaj attım cevaplamadılar. Bu süre içinde aynı fiyata acer da sattılar üst modelini de indirimli sattılar. Bana verdikleri cevap ürün tedarik aşamasında şeklindeydi ayrıntı vermeden ilk günden temin edilemeyeceğini söyleseler ben de indirimde olan üst model ya da acer tercih edebilirdim ultrabook olarak. Dahası ürün internet haricinde diğer mazalarda görünüyor. Ama bana temin edemiyoruz dedi. Bu gün muadil ürün diye mail attılar üst modeli indirimli değil güncel fiyattan fark ödeyerek alabilir mişim

Üstelik maili önce boş sonra düşük fiyattan yazdılar ben nasıl ödeyeceğimi sorunca fiyatı değiştirdiler.

Ben de kabul etmediğimi mağazalarında olan ürünü istediğimi para iadesini de kabul etmeyeceğimi aksi durumda mahkemeye gideceğimi bildirdim.

attıkları mail:
    Sn. Müşterimiz,

Siparişinize ait SAMSUNG marka NP530U3B-A01TR kodlu ürün stoklarımızda bulunmadığından ve tedarikçi firma tarafından da tedariki sağlanamadığından dolayı gönderimi gerçekleştirilememektedir.

Ürün değişimi yada ücreti iadesi için 20.05.2012 tarihi saat 17:00 e kadar tarafımıza dönüş sağlamanız gerekmektedir. İstediğiniz taktirde aşağıda sunulan ürünle değişiklik yapabilirsiniz.

Dönüş yapmadığınız takdirde,ürün iptal işlemi gerçekleştirilip ücreti iadeniz yapılacaktır.(muadil ürünler arasında fiyat farkı oluşabilmektedir.oluşan ürün fiyat farkı bugün ki ödeme seçeneğine göre temin edilmektedir.)

Muadil Ürün: SAMSUNG NP530U4B-S01TR 78,22 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

5 Haziran'ı bekleyin daha da düşecek fiyatlar ultrabook larda.

Neden böyle bir şey dediniz , sadece ultrabooklarda mı düşüş olacak
  • @cuguruk
    Geçmiş olsun dostum.
    Umarım kısa zamanda sorunu çözersin.Ellerinde olmadığı halde satış yapmaları ilginç.Normalde böyle bir şey yapmazlardı.
  • bu fiyat hala geçerli mi?
  • yorumları bekleyelim
  • @Eagle Claw
    teşekkür ederim.
    Haftasonu aradılar bu hafta temin edeceklerini söylediler. Ben de bekleyeceğimi bildirdim. Bakalım umarım kısa sürede gelir performanısını burada palaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguruk -- 21 Mayıs 2012; 15:02:37 >
  • arkadaşlar ben de bu modelden almayı planıyorum, kullanıcı yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • o fiyatta kalmadı .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.