Şimdi Ara

Samsung Ultrabook Series 5 Windows 7 yüklemede alınan hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar samsung ultrabook series 5 olan bilgisayarıma windows 8 kurulu geldi fakat ben windows 7 kurmak istedim kurulumu yaptım sistem açıldı fakat yeniden başlattiğim zaman aldığım hatalar şöyle resimleri ekledim

http://tinypic.com/view.php?pic=znjv9j&s=8

http://tinypic.com/view.php?pic=347ctpw&s=8
    Ekran açılıyo fakat bu seçenekler çıkıyor bunların içinden SATA HDD: olani seçtiğim halde tekrar başlatiyor ve açılmıyor sizce problem nedir yardımcı olabilirmisiniz

Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar

• NP530U4C-S06TR 5 serisi ultrabookla aynı sorunu yaşıyorum ben de. Anladığım kadarıyla samsung her zamanki gibi yapacağını yapmış ve elimizi kolumuzu bağlamış durumda. Windows yüklediğinde boot dosyalarını ssd içerisine atıyo. SSD anakartta entegre olduğu için çıkartamıyosun ayrıca biosta ssd yi göremiyorum ben. Haliyle windows yüklesem bile açılışta ssd den boot etmeye çalıştığı için win boot edilemiyor ve "all boot options are tired etc." hatası alıyorum. Servise yolladığımda ise 2.500 lira onarım ücreti istediler anakartı değiştireceklerdi ben de onarımı onaylamadım ve pc geri geldi elime şuan umudu kestim.
    Kısacası başın sağolsun :D
  • ucarhkn kullanıcısına yanıt
    O cihazlara windows 7 yi usbden yükleyemiyosunuz arkadaşlar. Cd den deneyin. Ama yine olmayabilir. Asusun bazı modelleride öyle. Usbden yüklenmiyor. Benimde basıma geldi. Satmak icin aldigim pcye format atcaktım olmadı. Np530u3c diye hatırlıyorum ultrabook modeli. En sonunda pccime sordum. Onlara öyle format atılmıyormus. Onda bi tane cd var. Yükleme medyası gibi bisey samsunga özel yapmıs. Onu takıyo otomatik olarak formatlanıp otomatik olarak etkinlesiyor. Ne bilim sanki internet kafedeki bilgisayara ghost atar gibi. Harici cd den yapıyor bunu. Usb den 10 kere denemisimdir cesit cesit sekillerde ayarlarda. Olmuyor. Cd den bi deneyin belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de NP530 U4B-S02TR modelime Usbdem 8.1 kuracaktım çok saçma hatalar aldımm artık anlatmaya dilim varmıyor. Hayır böyle kaç format attık aynı bilgisayara. Bu kadar limitli bios mu olur, aptal firma artık bilgisayar da üretmiyor resmen kobay gibi müşteriyiz. Benim cihaz da serviste şimdi bakalım. Artık yeni bilgisayar bakmaya başladım çünkü servis aptalca ücretler isteyecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.