Şimdi Ara

Samsung'un 12 inçlik Windows tableti kendisini göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung'un 12 inçlik Windows tableti kendisini göstermeye başladı

Android tablet pazarında oldukça etkin olan Samsung, Windows tarafında ise birkaç yıldır sessizlik yaşıyor. Son olarak Windows 8 döneminde tablet geliştiren Samsung, pazarda hareketliliği artırmak adına yeniden ekosisteme geri dönüyor. 

Bluetooth ve WiFi sertifika onaylarından geçen SM-W700 adındaki model 12 inçlik bir Windows 10 tablet. Samsung'un bir Windows tablet hazırlığında olduğu zate uzun süredir konuşuluyor. Hatta Hindistan'a test amacıyla gönderilen prototip versiyonlar, Zauba kargo veritabanında ortaya çıkmıştı. 

Intel Core işlemcilerden gücünü alması beklenen tabletin en dikkat çekici tarafı ise S Pen desteği olacak. Samsung'un hali hazırdaki Galaxy Note ailesine sunduğu S Pen ekran kalemi teknolojisi böylece ilk kez Windows ekosistemine de adım atmış olacak. Windows tarafında henüz S Pen ile rekabet edecek derecede gelişmiş ana akım bir ekran kalemi teknolojisi mevcut değil. Bu açıdan Samsung'un önemli bir avantaj elde edeceği açık.

Samsung'un yeni tabletinin 455$ civarında birim fiyatı mevcut ancak bu sadece test cihazı için geçerli. Nihai sürümde rakamın biraz daha yükselmesi olası. Haftaya başlayacak olan CES 2016 fuarında, Samsung'un Windows 10 tabletini tanıtması kimseyi şaşırtmayacaktır.  

• Wacom kalemler gelişmiş değil vay anasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 29 Aralık 2015; 21:16:01 >
  • Ipad pro,yu tokatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum... Ekrem arkadaşın bunca özensiz haberlerine bir yenisi daha eklendi. S Pen teknolojisi ilk defa windows ile buluşacak demek? Peki ben onca sene Note 3 ün kalemini samsung xe700t windows tabletimde nasıl kullanıyorum? 2 seneden fazladır tabletn kalemi note3'te, note 3'ün kalemi de tablette çalışıyor. Azıcık araştırmak zor geliyor değil mi?

• S Pen özel bir teknoloji ve Android tarafına ait ancak elbette Windows tabletler ile kullanabiliyorsunuz. Bunu inkar etmiyoruz. Teknolojisiyle, uygulamalarıyla, geliştirici ekosistemiyle S Pen şu anda Windows'ta yok bunu demeye çalışıyoruz.

• Surface Pro'nun Samsung versiyonu mu olacak acaba. Eğer öyle ise, surface pro'nun kaleminin biraz daha gelişmişi olabilir, hali hazırda galaxy note 10.1 2014 edition kullanıcısıyım fakat surface pro'ya sahip olmak istemiyor değilim. Bir tabletin her zaman kalemle kullanılması gerektiğine inanan biri olarak, surface pro'daki kalemin de S-Pen'den bir kaç özelliği almasını bekleyen biri olarak, ya çok iyi bir cihaz olur, ya da çok kötü sanırım. Merakla bekliyorum.
  • Tamam siz haklısınız s pen uygulamaları windowsta yok. Ben s pen destekli uygulamaları iki senedir kullanmadım s pen windows a ait değil. Hatta no s pen no cry. Yani ağlamayana meme yok. Onca resmi ben symbian'da çizdim. İnanır mısınız s pen de kullanmadım. (Jedi mind trick)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekrem note serisinin kalemi zaten çalışıyor sen neyin kafasindasin ?

• Haberi dikkatli okumayanların editöre saldırları ne zaman biter acaba? S-pen fonksiyonları ile birlikte windows platformunda yer almıyor demek fiziksel olarak kalem çalışıyor anlamına mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

Haberi dikkatli okumayanların editöre saldırları ne zaman biter acaba? S-pen fonksiyonları ile birlikte windows platformunda yer almıyor demek fiziksel olarak kalem çalışıyor anlamına mı geliyor?

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.