Şimdi Ara

Samsung’un S Pen kararına tepkiler büyüyor: İmza kampanyası başlatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır bence en komik olanı bugün çıkardıklarını yarın ekleyip yenilik diye pazarlayacaklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, nedense Samsung'a karşı bir sempatim vardı ama gitti o bende. Teknoloji şirketlerinin bu tavırları onlara çok şey kaybettirecek.

• Bende Tizenli W3 vardı ve S24 Plus'da kullanabiliyordum bi sorun yoktu. Android 9 un güvenlik güncellemesi almaması son derece doğal.

• Soru tam olarak burada. Açıklanan kullanıcı oranı ne kadar doğru?

Bir diğer taraftan da Samsung, kullanıcıların %50'sinden fazlası kullanıyordu ama maliyet düşürmek için yine de bu özelliği kaldırdık, der mi?

• ben iphone kullanıcısıyım ama samsung'un da aynı apple gibi yeni telefonuna hiç bir şey katmadığını gördük. AI olayına ben katkı olarak bakmıyorum. daha gelişmesi lazım.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

İşte onu da bilemiyoruz. Çünkü bu verileri işleyen zaten kendisi halka açık verileri sunmuyorlar. Ama bu saatten sonra eğer samsung böyle apple vari gidecekse o zaman da bizim samsung cihazlarla işimiz kalmaz.

• Üretim maliyetleri düşüyor ama nedense satış maliyetleri yükseliyor

• S23 Ultra'yı 5 yıl kullanırım diyerek almıştım. Fakat haberlere bakılırsa, bozulana kadar kullanacağım gibi duruyor 

--- S24U'dan itibaren 10x optik yerine 5x optik kullandılar. (Bu, S24U'ya 5x-10x arasında avantaj sağlasa da, 10x optik daha önemli.)

--- S25U'da S-Pen'in bluetooth'u kaldırıldı. (Özellikle deklanşör özelliğini kullanıyordum.)

--- S26U'da ne kalkacak göreceğiz  Sanırım Fold'ları yavaş yavaş flagship yapacaklar.

İşlemci desen, S23U'daki SD 8 Gen 2, Qualcomm'un en iyi işlemcilerinden biriydi. AI desen, S23 şu aşamada her özelliği aldı. AI generate destekli fotoğraf editörü falan var.

Bu arada, S23U'daki kavisli ekranı da seviyorum. Özellikle ince kılıfla güzel görünüyor. Ayrıca geri işlevini kullanırken hissiyat katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ocak 2025; 8:1:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Telefonda kalem çok iyi gidiyor. Süper bir olay...

• Moueson kullanıcısına yanıt

Apple başlattı bu olayları zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ilerlemek yerine geriye gidiyor s24u da 10x zoom 5xe çektiler 25uda s penden bluetoothu kaldırdılar teknolojiye savaş açmışlar resmen 🤣🤣

• S23 Ultra kavisliden sonra zerre ilgimi çekmiyor.Kavisli edge ekranı kaldırdılar şaşırmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Yeni güncellemeler ile mevcut S23 Ultra cihazınızda kasıtlı bug'lar bırakıp üst modele geçirmeye zorlamazlar umarım. Samsung'un yapmadığı şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2025; 0:38:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu fiyat politikasıyla sinek avlar. Samsung almak için bekledim ama afaki fiyatlardan dolayı vivox200 pro aldım

• Apple tuş ekleyince inavasyon oluyor tabi.Yorum yaparken adaletli olun.
    Köşeler batıyor denildi kalktı spen de Bt kulanmıyorsunuz kalktı ne bekliyorsunuz.Apple olsa oooo ne güzel.Kutudan adaptörü kaldıran kim?Asgari ücretin üç dört katına aldığınız telefonda 60 Hz kullanan kim? Peki Apple nin ekranını övüyorsunuz onu üreten kim acaba.Apple eskiden işlemcide öndeydi oda kapandı 8 elite gayet iyi daha ne bekliyorsunuz yok 6000 batarya olsun sonrada ağır diye eleştirin yok 100w olsun şarz hızı, pili erken öldü diye eleştirin . Anlamadığım kamerası 1inç olsun diyenler ne istiyor bir telefonla daha ne kadar iyi fotoğraf çeke bilirsin çok istiyorsan git kamera al yada xıomı nin arayüzü ile uğraş. Apple övenleride anlamıyorum 100bin veriyorsun tabi iyi olacak ek olarak adaptörü şarz kablosunu çıkaran da Apple idi çok büyük bir yenilikti tabi video çekerken videoyu durdurma 20 yıldır vardı Apple yeni geldi şaka gibi. (Apple = İnavasyon) unutmayın sakın eskinin teknolojisini yeni diye yutturanları

• istatistiksel olarak %1 olabilir ama istatistik su anlamda yanlis bence. ben mesela ayda 1 de olsa o spen butonuyla telefonu uzaga koyup resim cekiyorum. ya da bir elime kalemi alip bazen daha rahat selfie cekiyorum. istatistiksel olarak nadiren kullanmis gorunsem de benim icin olmazsa olmaz bi ozellikti bu. sacma sapan kararlar aliyorlar bazen

• Aklıma geldi, bir Samsung tablet almıştım.(S7 Plus) Tablette en sevdiğim özelliklerden biri Air gestures Dı. Kaldırılması çok kötü oldu yeni modellerde.

Eski yenilikçi Samsung nerede Bi de? İlk 5g telefonu yapan, ilk kablosuz şarj paylaşımını duyuran Samsung nerede? Samsung en sevdiğim şirketlerden biriydi ama piyasada rakip kalmayınca iyice bozdular hem madem bu kadar az kişi s Pen kullanıyor s25 ultra, plus, düz model dışında bir de s25 note çıkarsınlar ya da note serisini geri getirsinler

• S22 ultura kullanıcısı olarak S25 ultura geçmeyi düşünüyordum S pen bt özelliği olmadığı için almaktan vazgeçtim S24 ultura almaya karar verdim S pen uzaktan resim çekmek için çok iyi ..

• Üretim maliyetleri düşüyor ama satış fiyatları yükseliyor nedense ????

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.