|
Samsung’un S Pen kararına tepkiler büyüyor: İmza kampanyası başlatıldı
-
-
Samsung maliyet düşürmek için sürekli bir seylerden kısıyor kaldırıyor. Keşke biraz Apple gibi olsalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeterince apple gibi olmadılar mı zaten, artık kendi kararlarını almaya başlasınlar ve apple'ı takip etmeyi bir kenara bıraksınlar
-
En büyük tepki talep etmemek, müşteri kendi gücünün farkında değil. Eskiden, firmalar bizim önümüze ne koyuyorsa yemek zorundaydık. Şimdi öyle değil, piyasada Samsung'a ikame birçok marka ve model çıktı, bilhassa Çinliler tarafından. Satışlara ve karlara yansırsa firmaları adam ederiz.
Ayrıca piyasanın daha da rekabetçi olması da baskı yaratır Samsung'a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 29 Ocak 2025; 22:38:58 >
-
zaten bu kararlar applelı takip ediyor. bildirim ışığı(notification LED), hafıza kartı girişi(microSDXC), kızıl ötesi sensörü(infrared port), kalp atış sensörü(heart rate, SpO2), iris sensörü(Iris scanner), derinlik kamerası(TOF 3D), FM Radio, 3.5mm jak girişi. spen bluetooth bağlantısı hepsini yavaş yavaş sindire sindire kaldırdı. hatta proximity sensörünü bile s serisi hariç diğer modellerinde kaldırdı. yazılımsal hallediyor. burada teknoloji katili varsa o da appledir. hepsi peşinden gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 29 Ocak 2025; 22:57:27 > -
Almayın olsun bitsin.
-
yahu kamiqçi telefon yorumların araç yorumlarından beter bırak bu işi ya
-
Ne kadar iyi olsa da Ultra'da bile üzerine koyman gerekirken artık default olmuş özelliklerini tek tek çıkarmaya başladıysan; bu tepkileri hak etmişsin demektir.
-
Samsung S25 Ultra için özür dileyecek.
5 yıldır samsung ekosistemindeyim. televizyonum, ev sinema sistemim, saatim, telefonum, tabletim, takip cihazım, kulaklığım, ssd'm bile samsung.
Hayatımda ilk defa HİÇBİR ŞEYİN geliştirilmediği Samsung amiral gemisi cep telefonu görüyorum.
S23 Ultra sahibiyim. Hala çok hızlı. Yazılımsal olarak kusursuz. Beni cezbeden hiçbir şey yok.
-
Samsung utanç duymalı. Yeniliği geçtim olanı da çıkartıyorlar. O kadar soğudum ki Samsung'tan bir sonraki cihazım muhtemelen başka marka olacak. Keşke Sony ve Huawei gibi markalar hala piyasada olsaydı. O vakit kim bakar bunların yüzlerine..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzleyin bakın S26'da geri getirecekler bu özelliği 1 ay sonra yine kimse kullanmayacak şarjdan falan şikayet edecekler
-
BT kalem ile şarjın bir alakası yok.
-
Seviyoruz Ultra-Note serisi kullanmayı. Aynı paralara çok rahat bir şekilde iphoneda alabilir bu kitle. Ama inatla "çıkın kardeşim" bizden diyorlar. Bir çoğumuz her sene takas desteği ile yeniliyoruz. Bu sene yenileyenlerin bir çoğu eminim ki seneye değer kaybını minimize etmek adına yapıyır. Yoksa spen yerine konulan sıradan bir çubuk, ve kimsenin kullanmadığı geniş açı kamerası herhangi bir alım sebebi değil. Samsung s22 serisine kadar olan sürekli inovasyon ve özellik geliştirme politkasını apple formatına çevirmiş durumda. Baktı ki apple hiçbir geliştirme yapmadan inanılmaz rakamlara ulaşıyor, kendi de bu karlılık odaklı satış politkasını tercih etmiş durumda. Ama tüketici de bunu bir yere kadar tolere edebilir. Bakalım nereye kadar dayanacağız bu saçmalıklara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 30 Ocak 2025; 11:00:25 >
-
Bence samsung'un elinde mutlaka bunun kullanıcı verisi vardır. Spen'i ne kadar çok kullanıyor ? kaçkere takmış çıkartmış ? işte spen'in air gestures özelliğini kaçkere kullanmışlar ? işte eski note 8 9 10 s22 ultra s23 24 ultra da kaça düşmüş veya artmış mı gibi gibi veriler bu adamların elinde kesin vardır. Çünkü bu telefonları kullanmak için kabul etmek zorunda bırakıldığımız bir takım sözleşmeler var en başından daha soruyor o sözleşme içerisinde bunların verilerinin tutulacağı analiz edileceği de mutlaka yazıyordur. şimdi samsung çıkıp dese ki elimizdeki verilere göre spen'in bt olmasının aslında tüketici de karşılığı yüzde 5 dese ne olacak ? yani 100 tane ultra kullanıcısı 100 tane spen kullanıcısının sadece 5 tanesini bunu kullanıyordu o yüzden kaldırdık dese ne olacak ? hani tabi ki kötü birşey özellik gitmesi kaldırılması ama adamların mutlaka bir sebebi vardır.
-
evet bunun verisi vardı. paylaşmışlardı sanırım. çok düşüktü yüzde olarak. o yüzden kimsenin sesi çıkmaz diye kaldırdı maalesef.
-
O zaman malesef yapabilecek birşey de yok. Mesela bizler çok azınlığınız o yüzde 1'in içindeyiz ama yüzde 99'u buna hiç takılmıyor bile. Bence birkaç yıla kalmadan spen'i telefondan da kaldırırlar. Sadece tabletlerine özel olur. yalan yok bende de s23 ultra var spen'i toplasanız 50 kere yerinden çıkartıp taktın mı diye 1 senedir kullanıyorum ondan bile az takıp çıkartmışımdır diyebilirim. O note 3 note 2 zamanında kaldı yani öyle not tutayım işte canım sıkıldı dur resim çizeyim falan öyle şeyler malesef bizde bitti. Ha ince iş yapacaksam küçük birşeyler falan yada bu yapay zeka ile birkaç oyuncak geldi onlar için kalemi kullandım ama yani kalem olmasa da parmak ile yapardım zaten çokta böyle aman aman kalem olmasa ne yapardık durumum yok.
-
Aynı fikirdeyim, hala en iyi akıllı saat Samsung'da olmasına rağmen, Huawei'ye geçtim. Adamlar, firmware ile saati (W 3 ve W 3 Sport) bozdu, düzeltmedi; sonra da yeni telefonlarda desteklemeyeceğiz artık dedi (Bozmalarına rağmen saat hala taş gibi). Watch 7 için ne yaptılar dersiniz, sırf satılabilsin diye "Android 9 desteği devam edecek" dediler. Şu an Android 9 kullanan bir tek Note 8 ve o kuşaktaki telefonlar kaldı, benim bildiğim. Android 9'a güvenlik güncellemesi bile vermiyor Samsung şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 30 Ocak 2025; 12:00:42 >
-
Ben de bu özelliği asla kullanacağımı sanmam, artık telefonda kalem bile kullanmıyoruz ki. Ama bu Samsung Paşaya özellik eksiltme hakkını vermiyor. Hayırıdır yani zaten hiç bir yenilik yok olanı da neden almaya çalışıyorsun. Böyle böyle gereksiz bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Apple’dan önce Samsung cortlar gibi geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen zamanı gelince telefon markasını da değiştireceğim. Bakın, donanım ve üretim olarak en iyisi hala Samsung ama yazılım ve müşteri memnuniyet yönetimi açısından en kötülerinden birisi de Samsung.
-
Hala en iyi akıllı saat (ve mobil ürün) Samsung'da olmasına rağmen, Huawei'ye geçtim. Adamlar, firmware ile saati (W 3 ve W 3 Sport) bozdu, düzeltmedi; sonra da yeni telefonlarda desteklemeyeceğiz artık dedi (Bozmalarına rağmen saat hala taş gibi). Watch 7 için ne yaptılar dersiniz, sırf satılabilsin diye "Android 9 desteği devam edecek" dediler. Şu an Android 9 kullanan bir tek Note 8 ve o kuşaktaki telefonlar kaldı, benim bildiğim. Android 9'a güvenlik güncellemesi bile vermiyor Samsung şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 30 Ocak 2025; 12:00:23 >
zaten bu kararlar applelı takip ediyor. bildirim ışığı(notification LED), hafıza kartı girişi(microSDXC), kızıl ötesi sensörü(infrared port), kalp atış sensörü(heart rate, SpO2), iris sensörü(Iris scanner), derinlik kamerası(TOF 3D), FM Radio, 3.5mm jak girişi. spen bluetooth bağlantısı hepsini yavaş yavaş sindire sindire kaldırdı. hatta proximity sensörünü bile s serisi hariç diğer modellerinde kaldırdı. yazılımsal hallediyor. burada teknoloji katili varsa o da appledir. hepsi peşinden gitti. |
Samsung S25 Ultra için özür dileyecek. 5 yıldır samsung ekosistemindeyim. televizyonum, ev sinema sistemim, saatim, telefonum, tabletim, takip cihazım, kulaklığım, ssd'm bile samsung. Hayatımda ilk defa HİÇBİR ŞEYİN geliştirilmediği Samsung amiral gemisi cep telefonu görüyorum. S23 Ultra sahibiyim. Hala çok hızlı. Yazılımsal olarak kusursuz. Beni cezbeden hiçbir şey yok. |
Ne kadar iyi olsa da Ultra'da bile üzerine koyman gerekirken artık default olmuş özelliklerini tek tek çıkarmaya başladıysan; bu tepkileri hak etmişsin demektir.
|
yeterince apple gibi olmadılar mı zaten, artık kendi kararlarını almaya başlasınlar ve apple'ı takip etmeyi bir kenara bıraksınlar
|
Samsung utanç duymalı. Yeniliği geçtim olanı da çıkartıyorlar. O kadar soğudum ki Samsung'tan bir sonraki cihazım muhtemelen başka marka olacak. Keşke Sony ve Huawei gibi markalar hala piyasada olsaydı. O vakit kim bakar bunların yüzlerine..
|
Samsung maliyet düşürmek için sürekli bir seylerden kısıyor kaldırıyor. Keşke biraz Apple gibi olsalar
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X