Şimdi Ara

Samsung'un Symbian'lı Telefonları Avrupa Pazarında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hakan kardeş bu telefonlar aralıktan beri avrupada satışta demişsin, madem biliyorsun d720 nin satışta olduğu herhangi bir tane site yada firma ismi verebilirmisin. eğer dikkat ettiysen cevabım sadece d720 içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Ocak 2006 14:01:55 >
  • Ben de bunu ben zaten biliyorum diyordum meğer konu zaten 3 ocak ta açılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

bu telefonlar 2005 araligindan beri avrupada satista zaten bilmeden yazma.
    quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

henüz avrupa satışı yok. tr ye subat sonu gibi gelebilir

çok bilen, bilmeden yazma diyen kardeş hani nerde bana cevabın, birşey yazıyosun bari arkasında dur duramayacağın şeyleri yazma, hadi biz attık, doğrusu nerde, doğrusunu sorduk, cevabın nerde, bu işler
    böyle olmaz, azbiraz araştırırsın ondan sonra çokbilmişlik yaparsın. milyonların tıkladığı gsmarena'ya bir
    bak istersen gerçi daha bir çok yer var ama bu sitede baya faydalı bilgiler var, saygılar.
    d720 no available - coming soon
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

quote:

Orjinalden alıntı: LooK

Türkiyeye gelsebile fazla satçağını sanmıyorum nokia varken fazla alan olmaz

Bence yanılıyorsun insanların hem gusel tasarıma hemde symbiana çok ihtiyacı var...

Bugüne kadar piyasada bulunan symbianlı teller gerçekten büyük boyutlardaydı, ve genellikle nokia
    ağırlıklıydı, Samsung kendi adına bir ilki gerçekleştirip symbianlı tel.ini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
    BENCE Samsungun kalitesi, kullanım kolaylığı, küçük buyutu(d600 kadar), karizmatik görünümü, kaliteli
    servisi ile symbian sisteminin kendine özgü artıları bir araya geldiğinde her yerde olduğu gibi Türkiye'dede
    bu tel ve bundan sonra gelecek samsung markalı symbianlı teller, adından çok söz ettirecek ve bir çok kişiyi alışageldiği marka bağımlılığından kurtaracak ve sektörde güzel bir yenilik olarak yerini alacaktır.
    Bu ve buna benzer yenilikler bizim gibi telefon hobisi olanlar için güzel gelişmeler.
    Şimdiye kadar ciddi olarak hiç symbianlı tel. kullanmadım, ancak samsungun d720 modelini Türkiyeye geldiğinde yazdığım sebeplerden dolayı ilk alacaklardan birisi olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 21 Ocak 2006 19:23:52 >

• bende samsung d600 var ve bu tel gelince bunuda alacam artık hangisi daha ağır basarsa onu kendime alıp dierini kardeşime vercem gerçekten samsung bu pazarda tasarımda 1 numara olmaya gidior
  • iyi fikir, bende bazen böyle yapıyorum, sıkıldığın zaman değiş tokuş yaparsın, hemde aklına takılmaz.
    ama bana sanki d720 yi daha çok beğenirsin gibi geliyor. çünkü samsungun yazılımı hep aynıydı, bu farklı
    yazılım ve sistem, alışılanın dışında ve yenilikler hep ilgi görmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 22 Ocak 2006 13:23:14 >
  • samsung dan korkulur valla. adamlar her konuda çok ilerlediler.
    görüntü , ses sistemleri kamera telefon dozer, beyaz eşya herşeyde tercih edilecek bir marka oldu.
  • Ne zaman gelecek daha haber yokmu?
  • Arkadaşlar bu telefonun almanya satış fiyatını öğrenebileceğim bi internet adresi var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Arkadaşlar bu telefonun almanya satış fiyatını öğrenebileceğim bi internet adresi var mı??

www.idealo.de sitesinden öğrenebilirsin, anladığım kadarıyla Almanya ve Hollanda,da yakında çıkacak,
    henüz satışta değil, Türkiyede ne zaman satışa çıkacağını öğrenmenin en iyi yolu telpaya sormak benim
    tahminim şubat ayı çıkar. bazı yerlerde öyle yazıyor. ama burası türkiye belli olmaz. eğer geç çıkarsa diğer markaların yeni modelleriyle kıyaslanacağı için bazı eksiklerinden dolayı (Örn.2mp kamera yerine 1.3mp kamera-v.b.) arada kaynayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 23 Ocak 2006 20:02:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Ne zaman gelecek daha haber yokmu?

Nihayet yeni samsunglardan biri x700 tr de satışa çıktı, sanırım sıra d720 de
  • evet yaa gelsin d720...çok tatlı bi telefon.üstelik symbyan sığdırmış adamlar bu alete yaa...helal walla
  • Telpa sitesinin insert bölümüne baktım. Ocak 06 insertünde Şubat ta çıkacak telefonlar olarak n710-x700 ve i300 gösteriliyor. n710 ve x700 çıktı. i300 deçıkıyor. ancak d720 yok. anlaşılan d720 modeli kısa sürede çıkmayacak gibi. Samsung d720 bekleyenler için Kötü Haber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 31 Ocak 2006 15:43:53 >
  • geç kaldı samsung geç kaldı.bu modellerin birkaç ayönce piyasaya sürülmesi gerekiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

geç kaldı samsung geç kaldı.bu modellerin birkaç ayönce piyasaya sürülmesi gerekiyordu

kesinlikle katılıyorum. samsung bu işin tadını iyice kaçırmaya başladı.nokia ve Se. o kadar güzel işler yaparken samsungun normal bir symbianlı bir telefonu çıkartmak için bu kadar uzun süre beklemesi hiç hoş değil, bu mantıkla giderse samsung artan popülaritesini yitirmeye başlar gibi geliyor bana, benim d720 yi
    merak etmemin en büyük nedeni samsungun ilk symbianlı telefonu olmasıydı, piyasada yer bulmak için ilk ürünlerin genelde kalitesi yüksek olur, ama bu gidişle geleceği yok gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

geç kaldı samsung geç kaldı.bu modellerin birkaç ayönce piyasaya sürülmesi gerekiyordu

kesinlikle katılıyorum. samsung bu işin tadını iyice kaçırmaya başladı.nokia ve Se. o kadar güzel işler yaparken samsungun normal bir symbianlı bir telefonu çıkartmak için bu kadar uzun süre beklemesi hiç hoş değil, bu mantıkla giderse samsung artan popülaritesini yitirmeye başlar gibi geliyor bana, benim d720 yi
    merak etmemin en büyük nedeni samsungun ilk symbianlı telefonu olmasıydı, piyasada yer bulmak için ilk ürünlerin genelde kalitesi yüksek olur, ama bu gidişle geleceği yok gibi.

Bu teli bekleyen arkadaşlar, edindiğim bilgilere göre Samsung d720 modeli Mart 2006 ay'ı içerisinde tr. de satışa çıkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 10 Şubat 2006 14:21:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.