Şimdi Ara

Samsung'un yavaşlama sorunu için çözümü: Telefonu yeniden başlatın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün sizlerle, teknolojinin hızla ilerlediği bu çağda, zaman zaman karşılaştığımız bir sorun hakkında konuşmak istiyorum: Akıllı telefonlarımızın yavaşlaması. Evet, hepimizin başına gelebiliyor. Özellikle Samsung kullanıcıları arasında sıkça rastlanan bu durum, aslında basit bir çözüme sahip.

Biliyorsunuz, sağlık gibi, teknoloji de hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ve tıpkı vücudumuz gibi, telefonlarımız da arada bir "dinlenmeye" ihtiyaç duyar. İşte bu yüzden, telefonunuz beklenmedik bir şekilde yavaşladığında, öncelikle yapmanız gereken şey, cihazınızı yeniden başlatmaktır. Bu basit işlem, telefonunuzun hafızasını temizleyecek ve uygulamalar arasındaki geçişleri daha akıcı hale getirecektir.

Unutmayın, sağlığımız ne kadar önemliyse, iletişim araçlarımızın sağlığı da o kadar önemlidir. Telefonunuzu düzenli olarak yeniden başlatarak, hem performansını artırabilir hem de uzun vadede oluşabilecek sorunları önleyebilirsiniz.

Hepinize sağlıklı ve teknolojik aksaklıklardan uzak günler dilerim.

• A72 kullanıyorum benden yavaşlamadan şikayetçiyim.

• Benim 15 de de arada rahatsızlanarak kasıyor ve uygulamayı yeniden başlatıyor. Hele oyunlarda yaniyor, kaç servise gönderdim sorun yok diye geri geldi.

• Samsung'un yavaşlama sorunu için çözümü: Telefonu yeniden başlatın!

Bu özellik bende kapalı ama kendim düzenli haftada bir kez yeniden başlatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sonrası da biraz zaman geçince daha iyi oluyor cihaz. Kapat aç gerçekten mantıklı bu arada.

• Telefonu yavaşlatan uygulama yeniden başlasın komple cihazı yeniden başlatmak yerine.. Geliştirin böyle bir sistem.

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Benim iPhone 7 bazı programlarda kasıyor, ilk günkü gibi diyemem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enflasyon Farkı kullanıcısına yanıt

Cevap cok net olmus Samsung'un yavaşlama sorunu için çözümü: Telefonu yeniden başlatın! 

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

iphone 7 çünkü hocam, restartın bile etkisi kısıtlı olacaktır yılların yorgunluğu, eskimiş eskitilmişliği var

• Bak hele bak. Aynı açıklamayı Apple yapsa yerden yere vuracak tipler. “Doğru, hmm haklılar evet..” Samsung'un yavaşlama sorunu için çözümü: Telefonu yeniden başlatın!  Klasik malının kölesi olan tipler.

• palavra 7/24 çalışan zte maxiplus 5 hiç kasmıyordu... şimdide kasmıyor...

• S23 Ultra gibi bir cihazın Bluetooth açıp kapatınca anlık takılması, donması gibi saçmalıklar var. Bundan önce Xiaomi kullandım uzun süre, Samsung çok övülüyordu deneyelim dedim ama değmez bence. Takılabilir diyecek arkadaşlar, bu cihaz giriş seviyesi bi cihaz değil, bence böyle şeyler olması saçmalık.

• Ufak 1.6 mb Bi güncelleme gelmiş deneyin belki düzelir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.