Bildirim
Samsung VC21F50VNAR 2100 W Hepa 13 Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yokmu kullanan arkadaşlar.veya samsung süpürgeler hakkında bilgisi olan? -
dün hepsiburada dan sipariş verdim daha almadıysanız kullanınca yorumumu yazarım. -
hocam bende bu süpürgelere bakıyorum inclemenizi paylaşırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: ayk933
hocam bende bu süpürgelere bakıyorum inclemenizi paylaşırsanız sevinirim
kusura bakma.cevap biraz geç oldu ama acizane benim tavsiyem bu ürünü almaman.biz aldık ve geri gönderdik.sadece bu değil diğer bütün yüksek emiş gücü olan markalardan da uzak dur.nedeni kalitesiz oluşları değil,yüksek emiş gücünde yani 450 watt da kolların kas yapıyor resmen.hele bide 55 yaşın üstünde bi annen varsa onlar için hiç kullanışlı değil.halıya sımsıkı sarıldıklarından dolayı çok zorlanıyosun süpürürken.ha şu var,ayar düğmesi var.emiş gücünü 350 watt a indirebilirsin ama o zaman insanın aklına şu soru geliyor.madem 350 watt da kullanacam,niye o kadar para verip 450 lilik makine alıyorum değilmi.sonuçta yükse emiş gücü olanlar daha pahalı.350 de kullancaksam 350 lilik bi makine alırım.o nedenle kardeşim 300-350 watt lık bi makine al.fazlasıyla işini görecektir.biz öyle yaptık ve philips in makinesini aldık.gayet memnunuz,süper çekiyor.saygılarımla...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- evde nem oranı 70
- bosch çamaşır makinesine kaçan cisim nasıl çıkarılır
- kahve makinesinde su kaynatılır mı
- halı yıkama makinesi tavsiye
- en iyi hava temizleme cihazı kadınlar kulübü
- en iyi buhar makinesi
- en iyi airfryer
- en iyi ütü markası
- en ince robot süpürge
- en iyi hava temizleme cihazı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X