Şimdi Ara

Samsung ve Nokia Telefonlardaki İşletim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu symbian denilen şey sanırım işletim sistemi ve nokia larda mevcut.
    Bir çok arkadaş ısrarla symbian telefon al diye yazmışlar.
    Peki Samsung telefonların işletim sistemlerine ne ad veriliyor. Symbianlara göre dezavantajları nedir?

Bir de bilindiği üzere Samsunglar foto ve videoları direk hafıza kartına kaydedemiyorlar.
    Bu durum içindeki işletim sistemiyle mi alakalı? Yani Samsung firması cep telefonları için yeni bir işletim sistemi çıkartsa bu yeni işletim sistemiyle direkt hafıza kartına kopyalama işlemi gerçekleştirilebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: sawWweb

Bu symbian denilen şey sanırım işletim sistemi ve nokia larda mevcut.
    Bir çok arkadaş ısrarla symbian telefon al diye yazmışlar.
    Peki Samsung telefonların işletim sistemlerine ne ad veriliyor. Symbianlara göre dezavantajları nedir?

Bir de bilindiği üzere Samsunglar foto ve videoları direk hafıza kartına kaydedemiyorlar.
    Bu durum içindeki işletim sistemiyle mi alakalı? Yani Samsung firması cep telefonları için yeni bir işletim sistemi çıkartsa bu yeni işletim sistemiyle direkt hafıza kartına kopyalama işlemi gerçekleştirilebilir mi?

bende g800 var direk hafıza kartına kayıt ediyor..

• Siemens ve samsung markalarının symbian işletim sistemli telefonları vardır...
  • bildiğim kadarıyla samsunglar java platformunu kullanıyor.Bu nedenle ekranları çok net ve parlak.Ancak javanın bu görsel olarak güzelliğine rağmen birkaç konuda dezavantajları var tabi.
    1.oyun ve uygulama yüklemek çok zor.
    2.symbiana göre hiç esnek değil.Telefonun size sunduğu özellikler ile yetinmek zorunda kalıyoprsunuz çoğu kez.
    ancak samsung kullanıcıları için bu yazdıklarım pek önemli değil diye düşünüyorum.Çünkü işletim sisteminin esnek olmasını isteyen kullanıcılar nokia markasınıtercih ediyorlar.(tabi samsugunda symbian işletim sistemine mevcut birkaç telefonu var)
  • bu çok yakında piyasaya çıkacak nokıa gibi seri 60 cihazıdır.ayrıca müzik kalitesinin n91 seviyesinde oldugu söyleniyor .wmv,ogg,asf,wma,gibi formatları açıyor,symbıan oldugu için dıvx xvıd açan programlarda yüklenebilir ....bence samsung dan çıkan başarılı bi symbıan olacak

Samsung ve Nokia Telefonlardaki İşletim Sistemleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.