Bildirim
Samsung VP-DC173 Kamera nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar bu model hakkında bilgisi olan hiç kimse yok mu? -
Bende 171 modelinden var. Sanıyorum aynı özelliklerdir. Yeterli ışıkta çekim kalitesi fena değil. En azından bana göre makul düzeyde. Ama gel gör ki, loş ortamlar veya ev içi çekimler berbat. yapay ışıkda noise çok fazla. Bende yeni aldım ama keşke almasaydım diyorum. Ama bu fiyata ancak böyle bişey alınabilir. -
Ben bugün 175 modeline baktım. 173 den farklı olarak lcd ekranı 2.7" ve gece çekimi için lensin altında ışık var. Bu ürünü alsammı diye düşünüyorum. Kullanan varmı acaba? -
evet ya 175 olan modeli nasıl?fazladan kumandası ve ışığı var galiba.171 modelinde war mı kumanda? -
Ben mini dv sini slmıştım loş ortam çekimleri felaketti geri verecem diye 3 gün dil döktüm kurtuldum. Sony aldım yine mini dv, sizede alacaksanız, sonradan pişman olmamak için 80-100 fazla verin. sony muadili bazen 50 ytl ye kadar düşüyor. -
Samsung dan vazgaçtim. Sony DVD110 aldım. 590 YTL tek çekim. Samsung 175 alacaklar buna da baksın bence. -
kardeş 171 modelini kaça ve ne zaman aldın acil cevaplarsan çok makbule geçer. Benim mini dv kamera bozuldu yerine 171 modelini verecekler nette aradım pek fazla bilgi bulamadım gene mini dv seçme alternatifimde var sence hangisini alayım.
quote:
Orjinalden alıntı: expexp
Bende 171 modelinden var. Sanıyorum aynı özelliklerdir. Yeterli ışıkta çekim kalitesi fena değil. En azından bana göre makul düzeyde. Ama gel gör ki, loş ortamlar veya ev içi çekimler berbat. yapay ışıkda noise çok fazla. Bende yeni aldım ama keşke almasaydım diyorum. Ama bu fiyata ancak böyle bişey alınabilir.
-
kardeş en iysini yapmışsın.samsung kadar dandik bi kamera olamaz ama dijital foto.mak. çok güzel.bende samsung video cam aldım ve idae ettim dvd110 aldım.Sakın samsung almayın derim.sony dvd110 en uygun hemde kalitesi güzel -
tam 12 yıl sonra konu hortlatmak gibi olmasın ama bende samsung VP-DC170 video kamera var ve ben bunu pc webcam olarak kullanabilirmiyim zira kameranın av girişi var..veya başka ne şekilde bağlantı kurup olabilirmiki..? -
Hort'a devam. Webcam olarak kullanabilmeniz için kamerayı USB üzerinden bağlamanız gerekiyor. AV çıkışlarını kullanmanız için PC'nizde capture kartı ya da eski usul TV kartınız olmalı. Onda da webcam olarak kullanamazsınız büyük ihtimalle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X