Bildirim
Samsung VP-DX100 DVD Camcorder (VP-DX100) ile ilgili görüşlerimiz......
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dvd'ye kayıt eden bir cihaz alırsanız aşırı titiz olmak zorundasınız. Ancak siz ne kadar titiz olsanız da, gün gelecek taktığınız dvd leri okumayacaktır. Bence direk uzak durun. Ucuz yollu bir kamera istiyorsanız direk olarak DV cameraları (kasetli) tercih edin derim...Asıl size tavsiyem biraz daha beklemeniz yönünde, yeni çıkan kameralar hep HD formatında, bu demek oluyorki piyasada bulunan HD olmayan kameraların fiyatları çok kısa bir zamanda dibe vuracak. Çok daha üst model bir hdd li kamerayı o paralara bulma imkanınız olacak. -
oksijen77 senin kamera 379ytl oldu migrosta,, gün gelicek dvd okumayacak ama o güne kadar bence uygun fiyat ben almayı düşünüyorum -
O dvd leri hdd'ye atıp saklarsın, onu da okumayacak olduğunda artık başka bir ortama 3 boyutlu kayıt yapıyor olacağız..... -
bişi sorucam bu dvdlerı pc de acabılıyomuyuz nasıl acmaya calısacaz -
quote:
Orijinalden alıntı: cadirlac
bişi sorucam bu dvdlerı pc de acabılıyomuyuz nasıl acmaya calısacaz
aradan epey vakit geçmiş ama bu konuda nasıl bir işlem yapacağız? videoları dvd ye kaydettim ama 2 farklı dvd okuyucudada denedim. pc görmüyor ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X