Arkadaşlar bir yerden hediyeSamsung VP-MX10A kamera geldi. Bu konularda tecrübem olmadığı için sizlerden bazı konularda destek isteyeceğim. Kamera, üstündeki 4 Gb lık hafıza kartına kayıt yapıyor.
Görüntüleri kameradan PC ye aktardığım zaman bunları göstermek için driverini yüklemek gerekiyor ( DV driver, DrectX9.0, video codec )
1) Çekim yaparken her beklememde, bir sonraki kaydı ayrı bir dosyaya atıyor. Sonra bunları kamerada kesintisiz izleyebiliyorum, fakat bunları PC ye aktarınca tek bir kerede izleyemedim. Her bölümü tek tek tıklayarak izleyebiliyorum. Böyle oluncada izlerkenki bütünlük kayboluyor. Bunları bir kerede nasıl izleyebilirim?
2) PC ye attığım dosyalarımı yedeklemek amacı ile CD ye kayıt yapıp, DVD playerden TV de de izlemek istiyorum. Cd ye atarken bunları media player dosyasınamı çevirmek lazım? ya da ne yapmalıyım?
Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, yeni yılınızın hayırlara vesile olmasını Allah' tan niyaz ederim.
Arkadaşlar konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme