Şimdi Ara

Samsung Wave 2 mi i9003 Galaxy SL mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tksharmely

2 Aydır Wave 2 (GT-S 8530) Kullanıcısı olarak, iyiki de bu telefonu almışım diyorum. Artıları çok fazla, işletim sistemi çok hızlı çalışıyor, kesinlikle hiç bir aksama ve yavaşlama yaşamıyorum.

Eksileri ise, Programlarla çok uğraşan birisi olarak, Bada'nın yeni çıkan bir OS olmasından dolayı, bir Symbiancı olarak bana çok yalın geliyor. Aklıma gelen ilk örnek, flash player olmamasından dolayı internetten flash gerektiren videoları izlemek olanaksız.

SamsungApps'de çok gereksiz uygulamalar var, gerekli olan uygulamalar da ücretli.
    GPS'e gelince çok sıkıntılı. Telefonu aldım yaklaşık 1 hafta GPS'in konum bulma sorunu ile uğraştım. Daha sonra telefon veri tabanı kodlarını buldum ve ayarladım sorunu o şekilde çözdüm.

Bir diğer söyleyeceğim ise, eğer ki bu telefonu kullanmak istiyorsanız arkadaşlar internet paketiniz olmadan kullanmanız çok zor. Maillerimi sürekli takip edebiliyorum, Facebook ve benzeri sosyal paylaşım sitelerini çok rahat takip edebiliyorum.

teşekkürler hocam

• Arkadaslar sonunda bende Wave 2 kullanicisi oldum. Alalı yaklasik 1 hafta oldu ve de super bir telefonmus Wave. Kesinlikle almak isteyen ama ikilemde kalan arkadslara tavsiye ederim hic dusunmesinler.

Cevap veren, yardim eden arkadaslara cok tesekkurler.
  • Android'li Galaxy Ace kullandım daha sonra Wave2 aldım...Wave2'nin sağlam bir dış kasası var..Video çekimi çok iyi..Performansı Ace'den daha üstün.
    fakat işletim sistemini karşılaştırırsam;

2 işletim sistemini de uzun süre kullanan biri olarak söyleyebilirimki Android'li bir telefonu kullanmak daha keyifli,daha pratik ve daha kolay..

Android'li bir telefonun menüsüne girdiğinizde bile o tasarımın şıklığını farkedebiliyosunuz...Android'ten Wave2'ye geçtiğimde Bada'nın menüleri gözüme çok özensiz hazırlanmış gibi geldi...İlk defa Bada'lı tlf kullanıyorsanız bunu farkedemezsiniz.
    Şu an Android'li telefonumu değiştirip Wave2 aldığıma çok pişmanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicorn13

Android'li Galaxy Ace kullandım daha sonra Wave2 aldım...Wave2'nin sağlam bir dış kasası var..Video çekimi çok iyi..Performansı Ace'den daha üstün.
    fakat işletim sistemini karşılaştırırsam;

2 işletim sistemini de uzun süre kullanan biri olarak söyleyebilirimki Android'li bir telefonu kullanmak daha keyifli,daha pratik ve daha kolay..

Android'li bir telefonun menüsüne girdiğinizde bile o tasarımın şıklığını farkedebiliyosunuz...Android'ten Wave2'ye geçtiğimde Bada'nın menüleri gözüme çok özensiz hazırlanmış gibi geldi...İlk defa Bada'lı tlf kullanıyorsanız bunu farkedemezsiniz.
    Şu an Android'li telefonumu değiştirip Wave2 aldığıma çok pişmanım...

Arkadaşım orada Bada diyecektin herhalde?

• Android'li telefon kullanmak daha keyifli yanlış yazmadım..Çok daha fazla görselliğe önem vermişler android'te...ama bada'da öyle değil çok zayıf geldi bana..
    Benim düşüncem bu..Yani o arkadaşın yerinde olsaydım gözüm kapalı Galaxy SL alırdım tereddüt etmeden..

Ama wave2 almış :) ( bu arada bende Wave2 kullanıcısıyım ve pişmanım aldığıma :) )
    ne diyelim hayırlı olsun..
  • ben de android li bir telefon arıyordum ama wave baya aklımı çeldi özellikle bugün htc wildfire ı denedikten sonra. wildfire android olmasına rağmen menüde gezerken ekran çok kasıyor benm de hiç istemediğim bişey. şimdi ise lg optimus ile wave 2 arasındayım
  • slm arkadaşlar bendede wave2 var telefon bana almanyadan geldi ben telefona bada2.1 yükledim şuanda bada2.1deki uygulamalar eminim çok az telefonlarda bulunmaktadır bir wave2 kullanıcı olarak benim gözümde galaxiden daha üstün androit bir telefon kullanmadım ama bada1.2 ile 2.1 arasında daglar kadar fark var bide arkadaşın biri telefonum uygulamaları kapatıyor demiş kesinlikle böyle bişi yok derim şarzı iyi gidiyo kameraya gelince samsungun diger telefonlerı nasıl bilmiyorum ama geçen gün bi arkadaşta xperia vardı 8.1 mp kamerası vardı wave2de 5 mp ama ondan üstünlügünü herkez gördü kesinlikle wave 2 diyorum çok kullanışlı bir telefon arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: midikali

slm arkadaşlar bendede wave2 var telefon bana almanyadan geldi ben telefona bada2.1 yükledim şuanda bada2.1deki uygulamalar eminim çok az telefonlarda bulunmaktadır bir wave2 kullanıcı olarak benim gözümde galaxiden daha üstün androit bir telefon kullanmadım ama bada1.2 ile 2.1 arasında daglar kadar fark var bide arkadaşın biri telefonum uygulamaları kapatıyor demiş kesinlikle böyle bişi yok derim şarzı iyi gidiyo kameraya gelince samsungun diger telefonlerı nasıl bilmiyorum ama geçen gün bi arkadaşta xperia vardı 8.1 mp kamerası vardı wave2de 5 mp ama ondan üstünlügünü herkez gördü kesinlikle wave 2 diyorum çok kullanışlı bir telefon arkadaşlar

Biz daha BADA 2.0 ı göremedik, bu 2.1 neyin nesi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.